התחדשתי בגלקסי נקסוס :D

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם אחריי שהזמנתי אותו לפני חודש בpre order אתמול הוא הגיע אליי אחריי 8 ימים מהיום שייצא.

המכשיר לא נעצר במכס למזלי. המכשיר עצמו עלה 430 פאונד פלוס משלוח של 24 פאונד יוצא בערך 2650 ש''ח.

הדבר הראשון לאחר קבלת המכשיר היה לפנות לרשת אורנג' לקבל הצעת מחיר, קיבלתי הצעה לא רעה והלכתי איתה לפלאפון (שם אני מנוי עוד מלפני)
נתחיל מזה שלא עשו שום בעיות בקשר לחוק ניתוק זיקה. רק ביקשו לראות קבלה עם השם שלי עלייה ונגמר הסיפור. בפלאפון ההחזרים הולכים על פי מחיר המכשיר ועל מכשיר שעולה בין 2000-3000 מקבלים 84 ש''ח חזרה כל חודש. (עדיף אולי לשלם מעל 3000 ולקבל 120 ש''ח כל חודש)

בסופו של דבר אחריי החזר קיבלתי בפלאפון 400 דקות 400 SMS וגלישה חופשית במהירות 7.2
ב115 ש''ח. באורנג' קיבלתי הצעה של 95 ש''ח לחודש לא כולל מע''מ, שם הגלישה מוגבלת לג'יגה ומהירות של 0.5 לכן הלכתי על פלאפון.דרך אגב אם הייתי הולך למשל על גאלקסי 2 עם אותה תוכנית היה עולה לי 240 ש''ח+3 שנים שזה היה יוצא 8640 ש''ח. לעומת 6780 שיוצא לי. (לשלוש שנים)

טוב טוב נגיע למכשיר :wink:
אני אתחיל בזה שזהו הסמארטפון הראשון שלי ולכן קשה לי לערוך השוואות רציניות

אני אתחיל מהמראה החיצוני שכן אחד הדברים שהכי הטרידו אותי עד לקבלת המכשיר היה הגודל הפיזי שלו, לא דווקא בעת השימוש, אפילו סתם בזמן שהוא בכיס (תמונה ליד הפלאפון הישן תבוא בהמשך)
לאחר קבלת המכשיר חששות אלו נעלמו, המכשיר דקיק ומעוגל, הוא פשוט לא מורגש כשהוא עליך, תענוג

תמונה

תמונה

דבר שמאוד אהבתי בעיצוב עוד לפני ההזמנה היה זה שאין שום כפתור על פניי המסך, עכשיו בעת השימוש אני יכול להגיד שלפעמים זה קצת מציק להעיר את המסך עם כפתור הפוור שנמצא בצד המסך, גם לזה אני בטוח שאתרגל מהר מאוד וכל דבר אחר ייראה לי לא הגיוני...

אחריי מעבר מפלאפון עם מקשים בנתיים קצת קשה לי להתרגל להקלדה זריזה, אני לא יכול להגיד שאני יכול להקליד חופשי בזמן הליכה למשל, אני צריך להיות נעוץ עם העיניים בתוך במסך.

את המכשיר חיברתי לחשמל להטענה ראשונית לפני שהדלקתי אותו. עדיין קשה לתת חוות דעת על הבטרייה. לאחר הפעלה ראשונה הבטרייה החזיקה מעמד כמעט 25 שעות עד לפריקה מלאה, יש להגיד שכמו כל צעצוע חדש הפלאפון לא נח לרגע במהלך 25 השעות, חוות דעת לגבי הבטרייה תצטרך לחכות כמה ימים.

הפעלה ראשונה של המכשיר-קודם כל אנימציית העלייה של המכשיר כל כך מרשימה שכבר יש לך חיוך דיבלי מצד לצד על הפנים. בהפעלה הראשונה המכשיר מעביר אותך מספר שלבים של הכנסת נתונים וסינכרון, שפה כרטיס אשראי מייל שם וכו', כל התהליך מאוד פשוט וזריז

דבר ראשון לאחר שעלה המכשיר הלכתי להגדרות והגדרתי מקלדת בעברית כברירת מחדל. המקלדת עובדת מעולה. אחר כך התפנתי להוריד את האפליקציה הראשונה שלי :)

תמונה

לאחר כניסה לאפליקציה רציתי לבדוק את המהירות שלו בדפדוף בדפים כבדים יחסית של הפורום, הלכתי לשרשור הצלמים שלנו והעלתי את הדף האחרון שבו יש מספר לא קטן של תמונות, להפתעתי הדף עלה יותר מהר מבמחשב אפילו, (גלישה ב3G) איך שפתחתי את הדף התמונות הופיעו ללא שום המתנה.

בסך הכל המכשיר מאוד אינטואטיבי, אני לא יכול להגיד שהוא עדיין אינטואטיבי כמו הipad 2 למשל שאבא שלי קנה. סתם דברים קטנים כמו סגירת תוכנות רצות ברקע למשל.

לאחר ביצוע מספר שיחות בערך 50 אחוז מהאנשים אמרו גם שלא ידעו שהחלפתי פלאפון שפתאום שומעים אותי טוב, (לזכור שזה יחסית למכשיר המאוווד ישן :) )
מהצד שלי גם הדברים נשמעים טוב, דבר שכן הפריע לי בזמן שיחה הוא שאומנם המכשיר ננעל שאתה בשיחה ונפתח אוטומטית עם תזוזה עדיין לפעמים אתה בטעות לוחץ על כפתורים תוך כדי, היום הכנסתי מישהי להמתנה בטעות ולקח לי דקה להבין מה קורה :oops:

לאחר שהתקנתי מספר אפליקציות החלטתי לראות מה הגרפיקה שווה במשחקים, בדקתי שני משחקים asphalt 6 וshadowgun שני המשחקים נראים מעולה, עובדים חלק, ללא המתנות, בshadowgun הרשתי שהמולטיטאץ' לא בשיאו, לא יודע להגיד אם זה קשור למכשיר או למשחק

תמונה

בקשר לניגון סרטים, אני כרגע מעביר סרט של 1080 רק בשביל לבדוק אם הוא מסוגל לסחוב אותו, יש המלצה לאפליקציה לנגן איתה? אני אוסיף לפוסט אךי הוא התמודד עם הסרט אחריי שאסיים להעביר את הקובץ

אני מאוד מרוצה מהמכשיר ומצפה ללמוד אותו לפרטי פרטים.

אם למישהו יש שאלות או בקשות בשביל לבדוק דברים אני אשמח.

עכשיו אפנה לבעיות שיש לי ושאלות אליכם

נתחיל מנושא הווליום, אני רוצה שכשאני שם את המכשיר על שקט הוא יהיה על שקט, למה כשאני נכנס למשחק למשל פתאום יש ווליום? אני מבין שיש הפרדה לווליום ולמדיה ווליום, אבל אני לא מבין איך לדאוג ששניהם יהיו על שקט (לא נעים באמצע הרצאה להפעיל משחק על פול ווליום :) )

בעיה נוספת שהייתה לי היא עם המשחק אספלט 6.
המשחק עובד אך בזמן המירוץ המיקום של התמונה לא נכון, קשה להסביר אני אעלה תמונה, מראש אני אומר שמהשחק הורד דרך קובץ apk ולא מהמרקט.

תמונה

בנוסף בזמן המשחק חשבתי שהמקשים ייעלמו והמשחק יתפרש על כל המסך מה שלא קרה.

עכשיו בקשות לאפליקציות ווידג'יטים (עדיף חינמיות)

הורדתי ווידג'ט של שוען למשל עם תאריך ויום, השאלה שלי אם יש אופציה לכזה בעברית?

גם שעון מעורר הורדתי שמנגן שיר ואז אומר את התאריך השעה ואת מזג האוויר, הבעיה שהוא לא עובד לפי נעילת GPS, הוא עובד לפי מיקוד דואר. מה שואמר שלא עובד בארץ. בנוסף הוא כמובן באנגלית. יש אפליקציות בסגנון בעברית?

בכלליות אשמח להמלצות לוודג'יטים נחמדים ואפליקציות מעניינות.

Ernajj
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תתחדש (Y) המכשיר נראה (Y)

אני גם מתכוון להזמין, וחושב על להזמין בדואר רגיל ולא דרך FEDEX או DHL, אפשר לדעת איך אתה הזמנת?

עריכה:
תוכל לנסות להגדיר עברית במכשיר על ידי שימוש ב- MORELOCALS.
נערך לאחרונה על ידי Ernajj ב 01/12/2011 18:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

דואר רגיל

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #4 

ת.ת (את ה-ת. השלישי כבר יש :)) (Y)
נראה סוף.
!I do my own stunts

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #5 

תתחדש (Y)
שלי יהיה ביד עוד חודש בדיוק :)

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

(Y) תתחדש ותהנה !
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #7 

תתחדש נראה טוב (Y)
שי

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

תודה לכולם (Y)

הפעלתי אוואטר 1080 במספר נגנים שונים. התופעה לא ברורה לי. שני נגנים הצליחו לנגן, mx video player וdaroon player בשניהם כששמים על האצת חומרה זה עובד חלק אבל אין סאונד וכששמים על פיענוח תוכנה ולא חומרה אז התמונה לא חלקה ויש סאונד.

רעיונות?

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

טוב התמונות מאוואטר כל כך הרשימו אותי שהחלטתי להעלות. גם פה הכפתורים נשארים ולא נעלמים כמו שציפיתי שיקרה. אם מישהו יודע איזה הגדרה צריך לשנות בשביל שזה יקרה תודה

תמונה

תמונה

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

עדכון: הנגן diceplayer מנגן חלק עם סאונד וגם מתפרש על כך המסך (הכפתורים נעלמים עד שנוגעים במסך)

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

עזוב משחקים,
עוד לא ביצעת root :wink:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #12 

תתחדש (Y)
יופי של מכשיר. אגב, נסה לנגן גם ב BSPlayer

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

rino קיוויתי שתקבל את המכשיר איתי או לפני כדי שתוכל להדריך אותי :P

צריך להבין מה זה בדיוק root מי נגד מי :)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #14 

knazi,
אם אתה לא מכיר את העולם הזה, אז אין לך שום צורך למהר ולעשות רוט על המכשיר. תלמד קודם את המכשיר שלך ואת האנדרואיד ואח"כ תוכל להחליט האם לעשות רוט או לא עליו. ת'כלס, אחת הסיבות המובילות לעשות רוט עד היום, הייתה הצורך לפתור את הבעייה המובנית שהייתה עם יישורי העברית באנדרואיד. עכשיו, בגירסה ICS אין את הבעייה הזאת ולכן אין לך צורך למהר ולבצע תיקון. אגב, תהליך הרוט על הגלקסי נקסוס זהה לזה שקיים בנקסוס S שזהה לתהליך שהיה קיים בנקסוס 1.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

תודה אריה, בדיוק הכוונה שלי הייתה שאני לא רואה כרגע סיבה לעשות רוט, כמובן שאם משחקים מסויימים עובדים רק עם רוט זאתי כבר סיבה מסויימת...

בכל מקרה ניסיתי גם עם BSplayer זה בעצם הראשון שניסיתי כי יש לי אותה גם במחשב, אבל היא בכלל לא מצליחה לנגן את הקובץ, היא מנסה וישר מפסיקה.

דרך אגב יש אפליקיצה שתהפוך את המכשיר לראוטר אל חוטי בחינם?
אם אין אז על איזו אתם ממליצים בתשלום?

PurpleTiger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

בדרך כלל בסמארטפונים (האמת עוד לא נתקלתי באחד בלי אפילו ב-WAVE הגרוע שלי יש) יש אפשרות מובנית להפוך את המכשיר הסלולרי לראוטר ובמיוחד שיש לך אינטרנט 3G חופשי הפיצ'ר הזה הופך את זה לדי שימושי.
אצלי זה נקרא Mobile AP, אבל בדרך כלל הוא נמצא באיזור ה"קישוריות" איפה שנמצאים החיבורים של ה-WIFI, bluetooth וכו'

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #17 

היכולת להפוך את המכשיר לנקודת גישה (Access Point) זה דבר מובנה מזה הרבה מאוד זמן במכשירי אנדרואיד (אם אני זוכר נכון, זה קיים עוד מגרסה 2.2). חפש בהגדרות הרשת במכשיר שלך (Wireless and network) את האופצייה שנקראת Tethering and portable Hotspot ושם חפש שדה שנקרא:
Portable Wi-Fi Hotspot settings (ייתכן שהשדות והשמות מעט שונים בגרסת ICS)

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

מצאתי תודה לכם (Y)

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

חברים מכר שלי יהיה שבוע הבא בארה''ב ואני רוצה שהוא יקנה לי מגן מסך וקייס אחורי לנקסוס, איזה חנויות לא אינטרנטיות יש שיימכרו את הפריטים האלו, ואם אתם יודעים ספציפית בשיקאגו אפילו יותר טוב :)

תודה

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

knazi כתב:חברים מכר שלי יהיה שבוע הבא בארה''ב ואני רוצה שהוא יקנה לי מגן מסך וקייס אחורי לנקסוס, איזה חנויות לא אינטרנטיות יש שיימכרו את הפריטים האלו, ואם אתם יודעים ספציפית בשיקאגו אפילו יותר טוב :)

תודה
...
אני כבר הזמנתי את כל האבזורים מ ebay כולל mount לרכב,

זול ומהיר,

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”