פרסום תגובות
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
הרבה פעמים אני נתקל במצב שאני כותב תגובה למישהו, וחבר אחר הספיק להעלות תגובה בזמן כתיבת התגובה שלי.
זה מוציא לעיתים את התגובה שלי כלא מובנת (ואז צריך לערוך אותו ולהוסיף ציטוט), ולעיתים מישהו כבר כתב את מה שרציתי לכתוב.
נא לבחון אפשרות להוסיף התרעה לפני פרסום התגובה, על כך שנוספה תגובה חדשה.
זה מוציא לעיתים את התגובה שלי כלא מובנת (ואז צריך לערוך אותו ולהוסיף ציטוט), ולעיתים מישהו כבר כתב את מה שרציתי לכתוב.
נא לבחון אפשרות להוסיף התרעה לפני פרסום התגובה, על כך שנוספה תגובה חדשה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא ראלי לצערי, כי נניח שנדע את זה, מה בדיוק נעשה, ניתן לך שוב להכניס את הנתונים?
לצערי אנחנו לא מתוחכמים כמו Facebook או GMAIL שיודעים לתת לך נוטיפיקציות כאלה.
לצערי אנחנו לא מתוחכמים כמו Facebook או GMAIL שיודעים לתת לך נוטיפיקציות כאלה.
- oferlaor
- מנהל

sufgi,
ואגב, זו הסיבה שרצוי בכל תגובה לכתוב את שם המשתמש שאליו היא מיועדת. זה מאוד עוזר במקרים כאלה.
ואגב, זו הסיבה שרצוי בכל תגובה לכתוב את שם המשתמש שאליו היא מיועדת. זה מאוד עוזר במקרים כאלה.
- oferlaor
- מנהל

-
sufgi
- חבר מביא חבר

אם זה אפשרי, ניתן תמיד לאחר הלחיצה על "שליחה" לתת התרעה ש"תגובה חדשה נוספה, האם אתה מעוניין לשלוח בכל זאת" ?
אני מבין שבחינה טכנית זה קצת מסורבל, אבל שווה לדעתי לבחון את האפשרות.
לגבי התצוגה מקדימה, לא ידעתי שהיא נותנת את התגובות העדכניות, אני אשתמש בזה בינתיים (למרות שזה לא תמיד נח) .
לגבי התצוגה מקדימה, לא ידעתי שהיא נותנת את התגובות העדכניות, אני אשתמש בזה בינתיים (למרות שזה לא תמיד נח) .
- oferlaor
- מנהל

- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
לא יותר פשוט אז בתגובות שכאלה לבצע באמצעות ציטוט ? אין יותר מכוון מזה .....sufgi כתב:הרבה פעמים אני נתקל במצב שאני כותב תגובה למישהו, וחבר אחר הספיק להעלות תגובה בזמן כתיבת התגובה שלי.
נא לבחון אפשרות להוסיף התרעה לפני פרסום התגובה, על כך שנוספה תגובה חדשה....
מה לא נוח בתצוגה מקדימה?sufgi כתב:אם זה אפשרי, ניתן תמיד לאחר הלחיצה על "שליחה" לתת התרעה ש"תגובה חדשה נוספה, האם אתה מעוניין לשלוח בכל זאת" ?
לגבי התצוגה מקדימה, לא ידעתי שהיא נותנת את התגובות העדכניות, אני אשתמש בזה בינתיים (למרות שזה לא תמיד נח) ....
אני כמעט תמיד עושה תצוגה מקדימה כדי לוודא שאין שיבושי לשון ושציטוטים לא התחרבשו.
אני אפילו הייתי מעלה לסדר רעיון לתצוגה מקדימה בכוח ולא כאופציה, אבל נראה לי שזו גזירה שהציבור חסר הסבלנות לא יעמוד בה
משה
-
sufgi
- חבר מביא חבר

הבקשה פה בפורום היא לא לצטט אם עונים בתגובה למישהו ישר אחרי ההודעה שלו.taoyossi כתב:לא יותר פשוט אז בתגובות שכאלה לבצע באמצעות ציטוט ? אין יותר מכוון מזה .....sufgi כתב:הרבה פעמים אני נתקל במצב שאני כותב תגובה למישהו, וחבר אחר הספיק להעלות תגובה בזמן כתיבת התגובה שלי.
נא לבחון אפשרות להוסיף התרעה לפני פרסום התגובה, על כך שנוספה תגובה חדשה.......
-
sufgi
- חבר מביא חבר

גם אני עושה בד"כ תצוגה מקדימה, אם כתבתי יותר משורה אחת.moco כתב:מה לא נוח בתצוגה מקדימה?sufgi כתב:אם זה אפשרי, ניתן תמיד לאחר הלחיצה על "שליחה" לתת התרעה ש"תגובה חדשה נוספה, האם אתה מעוניין לשלוח בכל זאת" ?
לגבי התצוגה מקדימה, לא ידעתי שהיא נותנת את התגובות העדכניות, אני אשתמש בזה בינתיים (למרות שזה לא תמיד נח) ....
אני כמעט תמיד עושה תצוגה מקדימה כדי לוודא שאין שיבושי לשון ושציטוטים לא התחרבשו.
אני אפילו הייתי מעלה לסדר רעיון לתצוגה מקדימה בכוח ולא כאופציה, אבל נראה לי שזו גזירה שהציבור חסר הסבלנות לא יעמוד בה...
רק שאף פעם לא חשבתי לגלול למטה כדי לראות את יתר ההודעות.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
אני מתחרפן מכל אלה שמצטטים הודעה אחת מעליהם ועז עונים להם עם גם הציטוט המקורי וגם עם התשובה וחוזר חלילה.sufgi כתב:הבקשה פה בפורום היא לא לצטט אם עונים בתגובה למישהו ישר אחרי ההודעה שלו.taoyossi כתב:לא יותר פשוט אז בתגובות שכאלה לבצע באמצעות ציטוט ? אין יותר מכוון מזה .....sufgi כתב:הרבה פעמים אני נתקל במצב שאני כותב תגובה למישהו, וחבר אחר הספיק להעלות תגובה בזמן כתיבת התגובה שלי.
נא לבחון אפשרות להוסיף התרעה לפני פרסום התגובה, על כך שנוספה תגובה חדשה..........
יש שירשורים ענקיים בפורום עם ציטוטים של ציטוטים של ציטוטים.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
spacedude כתב:אני מתחרפן מכל אלה שמצטטים הודעה אחת מעליהם ועז עונים להם עם גם הציטוט המקורי וגם עם התשובה וחוזר חלילה.sufgi כתב:הבקשה פה בפורום היא לא לצטט אם עונים בתגובה למישהו ישר אחרי ההודעה שלו.taoyossi כתב:לא יותר פשוט אז בתגובות שכאלה לבצע באמצעות ציטוט ? אין יותר מכוון מזה .....sufgi כתב:הרבה פעמים אני נתקל במצב שאני כותב תגובה למישהו, וחבר אחר הספיק להעלות תגובה בזמן כתיבת התגובה שלי.
נא לבחון אפשרות להוסיף התרעה לפני פרסום התגובה, על כך שנוספה תגובה חדשה..........
יש שירשורים ענקיים בפורום עם ציטוטים של ציטוטים של ציטוטים....
-
sufgi
- חבר מביא חבר

עוד הצעת ייעול
כפתור צטט נוסף של ההודעה שכתבו, ללא ציטוטים נוספים במידה ויש שם ...
נראה לי יחסית פשוט, כל מה שצריך הוא למחוק מההודעה את המלל שנמצא בין Quote , ואז להוסיף Quote של מי שציטטת .
כפתור צטט נוסף של ההודעה שכתבו, ללא ציטוטים נוספים במידה ויש שם ...
נראה לי יחסית פשוט, כל מה שצריך הוא למחוק מההודעה את המלל שנמצא בין Quote , ואז להוסיף Quote של מי שציטטת .