רגע לפני רכישת מערכת -- מה אומרים ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הרמקולים של הרמן קרדון נחשבים יותר טובים מאלה של JBL בטווח המחיר האמור, אבל הרסיבר של פיוניר לעניות דעתי לא נופל מזה של ההרמן...
היתרון בדיל של הדיוטי פרי הוא שבמשהו כמו 1,500 ש"ח (פעמיים $200) אתה קונה מערכת ששווה בערך כפול מזה... לא חושב שיש מישהו שיגיד לך שמה שיש בדיוטי פרי יותר טוב ממה שהציעו לך בחנות, אבל השאלה היא האם אין לך בעיה לשלם 2,000 ש"ח יותר על הרסיבר והרמקולים של הרמן מאשר על השילוב שאתה יכול לקנות בדיוטי פרי.
היתרון בדיל של הדיוטי פרי הוא שבמשהו כמו 1,500 ש"ח (פעמיים $200) אתה קונה מערכת ששווה בערך כפול מזה... לא חושב שיש מישהו שיגיד לך שמה שיש בדיוטי פרי יותר טוב ממה שהציעו לך בחנות, אבל השאלה היא האם אין לך בעיה לשלם 2,000 ש"ח יותר על הרסיבר והרמקולים של הרמן מאשר על השילוב שאתה יכול לקנות בדיוטי פרי.
- epony
- חבר במועדון 10K

תבקש לשמוע את ה-HKTS9 ואת ה-SCS200.5 מחוברים לפיוניר 421 ותשווה בעצמך - זאת הדרך הכי טובה לדעת מה טוב לך!
ערב טוב,Lellouche כתב:את ה158 + HKTS16 אני יכול לקנות ב 3600 השאלה אם שווה את הפער הזה לבין מה שהציע הבחור מעליי מהדיוטי פרי...
בדיוק היום התענייתי בשילוב הזה והצלחתי להגיע ל-4000 ש"ח בחנות של עולם הקולנוע.
תוכל להגיד לי איפה הציעו לך 3600ש"ח עבור הסט הזה?
דרך אגב, אני חשבתי על הסט הזה מהדיוטי אבל הבנתי ש ה HDMI שלהם לא מעביר גם אודיו וגם וידאו ולי אישית זה חשוב בגלל שאני רוצה לחבר את ה Xtreamer שלי לרסיבר ומשם לשרשר לטלוויזיה.
תודה,
עופר
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הפיוניר 420 לא מעביר אודיו דרך ה-HDMI...
ה-421 מעביר כמו גדול.
ה-421 מעביר כמו גדול.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אבא שלי טס ביום ראשון לשוויץ ואמר שה-421 נמכר [חבל שכבר יש לי אחד כזה..]
ועוד חבר שלו טס שלשום ואמר שה-421 נמכר..
ועוד חבר שלו טס שלשום ואמר שה-421 נמכר..
תודה רבה על העדכונים החמיםadirbooking כתב:אבא שלי טס ביום ראשון לשוויץ ואמר שה-421 נמכר [חבל שכבר יש לי אחד כזה..]
ועוד חבר שלו טס שלשום ואמר שה-421 נמכר.....
כתבת גם ש
הפיוניר 420 לא מעביר אודיו דרך ה-HDMI...
ה-421 מעביר כמו גדול.
ניסיתי לחפש במפרטים של ה 421 ושל מגברים אחרים ולא כל כך הצלחתי למצוא איפה רשום שמגבר תומך או לא תומך באודיו+וידאו HDMI.
יש לתכונה הזו שם "מקצועי"?
תודה,
עופר
תודה רבהdoubledu כתב:ראה פה:
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/9 ... index.html...
מוזר איך הצלחתי לפספס את זה.
נראה לי אם כך שאלך על ה 421 + רמקולים שהציעו לי Harman-Kardon HKTS16B
(מה שמוזר שאני מוצא ברשת 16 א 16BQ) שהציעו לי בעולם הקולנוע ב 2500 ש"ח.
11/12/11 תיקון קל - מסתבר שמדובר על Harman-Kardon HKTS16WQ.
האם, בהתחשב בכך שיש את המבצע בדיוטי למגבר פיוניר 421, כדאי ללכת עליו + HKTS16WQ 750 ש"ח זול יותר) או שיש יתרון לשילוב 2 אלמנטים של Harman kardon ואז אותם רמקולים ילכו עם ה AVR158.
אשמח לשמוע חוות דעת
תודה רבה,
עופר
קניתי בסוף את השילוב AVR158 +HKTS16BQ של Harman-Kardon
הייתי אתמול בערב בחמשל נטו וקיבלתי שם את הכל ב-3800.
הוספתי כבלים של עובי 1.5 רק לרמקולים הקדמיים בינתיים - הבנתי שעבוקר הרמקולים האלו, פחות קריטי לשדרג את הכבלים לרמקולים האחוריים.
הוספתי גם כבל משודרג לסאב.
נראה לי שאני אתקין את זה היום ואז אנסה להבין איך מכיילים את המערכת (מעולם לא היה לימגבר +רמקולים אלא רק מערכת מיני)
תודה רבה על העזרה והייעוץ
עופר
הייתי אתמול בערב בחמשל נטו וקיבלתי שם את הכל ב-3800.
הוספתי כבלים של עובי 1.5 רק לרמקולים הקדמיים בינתיים - הבנתי שעבוקר הרמקולים האלו, פחות קריטי לשדרג את הכבלים לרמקולים האחוריים.
הוספתי גם כבל משודרג לסאב.
נראה לי שאני אתקין את זה היום ואז אנסה להבין איך מכיילים את המערכת (מעולם לא היה לימגבר +רמקולים אלא רק מערכת מיני)
תודה רבה על העזרה והייעוץ
עופר
- epony
- חבר במועדון 10K

תתחדש ותהנה! 
וכנהוג באתר, נשמח גם לראות תמונות של כל המערכת מותקנת
נ.ב. אתה תמיד מוזמן לחזור ולשאול שאלות סביב חיבורים, כיולים וכיו"ב...
וכנהוג באתר, נשמח גם לראות תמונות של כל המערכת מותקנת
נ.ב. אתה תמיד מוזמן לחזור ולשאול שאלות סביב חיבורים, כיולים וכיו"ב...