בזק בינלאומי סיימה את פריסת כבל התקשורת האופטי מישראל לאירופה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בזק בינלאומי סיימה את פריסת כבל התקשורת האופטי מישראל לאירופה ונערכת להשקת רשת אינטרנט חדשה שתקרא "Power NGN"
הרשת החדשה, על בסיס הטכנולוגיה המתקדמת של הכבל תאפשר חווית גלישה עם הביצועים הטובים ביותר
תעלה בקמפיין חוצה מדיות במסגרתו תזמין 5,000 לקוחות ראשונים להתנסות בחוויית הגלישה הייחודית
http://new-techonline.com/nt-mag/2011/1 ... %A7%D7%A9/
הרשת החדשה, על בסיס הטכנולוגיה המתקדמת של הכבל תאפשר חווית גלישה עם הביצועים הטובים ביותר
תעלה בקמפיין חוצה מדיות במסגרתו תזמין 5,000 לקוחות ראשונים להתנסות בחוויית הגלישה הייחודית
http://new-techonline.com/nt-mag/2011/1 ... %A7%D7%A9/
יש לי תאוריה שהם לא תיקנו את הקאשינג של היוטיוב המון המון זמן בכוונה כדי שאחרי שה"רשת החדשה" שלהם תפתח אז כולם יגידו וואו איזה יופי יוטיוב רץ.
אני פועל בשיטה הזאת הרבה פעמים בחיים אבל כלפי עצמי אני לא מבין למה הם צריכים לפגוע בכולם ככה
למרות שאני כבר הרבה זמן לא סובל מגלישה מקוטעת ביוטיוב אחרי טריק קטן עם קובץ HOSTS
אני פועל בשיטה הזאת הרבה פעמים בחיים אבל כלפי עצמי אני לא מבין למה הם צריכים לפגוע בכולם ככה
למרות שאני כבר הרבה זמן לא סובל מגלישה מקוטעת ביוטיוב אחרי טריק קטן עם קובץ HOSTS
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
רגע,גם ב PRIVATE NGN אמרו שגולשים על שרתים נפרדים,במהירות "לא מהעולם הזה" - ועדיין היה צריך גיימר.
אז גם עם POWER NGN נצטרך גיימר?
או שהגיימר ישנה את שמו עכשיו ל SUPER NGN
אז גם עם POWER NGN נצטרך גיימר?
או שהגיימר ישנה את שמו עכשיו ל SUPER NGN
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
איזה טריק עם HOSTS?fighter כתב:יש לי תאוריה שהם לא תיקנו את הקאשינג של היוטיוב המון המון זמן בכוונה כדי שאחרי שה"רשת החדשה" שלהם תפתח אז כולם יגידו וואו איזה יופי יוטיוב רץ.
למרות שאני כבר הרבה זמן לא סובל מגלישה מקוטעת ביוטיוב אחרי טריק קטן עם קובץ HOSTS...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אבל אין שום קשר בין NGN של בזק (התשתית בארץ) לבין כבל של בזק-בינלאומי, איך שלא יקראו לו, שזה תשתית של חברה אחרת (לא בזק) לחו"ל.oferlaor כתב:מה עם פריסת NGN ברחבי הארץ? חצי מדינה עדיין זוחלת......
עופר, נראה לי זה נושא אחר, ואפשר לפתוח דיון נפרד בו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Jpost - איך הגעת למסך הזה? אני נרשמתי - ויש לי תחושה שבזב"ל ישגעו אותי עכשיו בטלפון. אפילו שעוד אין להם את השירות
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
מהו הטריק?fighter כתב:יש לי תאוריה שהם לא תיקנו את הקאשינג של היוטיוב המון המון זמן בכוונה כדי שאחרי שה"רשת החדשה" שלהם תפתח אז כולם יגידו וואו איזה יופי יוטיוב רץ.
למרות שאני כבר הרבה זמן לא סובל מגלישה מקוטעת ביוטיוב אחרי טריק קטן עם קובץ HOSTS...
fighter כתב:אני לא מאמין שהייתי צריך להיכנס עם זה דרך אינטרנט אקספלורר כדי שההרשמה תעבוד בכלל
JPOST, למה אני קיבלתי הודעה שנציג יחזור אליי ואתה קיבלת הודעה כזאת?...
גם אצלי אותו דבר ב firefox.
וגם אני קיבלתי הודעה כמו של jpost