קניתי טלוויזיה חוות דעת ובעיה
-
turjeman20
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
turjeman20
-
- חבר שרק התחיל

בממיר הרגיל של YES האפור הקטן
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא מבין למה אתה רוצה חוות דעת אחרי שכבר קנית?...
תהנה ממה שיש!!
(לא מכיר את הבעיה שציינת)
תהנה ממה שיש!!
(לא מכיר את הבעיה שציינת)
-
turjeman20
-
- חבר שרק התחיל

שמעתי שזה קשור לאימולטור לא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נתחיל מזה שאתה מחבר מסך FULL HD עם חיבור קומפוזיט מיושן. רצוי להחליף ממיר לכזה שיתאים לטלויזיה כזו.
בלי קשר, הבעיה היא כנראה GROUND LOOP. בשביל לוודא, תוציא את החיבור של האנטנה מהממיר (הברגה). אם בתפריט "אין קליטת לויינים" אין את הפסים הללו, סימן שאתה צריך חלק שנקרא DC BLOCKER שטכנאי יס משתמשים בו.
תצטרך להתקשר ליס ולבקש שישלחו לך אחד כזה. הוא פשוט מתברג בין כבל האנטנה לחיבור האנטנה בממיר.
בלי קשר, הבעיה היא כנראה GROUND LOOP. בשביל לוודא, תוציא את החיבור של האנטנה מהממיר (הברגה). אם בתפריט "אין קליטת לויינים" אין את הפסים הללו, סימן שאתה צריך חלק שנקרא DC BLOCKER שטכנאי יס משתמשים בו.
תצטרך להתקשר ליס ולבקש שישלחו לך אחד כזה. הוא פשוט מתברג בין כבל האנטנה לחיבור האנטנה בממיר.
-
turjeman20
-
- חבר שרק התחיל

התקשרתי אליה היא אמרה להוציא ממיר מהשקע ולהחזיר נראלי שזה פתר תבעיה
עכשיו בנוגע לכוונון של הבהירות חדות וכול זה הרגיל לא היה ממש יפה שיניתי ליותר יפה שיחקתי עם זה יש איזה משהו מיוחד ? איך לכוון?
על מה לשים דגש? תודה
וHOT MAGIC HD יהיה טוב?
עכשיו בנוגע לכוונון של הבהירות חדות וכול זה הרגיל לא היה ממש יפה שיניתי ליותר יפה שיחקתי עם זה יש איזה משהו מיוחד ? איך לכוון?
על מה לשים דגש? תודה
וHOT MAGIC HD יהיה טוב?
הממיר מפוצץ תקלות ביינתים ודי מרגיש... הייתי ממליץ לך לחכות איתו חודש חודשיים עד שיפתרו הבעיות איתו.
מעבר לכך לטעמי בממיר HD רגיל רואים קצת יותר טוב מהממיר החדש אבל זו רק דעתי לפי העין יכול להיות שאחרים יחשבו אחרת....
מעבר לכך לטעמי בממיר HD רגיל רואים קצת יותר טוב מהממיר החדש אבל זו רק דעתי לפי העין יכול להיות שאחרים יחשבו אחרת....
-
turjeman20
-
- חבר שרק התחיל

איזה מין תקלות ואשמח לעוד חוות דעת למי שיש את הממיר
-
turjeman20
-
- חבר שרק התחיל

עוד שאלה אני מרגיש שבSD הפיקסלים קצת נמרחים כלומר אני רואה טיפה כמו שאני רואה מקרוב אני רואה ממרחק של מטר וחצי ככה
-
turjeman20
-
- חבר שרק התחיל

כאילו יש לכלוך שאז שהמצלמה זזה אז הליכלוך נשאר אבל אין לכלוך ניקיתי עם חומר מיוחד ומטלי מיקרופיאר