המתרגמים חזרו לריב?
לפני חודש פורסם השרשור הזה -
http://www.hometheater.co.il/vt153400.% ... 7%95%D7%AA
שמודיע ש - "המלחמה נגמרה, ישוחררו רק כתוביות ב - srt"
כנראה שהגזרה שוב התחממה, תרגום הפרק של האוס שיצא היום, יצא בפורמט - sub/idx.
http://www.hometheater.co.il/vt153400.% ... 7%95%D7%AA
שמודיע ש - "המלחמה נגמרה, ישוחררו רק כתוביות ב - srt"
כנראה שהגזרה שוב התחממה, תרגום הפרק של האוס שיצא היום, יצא בפורמט - sub/idx.
איך זה שטורק עושה מזה כסף , וסאבסנטר אומר שאם לא יעזרו לו הוא על הקרשים ? מה טורק יודע שהאתרים האחרים לא ?toxin כתב:גם בתרגום של הפרק החדש בסדרה "מולדת". כרגיל בילד מאתר טורק עושה מה שבראש שלו עם תרגומים של אנשים אחרים (ועל הדרך עוד עושה מזה כסף)....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הם כבר קרחים ממזמן.Shayosef כתב:אופורטוניסט טוב יותר כנראה וזה לא מתאים למתחרים.
"המלחמה" הילדותית הזאת בסוף תשאיר את כולם קרחים מכאן ומכאן.
תתקדמו.....
הפסקתי לעקוב לפני שנים. זה לא מעניין.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
חבל מאוד שבמקום להתקוטט בצורה ילדותית , הם לא משתפים פעולה ביניהם...
אם נניח קבוצה אחת מתרגמת סדרה, ומסנכרנת רק למספר מצומצם של גרסאות, מדוע שלא תבוא קבוצה אחרת ותוסיף סנכרון לגרסה אחרת?
בסופו של דבר, כל האתרים חופפים ומכילים כמעט בדיוק את אותם הכתוביות וחבל.
סתם דוגמא קטנה:
בשלושת הפרקים הראשונים בעונה 4 של פרינג' ,קיים סנכרון לגרסה האיכותית 720p.WEB-DL.DD5.1
פרק 4 יצא כבר לפני חודשיים סנכרון לשתי גרסאות נחותות יותר, אבל אין זכר ל- WEB DL
מה היה קורה אם קבוצה אחרת הייתה מרימה את הכפפה, ומוציאה סנכרון גם לגרסה זו?
הרי האינטרס (המוצהר לפחות) של כל אתרי הכתוביות הוא לטובת קהל המשתמשים.
השאיפה שלהם היא שכמה שיותר אנשים יוכלו להיחשף וליהנות מפרי מלאכתם , לא?
אם נניח קבוצה אחת מתרגמת סדרה, ומסנכרנת רק למספר מצומצם של גרסאות, מדוע שלא תבוא קבוצה אחרת ותוסיף סנכרון לגרסה אחרת?
בסופו של דבר, כל האתרים חופפים ומכילים כמעט בדיוק את אותם הכתוביות וחבל.
סתם דוגמא קטנה:
בשלושת הפרקים הראשונים בעונה 4 של פרינג' ,קיים סנכרון לגרסה האיכותית 720p.WEB-DL.DD5.1
פרק 4 יצא כבר לפני חודשיים סנכרון לשתי גרסאות נחותות יותר, אבל אין זכר ל- WEB DL
מה היה קורה אם קבוצה אחרת הייתה מרימה את הכפפה, ומוציאה סנכרון גם לגרסה זו?
הרי האינטרס (המוצהר לפחות) של כל אתרי הכתוביות הוא לטובת קהל המשתמשים.
השאיפה שלהם היא שכמה שיותר אנשים יוכלו להיחשף וליהנות מפרי מלאכתם , לא?
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
גם אני תמיד חשבתי שמפרסומות לא מכניסים הרבה כסף. אבל במאמר בגלובס לאחרונה לגבי הסגירה של הורדות.נט, צדה את עיני הפסקה הבאה:oferlaor כתב:מי אמר שהוא עושה כסף?
לדעתי זה גרושים מרשתות הפרסום הבינ״ל....
קישור:...בעלי האתר קיבלו קנס של מאות אלפי שקלים. עוד מוסיף אמיתי כי הנושא עבר לטיפול של רשויות החוק, כולל רשות המסים. הסיבה למעורבותה של רשות המסים נובע מכך שהאתר רשם הכנסות של מאות אלפי שקלים בחודש מפרסומות, שעל חלקן לא דיווח כנהוג בחוק....
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000702175
אז מה? מס הכנסה מגזימים עם ההערכות שלהם, או שאנחנו תמימים מדי?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
כולכם תמימים. קראתי את חילופי הדברים בין הקבוצות תרגום לבעל אתר TOREC. הוא רחוק מלהיות תמים ובטח לא מחזיק את האתר בשביל רווחת האנשים וההנאה שלהם. למי שלא יודע הוא היה חייל בסדיר עד לא מזמן והתפרנס טוב מאוד מהפרסומות באתר ומתרומות של אנשים שלא מבינים מה קורה בסצינת התרגומים בארץ.
Bariko, הריב הוא לא בין הקבוצות עצמן כמו בין קבוצת QSUBS לבין בילד (אתר טורק). הוא מעלה תרגומים שאנשים עבדו עליהם קשה מאוד ולא נותן קרדיט עליהם (או במקרים יותר גרועים משנה אותם לצוות שלו). לQ לא אכפת מה הוא מרוויח מהאתר ומה הוא עושה איתו, הם סך הכל מבקשים שישאיר את הקרדיטים. נורא פשוט.
Bariko, הריב הוא לא בין הקבוצות עצמן כמו בין קבוצת QSUBS לבין בילד (אתר טורק). הוא מעלה תרגומים שאנשים עבדו עליהם קשה מאוד ולא נותן קרדיט עליהם (או במקרים יותר גרועים משנה אותם לצוות שלו). לQ לא אכפת מה הוא מרוויח מהאתר ומה הוא עושה איתו, הם סך הכל מבקשים שישאיר את הקרדיטים. נורא פשוט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זוהי באמת בקשה פשוטה, עם כל כמות הקרדיטים שמכניסים כיום בכתוביות, זוהי ממש טרחה לשנות אותם.
Itsik_G,
נראה לי כמו הגזמה פראית על מנת לסחוף את דעת הקוראים נגד האתר, הסכומים הרבה יותר נמוכים.
Itsik_G,
נראה לי כמו הגזמה פראית על מנת לסחוף את דעת הקוראים נגד האתר, הסכומים הרבה יותר נמוכים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

toxin כתב:כולכם תמימים. קראתי את חילופי הדברים בין הקבוצות תרגום לבעל אתר TOREC. הוא רחוק מלהיות תמים ובטח לא מחזיק את האתר בשביל רווחת האנשים וההנאה שלהם. למי שלא יודע הוא היה חייל בסדיר עד לא מזמן והתפרנס טוב מאוד מהפרסומות באתר ומתרומות של אנשים שלא מבינים מה קורה בסצינת התרגומים בארץ.
Bariko, הריב הוא לא בין הקבוצות עצמן כמו בין קבוצת QSUBS לבין בילד (אתר טורק). הוא מעלה תרגומים שאנשים עבדו עליהם קשה מאוד ולא נותן קרדיט עליהם (או במקרים יותר גרועים משנה אותם לצוות שלו). לQ לא אכפת מה הוא מרוויח מהאתר ומה הוא עושה איתו, הם סך הכל מבקשים שישאיר את הקרדיטים. נורא פשוט....
סתם מלחמות של אגו.
בהחלט מן הראוי לתת את הקרדיט למתרגם.
ואם קבוצה אחרת מוציאה סנכרון שלא היה קיים, הם יכולים להוסיף:
"סונכרן בלעדית ע"י.........."
וכך גם הם זוכים לפרסום שלהם.
מה יותר פשוט מזה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
פשוט, רק שהם לא עובדים ככה (גם לי לא ברור למה...)
קבוצה שמתרגמת רוצה "בלעדיות" על התרגום - כלומר צריך "אישור" שלהם כדי לסנכרן.
אני פעם הייתי מסנכרן תרגומים לגירסות ה-TS כלומר MPEG2 או H264, אחרי כמה סינכרונים שעלו, הוטל וטו על הסינכרונים האלה, וזה למרות שלא נגעתי בקרדיטים בכלל, אפילו לא הוספתי את עצמי, השאתי את מה שהיה.
קבוצה שמתרגמת רוצה "בלעדיות" על התרגום - כלומר צריך "אישור" שלהם כדי לסנכרן.
אני פעם הייתי מסנכרן תרגומים לגירסות ה-TS כלומר MPEG2 או H264, אחרי כמה סינכרונים שעלו, הוטל וטו על הסינכרונים האלה, וזה למרות שלא נגעתי בקרדיטים בכלל, אפילו לא הוספתי את עצמי, השאתי את מה שהיה.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
guyezra, היה לי מקרים דומה שרציתי לסנכרן תרגומים של QSUBS לגרסאות WEB-DL אבל קיבלתי וטו בטענה "שהקבוצה רוצה לסנכרן רק את התרגומים שלה בעצמה ולא אף אחד אחר כדי שיהיה סינכרון מושלם ולא יפגע איכות התרגום".
די טיפשי ובקטע הזה אני ממש לא מבין את הקבוצות תרגום.
די טיפשי ובקטע הזה אני ממש לא מבין את הקבוצות תרגום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

toxin, ואם אתה לא מבין...
הדברים האחרונים רק מוכיחים כי טובת הקהילה איננה בראש סדר העדיפויות, אלא אגו.
הדברים האחרונים רק מוכיחים כי טובת הקהילה איננה בראש סדר העדיפויות, אלא אגו.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

toxin
אבל זו הבעיה שהם לא מסנכרנים!
אני למשל כבר הפסקתי לצפות בפרינג', וגם ויתרתי על ONCE UPON A TIME, רק בגלל שאין סנכרון ל-WEB DL 720P
ההסבר התמוה שלהם קצת מזכיר לי את מכבי ת"א כדורסל, שהייתה נוהגת לרכוש את כוכבי הקבוצות היריבות, רק במטרה להחליש אותם, אפילו אם בכלל לא היה להם מקום בסגל הצהוב...
אני יכול להגיד דבר אחד:
לו תרגמתי וסנכרנתי סרט או סדרה (כמובן בהתנדבות ולמען הקהילה, כפי שהחברה המתרגמים נוהגים לומר), השאיפה המרכזית שלי הייתה שכמה שיותר אנשים ישתמשו באותה כתובית שעליה עמלתי שעות רבות!
לכן הייתי דווקא מקדם בברכה סינכרונים רבים ככל האפשר, בכדי שהתרגום הזה יגיע גם למשתמשים שנתקלו בבעיה בהשגת גרסה מסוימת...
אבל זו הבעיה שהם לא מסנכרנים!
אני למשל כבר הפסקתי לצפות בפרינג', וגם ויתרתי על ONCE UPON A TIME, רק בגלל שאין סנכרון ל-WEB DL 720P
ההסבר התמוה שלהם קצת מזכיר לי את מכבי ת"א כדורסל, שהייתה נוהגת לרכוש את כוכבי הקבוצות היריבות, רק במטרה להחליש אותם, אפילו אם בכלל לא היה להם מקום בסגל הצהוב...
אני יכול להגיד דבר אחד:
לו תרגמתי וסנכרנתי סרט או סדרה (כמובן בהתנדבות ולמען הקהילה, כפי שהחברה המתרגמים נוהגים לומר), השאיפה המרכזית שלי הייתה שכמה שיותר אנשים ישתמשו באותה כתובית שעליה עמלתי שעות רבות!
לכן הייתי דווקא מקדם בברכה סינכרונים רבים ככל האפשר, בכדי שהתרגום הזה יגיע גם למשתמשים שנתקלו בבעיה בהשגת גרסה מסוימת...