שלום
ניסיתי לתכנת את ההרמוני מדגם H555 של חבר להפעיל את הרסיבר 608 של אונקיו. פרט לשליטה על הוליום שעובדת מצויין, שאר הכפתורים לא עובדים כמו שצריך. אני הסביר, אם אני לוחץ ומחזיק את כפתורי הווליום בהרמוני אז הרסיבר מגיב מצויין כמו עם השלט המקורי שלו. לחיצה ואחזקה גורמת לעוצמה לעלות או לרדת באופן מיידי ורציף ללא השהיה. הבעיה היא בכל שאר הכפתורים. שם אם אני לוחץ ומחזיק לדוגמה את כפתורי החיצים, הרסיבר מגיב פעם אחת, ואז כלום, גורניש. ההרמוני מפסיק את שליחת הקודים, עד לשחרור ולחיצה מחודשת. אם אני לוחץ ברצף מספר פעמים, כמו במטרה לעלות את עוצמת הסאב בתפריט הרסיבר, אז ההרמוני מתחיל להשתולל ושולח את הפקודות באיחור של חצי שנייה עד שנייה, כך שגם אם אני מפסיק ללחוץ, ההרמוני ממשיך לשלוח פקודות מהעבר ללא אפשרות עצירה, פרט לחסימת העינית שלו או הוצאת הסוללות..
ניסיתי להוריד את זמן ההשהיה מ 100 מילי ל 0 בהגדרות השלט, אבל זה לא עזר. פניתי ללוגיטק והם ענ ולי שיש להוריד את זמני ההשהיה למרות שכבר אמרתי להם שזה לא עוזר...
האמת שאותה הבעיה קיימת גם עם האקסטרימר שיש לו. מישהו נתקל בבעיה כזו? יש כאן מישהו שמפעיל רסיבר אונקיו עם הרמוני?
תודה