שיטת שידור בסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kim85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

אני מתכנן להביא מארה״ב סטרימר wd tv live hub, ורציתי לדעת אם בסטרימרים גם חשובה השיטת שידור?
אני מתכוון לחבר אותו בHDMI

תודה על כל עזרה שתינתן

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

אין חשיבות.

kim85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה,

רק כדי להבין יותר טוב, השיטת שידור בעצם חשובה רק לחיבורים אחרים כמו קומפוזיט או קומפוננט או שבכללי בסטרימר זה לא חשוב?
כי אני מניח שיש סיבה שייצרו שני סוגי סטרימרים עם שיטות שידור שונות.

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

הרזולוציה של PAL היא 576P ושל NTSC היא 480P, קצב הרענון של PAL הוא 50hz ושל NTSC הוא 60hz. הסטרימרים שיש היום בשוק מסוגלים להוציא פלט וידאו ברזולוציות האלה וכמובן ברזולוציות 720p 1080p וכו', בקצבי רענון של עד 60hz לרבות 50hz, 23.967hz 24hz 25hz וכו'.

הסטרימר בדרך כלל יוציא וידאו לפי הרזולוציה וקצב הרענון שבו הוידאו נוצר. לדוגמא, הסדרה האמריקאית הטיפוסית תהיה ב-720p/23.967hz וזה יהיה האות שהסטרימר מוציא בלי קשר לאיפה הוא יוצר או נקנה.

kim85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה רבה על הכל

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

בשמחה. אם אפשר לתת לך טיפ נוסף, על אף שאיכשהו תמיד יוצא שאני מפנה אנשים לכיוונים אחרים מהם הם התחילו, אבל אם כבר יש לך הזדמנות להביא משהו מארה"ב אז תביא HTPC ולא סטרימר. ההפרשים במחירים בין ארה"ב וישראל ב-HTPC הרבה יותר משמעותיים מאשר בסטרימרים, אני מאמין שבארה"ב אתה יכול למצוא HTPC מצוין בסביבות ה-$200 (כזה שבישראל יעלה לך 1500 ש"ח), והוא יעבוד הרבה יותר טוב מ-WDTV או כל סטרימר אחר. אני יכול לומר לך שה-HTPC שאני קניתי בארץ ב-1,100 ש"ח בלי כונן קשיח וזיכרון (Zotac Nano AD10) עולה $200 בארה"ב, ותוכל גם לקנות שם כונן קשיח וזיכרון ב-$50-$70, ותסיים עם מכשיר מדהים שלא רואה אף סטרימר ממטר (המכשיר הזה החליף אצלי את ה-Boxee שאהבתי מאוד).

ברור לי שבטח יש מגבלות תקציב אבל אם כבר יש הזדמנות להביא משהו מארה"ב הייתי הולך על HTPC שיספק אותך ליותר זמן ולא יגביל אותך מבחינת ממשק ויכולות.

kim85 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה על ההצעה אבל אני על תקציב מאוד מוגבל והסטרימר שאני קונה הוא ב-160$ וזה ממש הגבול שלי....

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אז הייתי מציע לך לקנות בוקסי במקום (לדעתי עולה אותו הדבר). ולחלופין אם לא אכפת לך מ-1080P ומספיק לך 720P אז לקנות apple tv 2 שעולה $100 (שאתה יכול לפרוץ ולהתקין עליו XBMC).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”