יש לי אפשרות לקבל מארה"ב את הדגם DEQ-10R שלהם.
האם מישהו יודע אם אפשרי להעביר את המפסק בתמונה ל-220V וזה מספיק ?
מדובר על המפסק האדום מימין לשקע לכבל החשמל.
מ-VELODYNE קיבלתי את התשובה המתחמקת הזאת:
[left]
The products are configured for the country they are being sold into.
If you change the voltage you will void the warranty unless it is done by an authorized service center.
[/left]
תודה מראש לעונים.
נערך לאחרונה על ידי bugsbunny ב 14/02/2012 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
sufgi כתב:יש פיוז בדיוק מתחת למתג של 115V-230V
רשום גם סוגי הפיוז שיש לשים לכל מתח
...
אני שאלתי על DEQ-10R ונתתי את התמונה הרלוונטית לו בפוסט הראשון.
הבאתי דוגמא לסאב אחר של ולודיין, שלמרות שיש מתג ויש פיוז,
ולדויין ענו במייל ש-"The Velodyne Impact 12 is 120v only in the US marke"
אני שואל ומתכוון אך ורק ל-DEQ-10R.
...
בדגם שלך אין בית פיוז חיצוני (לפחות לפי התמונה) ולכן יש מצב שתצטרך לפתוח את היחידה שאליה אתה מחבר את כבל החשמל ולהחליף את הפיוז שכנראה ממוקם בפנים או שיש מצב שהוא ממוקם תחת מכסה הפלסטיק שצמוד לחיבור החשמל.
ראיתי את הלינק שצירפת בפוסט הראשון ואכן אין אפשרות להגיע לפיוז בצורה קלה מבלי לפתוח את הסאב
בכל מקרה אתה רק צריך להעביר את המתג וזהו.
אני ממליץ לך בכל מקרה לפתוח את הפאנל האחורי לפני שאתה מחבר לחשמל ולראות איזה פיוז קיבלת. אם לא 250V אז תקנה אחד ותחליף.
זה מה שעשיתי אגב אצלי בסאב, ראה כאן
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
למרות שיש מפסק 115/220,
ולמרות שיש כיתוב ברור מתחת למספר הסידורי עם הפיוז ל-220V שיש להשתמש בו,
בסוף המסמך יש טבלה שבה הם מפרטים סאבים לפי מתח חשמלי וכל סדרת ה-DEQ מופיעה תחת 115V בלבד...
במידה והסאב הוא כמו בתמונה הראשונה!
הפיוז נמצא בתושבת של החיבור חשמל (קומוקום) מוצים אות החיבור חשמל החוצה. יש מיגרעת בצד השטוח. ועם מברג אתה לוחץ החוצה מהצד את הבית של הפיוז.
במידה ויש לך סאב. כמו בתמונה השניה.
הפיוז יושב בתוך העיגול השחור.! זה עם הX עליו. אתה לוקח מברג. ומסובב את הX שמאלה. וזה יפתח לבד.
avihuli כתב:ראיתי את הלינק שצירפת בפוסט הראשון ואכן אין אפשרות להגיע לפיוז בצורה קלה מבלי לפתוח את הסאב
בכל מקרה אתה רק צריך להעביר את המתג וזהו.
אני ממליץ לך בכל מקרה לפתוח את הפאנל האחורי לפני שאתה מחבר לחשמל ולראות איזה פיוז קיבלת. אם לא 250V אז תקנה אחד ותחליף.
זה מה שעשיתי אגב אצלי בסאב, ראה כאן
...
בתמונה הגדולה כמה פוסטים אחורה רואים בכל מקרה הפיוזים תומכים ב250V. ההבדל בפיוזים הוא בנתון הזרם המקסימלי שצריך להיות נמוך יותר בארץ על-מנת לספק הגנה למכשיר.
אמריקאים קשים....
הגיע הסאב עם מדבקה על בורר המתח שהורדה שלה מבטלת אחריות, ישר הורדתי...
ליד הבית של חיבור הכבל מתח יש מקום לפיוז, פתחתי - יש פיוז 110V ואחד נוסף.
בדיקה עם זכוכית מגדלת - פיוז ל-220V 1.6A
החלפתי הפיוז, שיניתי את הבורר ל-220V וחיברתי לחשמל,
התופים של פיל קולינס ב- Finally נשמעים קצת יותר טוב עכשיו