הטלוויזיות החכמות - סופם של הסטרימרים?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
cobir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

קראתי (לא זוכר איפה) תחזית שבעוד שנתיים-שלוש רוב הטלוויזיות יהיו "חכמות". זה בעצם מייתר את הסטרימרים, לא?
מה דעתכם?

תודה
קובי

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #2 

אני באופן אישי רוצה מסך שמציג את התמונה הטובה ביותר וסטרימר שמציג את כל הקבצים עם אפשרות להחליף ולשדרג כל אחד מהם בנפרד

בד"כ כשמנסים לחבר ביחד לא יוצא משהו טוב
של כל דבר עם 4 גלגלים!

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

כמו שכבר אמרתי במקום אחר, מכשירים משולבים כמעט תמיד עושים את העבודה פחות טוב מאשר מכשירים ייעודיים. אפשר לשלב הכל במכשיר אחד - טכנולוגית אתה יכול לייצר טלוויזיה שמכילה ממיר לקליטת שידורי עידן, סטרימר, ועוד שבעה רמקולים של קולנוע ביתי, ושגם תהיה מחוברת לכורסא רוטטת שתגרום לך להרגיש כל פיצוץ בסרט. ואולי גם תכיל מיניבר עם בירות. אבל למה שתעשה כזה דבר? חברה שמייצרת טלוויזיות צריכה להתמקצע בתחום של מסכי תצוגה, חברה שמייצרת סטרימרים צריכה להתמקצע בתחום של פענוח וידאו ואודיו וממשק גרפי נחשק לכל החבילה, חברה שמייצרת רמקולים צריכה להתמקצע ברמקולים. לשלב את הכל במכשיר אחד מחברה אחת דורש מחברה אחת להתמקצע בכמה תחומים, ודורש מהצרכן לשקלל יותר מדי דברים ברכישה שלו. מה אם החברה שמייצרת את המסכים הכי טובים נכשלת ברכיב ה"סטרימרי" בטלוויזיות שלה?

בסופו של דבר, אני חושב שכל חברה צריכה לעסוק במה שהיא מייצרת הכי טוב. תן לפיליפס וסמסונג לייצר מסכים ותן לפופקורן לייצר את המכשירים שלהם. אני בטוח שסופם של הסטרימרים יגיע, אני רק חושב שזה יהיה על ידי יצרני חומרת מחשב שיובילו לכך ש-HTPC יעלה כמו סטרימר, ואז סופם באמת ובוודאות יגיע. אני בטוח שזה לא יהיה על ידי יצרני טלוויזיות, בדיוק כמו שסופם של תנורי "טוסטר אובן" לא הגיע על ידי יצרני מיקרוגל, ובדיוק כמו שסופם של הטלפונים לא הגיע על ידי יצרני הפקסים.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

אני דווקא חולק על מה שנכתב מעלי.
לאחרונה התחדשתי ב-Samsung PS51D550 ויש לה סטרימר מובנה.
אמנם אני לא מרוצה מהממשק שלו והוא לא מעביר חלק כמו ה-HDX שלי, אבל גם כשה-HDX התחיל את דרכו הוא לא היה מושלם והיה צריך כמה עדכוני קושחה כדי להגיע למצב שבו הוא היום.

בעיני אין שום סיבה שתוך שנתיים-שלוש יהיה מוצר כזה "סטרימר".
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78902
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #5 

בסופו של תהליך בהחלט יתכן שפרט למשוגעים לעניין, כאלה שצריכים פורמטים ייחודיים וכו', הרוב הגדול של קהל הצופים יסתפק במסכים חכמים.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #6 

בדיוק כמו שרמקולים מובנים היום בטלוויזיה, אבל עדין יש שוק לא קטן למערכות קולנוע ביתי, כך סטרימרים יהיו מובנים ומספיק טובים עבור רוב האנשים, אך מי שמחפש דברים מעבר עדין ירכוש משהו חיצוני.

וכמובן לא רק בטלוויזיות, ברור לחלוטין ש-yes streamer זו רק סנונית, ולמעשה זה כנראה יהיה קיים בכל הממירים העתידיים.

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

זה עניין של פרספקטיבה - יס סטרימר זה רק סנונית, אבל בסוף לא רק שזה יהיה קיים בכל הממירים העתידיים, אני חושב שבסוף כל הערוצים ייכחדו וכל מה שיהיה זה תכני VOD ברשת, חברות השידור יעברו לשיווק חיבורי אינטרנט מהירים, וחברות ההפקה יעברו לשיווק חבילות VOD, בדיוק כמו Showtime, HBO, Hulu וכן הלאה.

למה להוריד כשאפשר לעשות סטרימינג מהאינטרנט?

כבר עכשיו הייתי מעדיף את XBMC ו-Icefilms על כל חבילות התוכן ביס והוט ביחד.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”