smart tv או סטרימר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
להערכתי, מכשיר ייעודי תמיד יעשה את העבודה יותר טוב. מכשיר ייעודי ידע לקרוא יותר פורמטים של וידאו ואודיו, להציג יותר טוב, לעבוד יותר מהר, לעבוד עם יותר תכנים מקוונים, וגם לגבי תכונות שעדיין אין לו - התוכנה שבמכשיר הייעודי בדרך כלל תתעדכן ותשתפר בקצב מהיר יותר (יצרני טלוויזיות נוטים להזניח עדכוני קושחה לאחר שהם מוציאים סדרת מסכים חדשה - למה להם להשקיע זמן בתוכנה למסך "ישן" מבחינתם?).
כפי שצוין לעיל, מה שחשוב הוא מאזן השיקולים שלך. אם אתה מאוד מוגבל במקום / חיבורי חשמל / בכסף, ואתה מרוצה מיכולות הפענוח של הטלוויזיה שלך, אז תוותר על סטרימר. אם מבחינתך ההוצאה יחסית זניחה ואתה מעוניין בכל האפשרויות הנוספות שסטרימר/HTPC מציע לך, ואין לך בעיה עם עוד מכשיר שיושב על המזנון בסלון (והסטרימרים היום די קטנים ושקטים), אז לך על סטרימר. הכל תלוי בצרכים שלך וברצונות שלך, אבל בסופו של יום אני שייך לאלה שחושבים שתמיד עדיף מכשיר ייעודי שכל עבודתו היא פענוח תכנים והצגתם על המסך מאשר מכשיר משולב שעושה גם וגם ומשהו תמיד נופל בין הכסאות.
כפי שצוין לעיל, מה שחשוב הוא מאזן השיקולים שלך. אם אתה מאוד מוגבל במקום / חיבורי חשמל / בכסף, ואתה מרוצה מיכולות הפענוח של הטלוויזיה שלך, אז תוותר על סטרימר. אם מבחינתך ההוצאה יחסית זניחה ואתה מעוניין בכל האפשרויות הנוספות שסטרימר/HTPC מציע לך, ואין לך בעיה עם עוד מכשיר שיושב על המזנון בסלון (והסטרימרים היום די קטנים ושקטים), אז לך על סטרימר. הכל תלוי בצרכים שלך וברצונות שלך, אבל בסופו של יום אני שייך לאלה שחושבים שתמיד עדיף מכשיר ייעודי שכל עבודתו היא פענוח תכנים והצגתם על המסך מאשר מכשיר משולב שעושה גם וגם ומשהו תמיד נופל בין הכסאות.
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אחרי 4 חודשי הפעלה - אני יכול לציין בסיפוק ש DLNA של סמסונג עונה לצרכים שלי - כולל כתוביות SRT בעברית.
מה שמדהים אותי זו היציבות בהרצה ובהפעלה - פשוט אין פספוסים !! להבדיל מ HTPC וסטרימר קודם.
לקבצי ISO ואודיו מתקדם - צריך ציוד אחר.
מה שמדהים אותי זו היציבות בהרצה ובהפעלה - פשוט אין פספוסים !! להבדיל מ HTPC וסטרימר קודם.
לקבצי ISO ואודיו מתקדם - צריך ציוד אחר.
מצטרף, תלינו טלווייזיה כזו בחדר שינה מחוברת לרשת הביתית.hm32hm כתב:אחרי 4 חודשי הפעלה - אני יכול לציין בסיפוק ש DLNA של סמסונג עונה לצרכים שלי - כולל כתוביות SRT בעברית.
לקבצי ISO ואודיו מתקדם - צריך ציוד אחר....
שידורי טלוויזיה דרך DVB .
הזרמת תכנים דרך הסטרימר הפנימי
יוצר התקנה נקייה מכבלים/ממירים/סטרימרים וכו'.