חיבור יס לTranscoder
ברצוני לחבר ממיר יס בעזרת Transcoder לכניסת קומפוננט של טלויזיה.
הבעיה שאני לא רוצה להכביד על אשתי בהפעלת מערכת לצורך צפיה בטלנובלות.
האם ישנה דרך לקבל גם קול ממכשיר זה או כל צורת חיבור אחרת שתאפשר לי לקבל מאותה יציאה של ממיר תמונה וקול באותה כניסה של טלויזיה.
הבעיה שאני לא רוצה להכביד על אשתי בהפעלת מערכת לצורך צפיה בטלנובלות.
האם ישנה דרך לקבל גם קול ממכשיר זה או כל צורת חיבור אחרת שתאפשר לי לקבל מאותה יציאה של ממיר תמונה וקול באותה כניסה של טלויזיה.
טרנסקודר ללא קול...
khisha,
כל שעליך לעשות הוא להעביר את צמד כבלי ה-RCA של השמע מכניסת ה-AV בהם הם נמצאים כעת לכניסת האודיו המשוייכת לכניסת הקומפוננט בה הינך מתכוון לחבר את הטרנסקודר
כל שעליך לעשות הוא להעביר את צמד כבלי ה-RCA של השמע מכניסת ה-AV בהם הם נמצאים כעת לכניסת האודיו המשוייכת לכניסת הקומפוננט בה הינך מתכוון לחבר את הטרנסקודר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כמו ששרגי אמר, יציאת SCART כוללת בתוכה גם אודיו. ה-TRANSCODER כולל יציאות אודיו.
ערן, רשמתי לב בשרשור הקודם!
ראה מבצעי האתר...
ראה מבצעי האתר...
טרנסקודר CSY2100
כך נראה הטרנסקודר המפורסם :
-
- בערכה אתה מקבל בנוסף שנאי 7.5V וכבל קומפוננט פשוט.כבל SCART ל-SCARTנדרש מצידו השני של הטרנסקודר.
יש פתרון נוסף
יש אתרים שמוכרים כבל סקרט שבנוסף יש לו שתי יציאות RCA לסאונד
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
khisha
כידוע לך אנו מוכרים את הטרנסקודרים האלה,ניתקלתי ולא פעם אחת בבעיה שיש לך ומה שעשיתי פשוט:
אם הראשים של ה-SCART שלך לא יצוקים אפשר לפתוח את אחד הצדדים של הכבל ולחתוך מהשורש את פינים 2,4,6
ומחברים את מה שהיה פין 2 לחיבור הסאונד ימין(בננה אדומה) ומה שהיה פין 6 לחיבור הסאונד שמאל(בננה לבנה)
ואת מה שהיה פין 4 יהיה המינוס המשותף של שניהם(R+L)
את הכבל סאונד אפשר לקחת מכל כבל סאונד ולחתוך את האורך מהטרנסקורדר אל המגבר או ה-TV
כמובן שצד הכבל שלא נגעתה בו יהיה מחובר לממיר ולא ההפך כי אחרת זה לא יעבוד.
צירפתי 2 תמונות להמחשה,בהצלחה
שיי
אם הראשים של ה-SCART שלך לא יצוקים אפשר לפתוח את אחד הצדדים של הכבל ולחתוך מהשורש את פינים 2,4,6
ומחברים את מה שהיה פין 2 לחיבור הסאונד ימין(בננה אדומה) ומה שהיה פין 6 לחיבור הסאונד שמאל(בננה לבנה)
ואת מה שהיה פין 4 יהיה המינוס המשותף של שניהם(R+L)
את הכבל סאונד אפשר לקחת מכל כבל סאונד ולחתוך את האורך מהטרנסקורדר אל המגבר או ה-TV
כמובן שצד הכבל שלא נגעתה בו יהיה מחובר לממיר ולא ההפך כי אחרת זה לא יעבוד.
צירפתי 2 תמונות להמחשה,בהצלחה
שיי
האם יש פתרון לא יקר לבעיה שלי.
יש לי רסיבר DENON 3805 וכרגע אני רוצה להחליף אותו ל מגברי PRE AND POWERסטריאו.
האם יש טרנסקודר שיהיה יאפשר לי לחבר דרכו גם DVD אם יציאות VIDEO AND SVIDEO וגם ממיר של YES עם יציאות SCART AND VIDEO
ולקבל ביציאה של טרנסקודר קומפוננט לפלאזמה שלי?
יש לי רסיבר DENON 3805 וכרגע אני רוצה להחליף אותו ל מגברי PRE AND POWERסטריאו.
האם יש טרנסקודר שיהיה יאפשר לי לחבר דרכו גם DVD אם יציאות VIDEO AND SVIDEO וגם ממיר של YES עם יציאות SCART AND VIDEO
ולקבל ביציאה של טרנסקודר קומפוננט לפלאזמה שלי?
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
האם ניתן לחבר את האודיו מיציאת RCA
בהנחה שיש לי יציאות RCA פנויות ז"א אני מוציא אות וידאו מ-SCART דרך טרנסקודר.
האם אני יכול להוציא את אות האודיו מיציאות ה-RCA הפנויות, השאלה בגדול היא האם הממיר YESMAX מוציא בו זמנית אות אודיו גם מהSCART וגם מה-RCA
האם אני יכול להוציא את אות האודיו מיציאות ה-RCA הפנויות, השאלה בגדול היא האם הממיר YESMAX מוציא בו זמנית אות אודיו גם מהSCART וגם מה-RCA