מדידת לחץ המים באוסקר
לחברים שלום
ברשותי אוסקר אשר עדיין באחריות, ולאחרונה אני שם לב כי לחץ החליטה נמוך יותר מאשר זכור לי. כמו כן אני חושב שלחץ ההקצפה קטן גם כן.
השאלה שלי האם יש דרך לבדוק את לחץ הדוד, או את כמות הזרימה ללא רכישה של מד לחץ אשר מתחבר לידית? בסגנון מדידת כמות המים אשר יוצאת ב 25 שניות, או פתרון דומה?
אני חושש שאולי הגומיה שלי יבשה, הידית שלי נסגרת בשעה 5 (יותר מהודק מ-6) ובזמן האחרון אני צריך להדק את הידית עם יותר כח ממה שאני זוכר על מנת שלא ינזלו לי מים מהגומיה, רציתי לדעת האם מישהו יכול לומר לי מה השעה של הידית בזמן חליטה שלו?
תודה מראש על התשובות
ברשותי אוסקר אשר עדיין באחריות, ולאחרונה אני שם לב כי לחץ החליטה נמוך יותר מאשר זכור לי. כמו כן אני חושב שלחץ ההקצפה קטן גם כן.
השאלה שלי האם יש דרך לבדוק את לחץ הדוד, או את כמות הזרימה ללא רכישה של מד לחץ אשר מתחבר לידית? בסגנון מדידת כמות המים אשר יוצאת ב 25 שניות, או פתרון דומה?
אני חושש שאולי הגומיה שלי יבשה, הידית שלי נסגרת בשעה 5 (יותר מהודק מ-6) ובזמן האחרון אני צריך להדק את הידית עם יותר כח ממה שאני זוכר על מנת שלא ינזלו לי מים מהגומיה, רציתי לדעת האם מישהו יכול לומר לי מה השעה של הידית בזמן חליטה שלו?
תודה מראש על התשובות
- sunrise
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 37 פעמים
אטם ב"אוסקר"
מישהו בפורום כתב כאן בעבר כי יש להחליף לאוסקר אטם פעם בכחצי שנה.
אני זוכר כי אצלי באוסקר, לאחר החלפות אטם הידית נעצרה ב"שש וחצי" לערך, ועם הזמן התייצבה על שעה 6.
מעולם לא הגעתי ימינה משעה 6.
גם אני מצטרף לשאלה על מדידת לחצים.
האם יש צדיק בפורום שיוכל להשאיל ידית עם מד לחץ למדידות?
אני זוכר כי אצלי באוסקר, לאחר החלפות אטם הידית נעצרה ב"שש וחצי" לערך, ועם הזמן התייצבה על שעה 6.
האם יש צדיק בפורום שיוכל להשאיל ידית עם מד לחץ למדידות?
Re: אטם ב"אוסקר"
יש לי כלים למדידת לחץ דוד ולחץ חליטה לאוסקר למעונייניםsunrise כתב:מישהו בפורום כתב כאן בעבר כי יש להחליף לאוסקר אטם פעם בכחצי שנה.
האם יש צדיק בפורום שיוכל להשאיל ידית עם מד לחץ למדידות?...
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
החלפת גומיה אחרי חצי שנה זה דיי נדיר אבל ייתכן שאתה סוגר חזק מידי ועם הזמן הגומיה נשחקה.
חייבים להקפיד גם על הניקיון של הגומיה ורצוי להעביר מברשת או לפחות ניגוב עם סמרטוט לח בסיום כל סשן כדי לסלק גרגירי קפה שעלולים להפריע לאטימה.
איך אתה יודע שיש פחות לחץ ? לפי מה ?
בעקרון לחץ ההקצפה תלוי בטמפרטורה של הדוד ולא בלחץ שמייצרת המשאבה במקרה של האוסקר ולכן הגיוני יותר שיש אולי סתימה כלשהי או אבנית.
לגבי ההקצפה בדוק שצינורית הקיטור לא סתומה חלקית ממשקעי חלב.
חייבים להקפיד גם על הניקיון של הגומיה ורצוי להעביר מברשת או לפחות ניגוב עם סמרטוט לח בסיום כל סשן כדי לסלק גרגירי קפה שעלולים להפריע לאטימה.
איך אתה יודע שיש פחות לחץ ? לפי מה ?
בעקרון לחץ ההקצפה תלוי בטמפרטורה של הדוד ולא בלחץ שמייצרת המשאבה במקרה של האוסקר ולכן הגיוני יותר שיש אולי סתימה כלשהי או אבנית.
לגבי ההקצפה בדוק שצינורית הקיטור לא סתומה חלקית ממשקעי חלב.
בעיית לחץ ההקצפה תוקנה, הסיבה היא כמו תמיד המפעיל......
כנראה שמתישהו לפני הרבה זמן הפסקתי להוציא את הטיפ של הסטימר בזמן ניקוי המכונה, ועם הזמן הוא נסתם ונסתם ונסתם עד אשר זה הוריד את הלחץ לרמה שיכולתי לשים לב לכך... השרתי אותו בקפיזה וכמובן שזה פתח שם הכל, ועכשיו שוב הלחץ אימתני!!!!
אני עדיין רוצה להחליף את הגומיה, מחפש חנות בתל אביב שאוכל לקנות במקום ולהחליף בעצמי?.... לאמיגו אין וקופיטים ביבנה....?
מכירים?
כנראה שמתישהו לפני הרבה זמן הפסקתי להוציא את הטיפ של הסטימר בזמן ניקוי המכונה, ועם הזמן הוא נסתם ונסתם ונסתם עד אשר זה הוריד את הלחץ לרמה שיכולתי לשים לב לכך... השרתי אותו בקפיזה וכמובן שזה פתח שם הכל, ועכשיו שוב הלחץ אימתני!!!!
אני עדיין רוצה להחליף את הגומיה, מחפש חנות בתל אביב שאוכל לקנות במקום ולהחליף בעצמי?.... לאמיגו אין וקופיטים ביבנה....?
מכירים?
hahaggai כתב:בעיית לחץ ההקצפה תוקנה, הסיבה היא כמו תמיד המפעיל......
כנראה שמתישהו לפני הרבה זמן הפסקתי להוציא את הטיפ של הסטימר בזמן ניקוי המכונה, ועם הזמן הוא נסתם ונסתם ונסתם עד אשר זה הוריד את הלחץ לרמה שיכולתי לשים לב לכך... השרתי אותו בקפיזה וכמובן שזה פתח שם הכל, ועכשיו שוב הלחץ אימתני!!!!![]()
מכירים?...
קופיטים זה היבואן הרשמי.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il