יש לי הזדמנות לתת את הסמסונג 40" שלי ולקבל עליה סכום נאה - להוסיף קצת ולקנות טלויזיה 47 אינץ עד 5000 ש"ח. הקטע הוא שזה צריך להיות השבוע... בחודש האחרון בדקתי על טלוויזיות במחיר הזה והגעתי למסקנה שיש 2:
D550 של סמסונג
47LK530Y של LG.
שימושים: HD,XBOX ושידורים SD מעורב.
אני מעדיף, על בסיס הנתונים היבשים, את ה-LG כי היא 100HZ אבל INTEGRAL אמר שיש לה INPUT LAG יחסית גבוה.
חוץ ממה שINEGRAL אמר אין עליה כלום באינטרנט. כלום! פניתי לח.י והם ניסו לעזור לי, אבל הבעיה שבח.י, כך מסרו לי בטלפון, לא יודעים מה זה INPUT LAG...! די עצוב כשלעצמו.
למישהו יש פרטים על ה-LG או לחילופין המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב?
מרוב קריאות פורומים וביקורות נהייתי פחות מבין ויותר מהוסס (גורם לך לקנא באלה שמגיעים לחנות ופשוט קונים...)
אשמח לעזרה!
צריך את עזרתכם המלומדת - אני די מיואש כבר
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

תודה לכל חברי הפורום על העזרה והתגובות הרבות! אין על הפורום הזה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בד"כ במצב GAME אין כמעט LAG.
רוב האנשים לא בודקים את ה-LAG במצב הזה משום מה (שבגדול תפקידו הוא להוריד את המעבד התמונה למינימום זמן גם על חשבון איכות התמונה).
מעבר לזה, לא מכיר את המסך, כך שאין לי חוות דעת או עזרה לתת.
רוב האנשים לא בודקים את ה-LAG במצב הזה משום מה (שבגדול תפקידו הוא להוריד את המעבד התמונה למינימום זמן גם על חשבון איכות התמונה).
מעבר לזה, לא מכיר את המסך, כך שאין לי חוות דעת או עזרה לתת.
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה. חבל שנציגי ח.י לא עוזרים במצבים כאלה ודורשים מהמעבדה שלהם לבצע בדיקות. עוד יותר חבל שהם מסתפקים בלהודיע ללקוח שהם לא יודעים מה זה INPUT LAG....
השירות בארץ במצב על הפנים והלקוח הרבה פעמים צריך לערוך הרבה בדיקות לפני שהוא רוכש מוצר. בחו"ל השירות הרבה יותר טוב על אף שהמחירים נמוכים בהרבה (בסכום של 5000 ש"ח אפשר לקנות בארה"ב טלוויזיה LED היי אנד).
השירות בארץ במצב על הפנים והלקוח הרבה פעמים צריך לערוך הרבה בדיקות לפני שהוא רוכש מוצר. בחו"ל השירות הרבה יותר טוב על אף שהמחירים נמוכים בהרבה (בסכום של 5000 ש"ח אפשר לקנות בארה"ב טלוויזיה LED היי אנד).