לאן הוא נעלם?..
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
עזרו לבנות החמודות למצוא את גבול הטעם הטוב בבקשה!..
http://izismile.com/2010/05/17/female_t ... _pics.html
http://izismile.com/2010/05/17/female_t ... _pics.html
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
איזה גורילות
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

חחח כן,כאילו שזה יעשה אותן נשיות יותר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
זה הזכיר לי קטע מסרט בכיכובו של ג'ון ריטר המנוח.
!Thank you. Thank you, god
!Thank you. Thank you, god
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
דורון
ענק
ענק
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

שמונה,עשר,23,שלושים וחמש במיוחד!,53,56,60..בהחלט הייתי מעביר להן אימון אישי..
יש להן עוד דבר או שניים ללמוד ממני על בודיבילדינג..חח
יש להן עוד דבר או שניים ללמוד ממני על בודיבילדינג..חח
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
TO EACH HIS OWN. אין פה נכון או לא נכון, כל אחד וטעמוץ כמו שיש גברים שנשמכים לנשים שמנות, יש גברים שנמשכים לנשים שריריות. לשפוט לדעתי זו צרות אופקים. כל עוד זו החלטה של אדם בוגר שלא פוגעת בזולת, מי אנחנו שנתערב?
הובר , בד"כ נשים יפות לא הולכות והורסות את יופיין , אלא אם כן קרה משהו . ואם אתה חושב שהן לא מודעות לעובדה שחלק מהיופי ילך , יש לך טעות . כך שאני מניח שזה כתוצאה מפגיעה זו או אחרת . זה יכול להיות התעללות של הורים/של אדם מהשפחה/של דמויות סמכותיות אחרות/וואטאבר , אבל יותר מסביר להניח שיש שם פגיעה .
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אני דווקא לא נגעל מאשה שמתאמנת..פשוט יש שם כמה שהגזימו לדעתי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מה שבעינך נחשב "הורס" בעיני אחרים נחשב "משפר". עצם זה שאתה לא מצליח לקבל את העובדה הזו ורואה את המצב בשחור ולבן רק דרך המשקפיים שלך היא הבעייה.truejoker כתב:הובר , בד"כ נשים יפות לא הולכות והורסות את יופיין , אלא אם כן קרה משהו . ואם אתה חושב שהן לא מודעות לעובדה שחלק מהיופי ילך , יש לך טעות . כך שאני מניח שזה כתוצאה מפגיעה זו או אחרת . זה יכול להיות התעללות של הורים/של אדם מהשפחה/של דמויות סמכותיות אחרות/וואטאבר , אבל יותר מסביר להניח שיש שם פגיעה ....
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

חלאס חברה..כל אחד והטעם שלו..אין ספק.
אבל יש גם את מה שנורמאלי ומה שלא נורמאלי..אני אישית מתעסק בפיתוח גוף ולכן אני רואה את זה כנחמד מינוס,לא יותר..זה יפה עד רמה מסוימת בייחוד שזו אישה..
אז נכון שיש אנשים שנרתעים מזה אבל אפשר להבין גם אותם,זה יחסית לא מצוי ופחות מעדן את האישה..מעבר ליפה או לא יפה..
אבל יש גם את מה שנורמאלי ומה שלא נורמאלי..אני אישית מתעסק בפיתוח גוף ולכן אני רואה את זה כנחמד מינוס,לא יותר..זה יפה עד רמה מסוימת בייחוד שזו אישה..
אז נכון שיש אנשים שנרתעים מזה אבל אפשר להבין גם אותם,זה יחסית לא מצוי ופחות מעדן את האישה..מעבר ליפה או לא יפה..
אם אתה לא רואה שחלקן משתמשות בסטרואידים , אז יש לנו בעיה . ואני מניח שהן יודעות היטב שרוב הגברים לא ימצאו את זה יפה . אז אם כך הן גורמות לעצמן להראות פחות מושכות אצל רוב הגברים ? וזה לא נראה לך הורסות אפילו טיפה את יופיין ? מה נעשה לי זה נראה כך . ולא זה לא קשור לטעם שלי ביופי או לא.Huber כתב:מה שבעינך נחשב "הורס" בעיני אחרים נחשב "משפר". עצם זה שאתה לא מצליח לקבל את העובדה הזו ורואה את המצב בשחור ולבן רק דרך המשקפיים שלך היא הבעייה.truejoker כתב:הובר , בד"כ נשים יפות לא הולכות והורסות את יופיין , אלא אם כן קרה משהו . ואם אתה חושב שהן לא מודעות לעובדה שחלק מהיופי ילך , יש לך טעות . כך שאני מניח שזה כתוצאה מפגיעה זו או אחרת . זה יכול להיות התעללות של הורים/של אדם מהשפחה/של דמויות סמכותיות אחרות/וואטאבר , אבל יותר מסביר להניח שיש שם פגיעה .......
הרי רוב האנשים רוצים להיות יפים בעני רוב האנשים , כול תעשיית היופי והאופנה עובדת על הרצון הזה , אז באות נשים והולכות בכוונה לעשות עצמן פחות יפות כשיש להן פוטנציאל להיות הורסות אמיתיות , ואתה טוען שהן לא הורסות לעצמן ?
חלקן נראות כאילו השתמשו בסטרואידים . אז אולי הן הולכות לתואר "מרת עולם" או משהו , אבל אחרת אני לא מבין למה242ariel242 כתב:אני דווקא לא נגעל מאשה שמתאמנת..פשוט יש שם כמה שהגזימו לדעתי....
הרי אפשר להשיג כמעט את אותו חוזק פיסי ללא ניפוח שרירים על ידי סטרואידים, מה עוד שאולי אני טועה בזה, אבל לשם הגנה עצמית, עדיף ללא ניפוח ,כי אז המהירות של התנועה מואטת ,וכך העוצמה הכוללת של המכה מוחלשת .