עזרה לגבי פנסוניק ST30/GT30/VT30 מארה"ב
בדיוק שואל את עצמי אם לקנות את המסך הזה...
לגבי השאלות שלך, אני רואה את הטלויזיה ב B&H
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... VIERA.html
Video System ATSC, NTSC, QAM אומר שאתה צריך ממיר שיטת שידור.
Power Requirements 120 VAC, 60 Hz אומר שאתה צריך ממיר מתח. ממה מכתוב באתר אם אין במוצר מנוע ועד כמה שידוע לי אין מנוע בטלויזיה אז רק צריך ממיר מתח 220 ל 110 ולא צריך גם ממיר תדר.
בהצלחה. דרך אגב הבנתי שמהיום יורד המיסוי על ייבוא מוצרי חשמל משמעותית. שווה לבדוק את זה.
בהצלחה.
http://www.bhphotovideo.com/c/product/7 ... VIERA.html
Video System ATSC, NTSC, QAM אומר שאתה צריך ממיר שיטת שידור.
Power Requirements 120 VAC, 60 Hz אומר שאתה צריך ממיר מתח. ממה מכתוב באתר אם אין במוצר מנוע ועד כמה שידוע לי אין מנוע בטלויזיה אז רק צריך ממיר מתח 220 ל 110 ולא צריך גם ממיר תדר.
בהצלחה. דרך אגב הבנתי שמהיום יורד המיסוי על ייבוא מוצרי חשמל משמעותית. שווה לבדוק את זה.
בהצלחה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לגבי ממיר שיטת שידור שהוצעה -לא בהכרח חייב
אצלי במסך אמריקאי שנקנה בארץ 58C8000 ניתן להתחבר דרך
ממיר HD ביציאות הקומפוננט (להגדיר בממיר 1080i )והמסך קולט פיקס.
אני בכל מקרה ממליץ על שימוש במעבד וידאו כדוגמאת ה-DVDO EDGE .
לגבי ממיר מתח -בד"כ מסכים אמריקאים תומכים גם ב-220 וולט למרות שלא רשום כך
אצלי במסך אין שימוש בממיר מתח .
כדאי שתתייעץ עם יבואנים מקביליים או חברים שרכשו את הדגמים שבהם אתה מעוניין לגבי הדגם הספציפי שלך.
בהצלחה .
אצלי במסך אמריקאי שנקנה בארץ 58C8000 ניתן להתחבר דרך
ממיר HD ביציאות הקומפוננט (להגדיר בממיר 1080i )והמסך קולט פיקס.
אני בכל מקרה ממליץ על שימוש במעבד וידאו כדוגמאת ה-DVDO EDGE .
לגבי ממיר מתח -בד"כ מסכים אמריקאים תומכים גם ב-220 וולט למרות שלא רשום כך
אצלי במסך אין שימוש בממיר מתח .
כדאי שתתייעץ עם יבואנים מקביליים או חברים שרכשו את הדגמים שבהם אתה מעוניין לגבי הדגם הספציפי שלך.
בהצלחה .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
yuria תודה על המידע, מה שאתה רושם פה מרעיד עולמות מבחינתי כי הייתי בטוח שאני חייב להזמין גם ממיר שיטת שידור. שתי שאלות.
1) אם כבר מזמינים מחו"ל בדרך כלל מזמינים משהו מחול אז מזמינים משהו טוב בדרך כלל שלא ממש דורש עד כמה שאני מבין משפר תמונה אז למה בעצם לקנות אותו? הבנתי שסטרימרים גם ככה יודעים להתחבר בכל שיטות השידור. מה בעצם המניע להוציא עוד כסף? אני בטוח שאני מפספס משהו כי אנשים בטוח לא קונים את זה סתם.
2) בטלויזיה של פנסוניק אני רק רואה אזכור של 1080i אבל בטלויזיות אחרות כמו בלינק שאני ארשום בהמשך אני גם רואה סימון 60 אחרי ה 1080I שעד כמה שאני מבין זה בעצם חלק משיטת השידור האמריקאית (תדר 60 בניגוד ל50 בארץ). מה זה אומר שבקומפוננט לא משנה התדר? אין דבר כזה שיטת שידור בקומפוננט? בפנסוניק ספציפית הוא יודע לעבוד גם ב50 וגם ב60?
http://www.bhphotovideo.com/bnh/control ... 328&is=REG
רק בשביל להבהיר. השאלות הנ"ל מחוסר ידע גרידא ואין בהם זלזול או יחס יהיר כלשהו.
תודה מראש.
1) אם כבר מזמינים מחו"ל בדרך כלל מזמינים משהו מחול אז מזמינים משהו טוב בדרך כלל שלא ממש דורש עד כמה שאני מבין משפר תמונה אז למה בעצם לקנות אותו? הבנתי שסטרימרים גם ככה יודעים להתחבר בכל שיטות השידור. מה בעצם המניע להוציא עוד כסף? אני בטוח שאני מפספס משהו כי אנשים בטוח לא קונים את זה סתם.
2) בטלויזיה של פנסוניק אני רק רואה אזכור של 1080i אבל בטלויזיות אחרות כמו בלינק שאני ארשום בהמשך אני גם רואה סימון 60 אחרי ה 1080I שעד כמה שאני מבין זה בעצם חלק משיטת השידור האמריקאית (תדר 60 בניגוד ל50 בארץ). מה זה אומר שבקומפוננט לא משנה התדר? אין דבר כזה שיטת שידור בקומפוננט? בפנסוניק ספציפית הוא יודע לעבוד גם ב50 וגם ב60?
http://www.bhphotovideo.com/bnh/control ... 328&is=REG
רק בשביל להבהיר. השאלות הנ"ל מחוסר ידע גרידא ואין בהם זלזול או יחס יהיר כלשהו.
תודה מראש.
- yuria
- חבר מביא חבר

קודם כל אתה צריך להגדיר למה נועד המסך ....
1.אם אתה מתכנן לצפות גם בשידורי כבלים אז יש חשיבות לתדר השידור
(במזרימדיה ניתן לשנות את תדר השידור ובמחשב התדר הינו 60 הרץ כך שבעיות התאימות עם התקנים אילו לא רלוונטית)
לגבי האפשרות לצפות בתכני 1080i ניתן לצפות רק דרך ממיר HD ביציאת קומפוננט (ממיר החדש של הוט)-
הבנתי מחבר ששיטה זו לא עובדת על ממירי HD של יס (אל תשאל אותי למה
)
2.לגבי מסך הפנסוניק -לא מצויין במפרט שהוא תומך באותות 50 הרץ
1.אם אתה מתכנן לצפות גם בשידורי כבלים אז יש חשיבות לתדר השידור
(במזרימדיה ניתן לשנות את תדר השידור ובמחשב התדר הינו 60 הרץ כך שבעיות התאימות עם התקנים אילו לא רלוונטית)
לגבי האפשרות לצפות בתכני 1080i ניתן לצפות רק דרך ממיר HD ביציאת קומפוננט (ממיר החדש של הוט)-
הבנתי מחבר ששיטה זו לא עובדת על ממירי HD של יס (אל תשאל אותי למה
2.לגבי מסך הפנסוניק -לא מצויין במפרט שהוא תומך באותות 50 הרץ
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
אני מתכוון לקנות טלויזיה לסלון לצפייה בשידורי הוט וגם סטרימר. סטרימר הבנתי שאין בעייה, מה שאני מנסה להבין זהאם אני קונה סוני ששם רשום 1080i/60 אז עדיין אוכל להשתמש בקומפוננט בלי ממיר שיטת שידור כי הקומפוננמט זה משהו אוניברסלי או שחזרתי לנקודת ההתחלה מבחינתי כי גם בקומפוננט יש הבדל בין המדינות ואני עדיין צריך ממיר שיטת שידור.
- yuria
- חבר מביא חבר

תראה השיטה שניתן לחבר בין ממיר HD של הוט (הדגם החדש- המקליט) בחיבור הקומפוננט (אות 1080i )עובדת
במסך 58C8000 של סמסונג,אני מניח שגם אצלך היא אמורה לעבוד ....
בכל מקרה ניתן לרכוש לצורך גיבוי ממיר PAL TO NTSC HD מאיביי בעלות של כ-100$
במסך 58C8000 של סמסונג,אני מניח שגם אצלך היא אמורה לעבוד ....
בכל מקרה ניתן לרכוש לצורך גיבוי ממיר PAL TO NTSC HD מאיביי בעלות של כ-100$
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015