במהלך ביקור אצל חבר יקר בפורום udico הבחנתי בצמד כבלים המחוברים לרמקולים הקידמיים MONSTER Z2 Reference Audiophile Speaker Cable
.
טלפון ליגאל מסטיאוסקופ בבוקר וכבר יש לי הצעת מחיר לאורכים שלי .לאחר מכן הבנתי שאני צריך סוג אחר של כבלים כי אני מחובר בצורה של bi-amp מיד שוב טלפון ליגאל מסטראוסקופ שהתגלה כבחור לבבי עם המון סבלנות הציע לי כבל אחר M1.4s Biwire שהוא כבל איכותי יותר אבל עם הסתייגות קטנה כי הוא מיועד דווקא לחיבור biwire לאחר חפירות ליגאל הוחלט על ה z2 כפול כדי שאוכל לחבר bi-amp מה שהגדיל את העלויות ..יגאל עם רצון טוב וסובלנות זרק מחיר שלא ניתן לסרב לו ...סגרנו בטלפון את השדרוג בשעה שש וחצי בחרב ...בשעה 8 כבר הייתי בחנות שלו לקחת את הכבלים יגאל התחייב שזה יהיה מוכן עד 8 למרות שיש להכין את הכבלים ולחבר לבצע שריניק וכל שאר עבודות מקצועיות ואכן עמד בהתחיובותו ואף הביא עזרה מבחוץ
רשמים ראשוניים :
יבהחלט יש שיפור גדול מאוד באיכות הסאונד ואני אפרט.
התדרים הנמוכים שבוקעים מה 683 יותר ממוקדים נעימים יותר .הסאונד הכללי נשמע מפורט הרבה יותר .
כדי לא לסמוך החלפתי שוב את הכבלים לכבלים הישנים שלי ובצעתי שוב מבחן האזנה לעצמי נפח הסאונד ירד והורגש מיד הבמה הרחבה שהיתה נעלמה כמובן שעם הכבלים הישנים שומעים טוב אבל בהחלט שומעים הרבה יותר טוב עם הכבלים החדשים ..דבר חשוב מאוד ששמתי לב אליו שעם הכבלים החדשים בווליום נמוך יותר 60 בערך שומעים ומרגשים את הבאס מה שהיה חסר לי גם הכבלים הישנים .
לסיכום :אני מרגיש שינוי גדול מאוד בפירוט ובעוצמה הסאונד עוצמתי ומפורט גם בווליום נמוך .
תודה ליגאל מסטראו סקופ .
תודה מיוחדת לחבר adirbooking שעזר והרכיב אצלי הכבלים בשעה שתיים בלילה ..!!!