מעוניין לרכוש מנוי לשידורי nba -שאלה
החלטתי השנה לרכוש מנוי לכל שידורי nba
אני מעוניין לרכוש את כל העונה
הבנתי שהאפשרות נקראת league pass
אבל אני לא יודע באיזו אפשרות מהשתיים הבאות לבחור ומה ההבדל ביניהן- אני מתכוון לראות במסך הטלוויזיה שמחובר למסך המחשב
leaguepass for tv
leaguepass broadband
international leaguepass broadband
אודה לעזרתכם במה לבחור
כמו כן, האם זה כולל שידורים באיכות hd? איך האיכות בכללי, טובה?
אני מתאר לעצמי שלא ניתן לרכוש מנוי לשידורי טלוויזיה עצמה, זה נכון?
תודה מראש לעונים ויום טוב
אני מעוניין לרכוש את כל העונה
הבנתי שהאפשרות נקראת league pass
אבל אני לא יודע באיזו אפשרות מהשתיים הבאות לבחור ומה ההבדל ביניהן- אני מתכוון לראות במסך הטלוויזיה שמחובר למסך המחשב
leaguepass for tv
leaguepass broadband
international leaguepass broadband
אודה לעזרתכם במה לבחור
כמו כן, האם זה כולל שידורים באיכות hd? איך האיכות בכללי, טובה?
אני מתאר לעצמי שלא ניתן לרכוש מנוי לשידורי טלוויזיה עצמה, זה נכון?
תודה מראש לעונים ויום טוב
ניתן לרכוש מנוי לטלוויזיה. צריך צלחת לווין מכוונת לניילסט 7W , העלות היא בערך 1000 ש"ח לשנה , מקבלים 12 ערוצי ספורט של אל ג'זירה, ESPN, ESPN AMERICA ו-NBA TV. לגבי המינויים באינטרנט אולי החברים האחרים יוכלו לעזור.
אבהיר את עצמי
אני מתכוון לרכישת מנוי leaguepass- אני מתכוון לצפות במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב-אני לא מתכוון לרכוש צלחת . כלומר, השידור הוא באמצעות האינטרנט
פשוט אשמח לקבל הסבר לגבי סוגי המנוי של ה- leaguepass ואיך זה עובד
אני מתכוון לרכישת מנוי leaguepass- אני מתכוון לצפות במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב-אני לא מתכוון לרכוש צלחת . כלומר, השידור הוא באמצעות האינטרנט
פשוט אשמח לקבל הסבר לגבי סוגי המנוי של ה- leaguepass ואיך זה עובד
שאלת גם אם יש מנוי לטלוויזיה. קצת נימוס לא יזיק...yossihaz1 כתב:אבהיר את עצמי
![]()
פשוט אשמח לקבל הסבר לגבי סוגי המנוי של ה- leaguepass ואיך זה עובד...
אני מתנצל אם דבריי הובנו כחוסר נימוס, לא זו הייתה כוונתי.asaf23 כתב:שאלת גם אם יש מנוי לטלוויזיה. קצת נימוס לא יזיק...yossihaz1 כתב:אבהיר את עצמי
![]()
פשוט אשמח לקבל הסבר לגבי סוגי המנוי של ה- leaguepass ואיך זה עובד......
בכל אופן, תודה רבה על המידע שקיבלתי.