וידאו עם סאונד DTS-MASTER HD מקרטע בניגון עם MPC-HC
שלום חברים,
עקבתי אחר הוראות המדריך הנ"ל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 40#1037540
העברת הפורמט אכן מתבצעת בהצלחה לרסיבר אך הוידאו מקרטע בצורה נוראית, מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעיה?
מפרט:
E7400
4GB DDR2
ATI 5450
win 7 64bit
עקבתי אחר הוראות המדריך הנ"ל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 40#1037540
העברת הפורמט אכן מתבצעת בהצלחה לרסיבר אך הוידאו מקרטע בצורה נוראית, מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעיה?
מפרט:
E7400
4GB DDR2
ATI 5450
win 7 64bit
Utopia
תבדוק בתוכנות נוספות ותעדכן אם יש שינוי.
תנסה TMT5
POWERDVD
BOXEE
אני זוכר שגם אצלי היתה תופעה דומה בעבר , אולי קודקים מיותרים , אולי משהו אחר. קשה לדעת.
אחרי פירמוט והתקנה נקיה , לאחרונה אין לי יותר את התופעה הזו.
עצה ידידותית - תתקין WIN 7 32BIT , פחות שערות לבנות והבדל ביצועים לא תרגיש עם 4GB זיכרון.
תנסה TMT5
POWERDVD
BOXEE
אני זוכר שגם אצלי היתה תופעה דומה בעבר , אולי קודקים מיותרים , אולי משהו אחר. קשה לדעת.
עצה ידידותית - תתקין WIN 7 32BIT , פחות שערות לבנות והבדל ביצועים לא תרגיש עם 4GB זיכרון.
האמת היא שלפני שבוע בדיוק פירמטתי, אין במחשב שום קודק מלבד FFDSHOW וHAALI....LiorShap כתב:תבדוק בתוכנות נוספות ותעדכן אם יש שינוי.
תנסה TMT5
POWERDVD
BOXEE
עצה ידידותית - תתקין WIN 7 32BIT , פחות שערות לבנות והבדל ביצועים לא תרגיש עם 4GB זיכרון....
כנראה שבאמת אנסה להתקין 32BIT :\
Utopia
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם מדובר בקובץ M2TS מקורי מריפ מלא של בלו ריי או בקובץ MKV?
אם מדובר על קובץ MKV, נסה לנגן קובץ M2TS מריפ מלא ותראה אם יש הבדל.
כמו כן, האם ה-MPC HC כותב לך בעת הניגון Playing DXVA או רק Playing?
אם רק Playing, כנראה שיש מקודד חיצוני כמו המקודד של מיקרוסופט או FFDShow Video (לא האודיו) המנגן לך את הקובץ, ואז ייתכן שזה חלש מדי למחשב שלך (אם כי E7400 זה מעבד חזק למדי). נסה לפעול על פי נספח מספר 1 ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כדי לחסום את כל המקודדים הלא רצויים (למעט FFDShow Audio, שצריך להיות דווקא על Prefer כדי לעשות bit stream ל-DTS-HD).
אם רק Playing, כנראה שיש מקודד חיצוני כמו המקודד של מיקרוסופט או FFDShow Video (לא האודיו) המנגן לך את הקובץ, ואז ייתכן שזה חלש מדי למחשב שלך (אם כי E7400 זה מעבד חזק למדי). נסה לפעול על פי נספח מספר 1 ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כדי לחסום את כל המקודדים הלא רצויים (למעט FFDShow Audio, שצריך להיות דווקא על Prefer כדי לעשות bit stream ל-DTS-HD).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גם M2TS (שעליו דיברתי בראש השרשור) וגם MKVים מקרטעים, רק בXBMC עובדים בצורה סבירה..pixies כתב:האם מדובר בקובץ M2TS מקורי מריפ מלא של בלו ריי או בקובץ MKV?
אם רק Playing, כנראה שיש מקודד חיצוני כמו המקודד של מיקרוסופט או FFDShow Video (לא האודיו) המנגן לך את הקובץ, ואז ייתכן שזה חלש מדי למחשב שלך (אם כי E7400 זה מעבד חזק למדי). נסה לפעול על פי נספח מספר 1 ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כדי לחסום את כל המקודדים הלא רצויים (למעט FFDShow Audio, שצריך להיות דווקא על Prefer כדי לעשות bit stream ל-DTS-HD)....
אני אפרמט ואשים WIN7 32BIT וזהו..
אעדכן אתכם במידה וימשיכו להיות בעיות
תודה רבה ושבוע טוב שיהיה לנו
Utopia
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עכשיו תתקין ותגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספחים 1 ו-2.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"