לקראת המפגש של חברי האתר והנהלת יס על ה-STREAMER, יש לכם שאלות לשאול אותם?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
למי שבמקרה לא שמע, יש מפגש ב-5 לחודש עם הנהלת יס בשביל שנוכל להתעדכן ולעדכן בנוגע ליס סטרימר.
אז לקראת הפגישה הזו, אם יש לכם הצעות, שאלות או רעיונות לשאלות שאתם רוצים לשאול, במיוחד אם אתם לא יכולים להגיע למפגש (חבל!), זה המקום לעשות זאת.
שאלות שיש לי:
1. בעיות יחס מסך
2. נושא בעיית ה-DTS
3. בעיות התרגום
4. קצב הפריימים
וחוץ מזה:
1. מה הלאה עם ה-STREAMER
2. למי זה מיועד?
3. רעיונות לתוספות למוצר.
אז לקראת הפגישה הזו, אם יש לכם הצעות, שאלות או רעיונות לשאלות שאתם רוצים לשאול, במיוחד אם אתם לא יכולים להגיע למפגש (חבל!), זה המקום לעשות זאת.
שאלות שיש לי:
1. בעיות יחס מסך
2. נושא בעיית ה-DTS
3. בעיות התרגום
4. קצב הפריימים
וחוץ מזה:
1. מה הלאה עם ה-STREAMER
2. למי זה מיועד?
3. רעיונות לתוספות למוצר.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
תמיכה בניגון מ-NAS
והחשוב מכולם Total Home DVR
והחשוב מכולם Total Home DVR
-
oferlaor
- מנהל

Mistoffelees
את הראשון הבנתי. השני - הכוונה מתי אפשר יהיה להזרים מחדר לחדר תוכן?
אגב, למה אתה לא מגיע?
את הראשון הבנתי. השני - הכוונה מתי אפשר יהיה להזרים מחדר לחדר תוכן?
אגב, למה אתה לא מגיע?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לגבי השני ,כן אני מדבר על הזרמה מחדר לחדר.
שנחזיק ממיר אחד מרכזי ושממירים אחרים ידעו לנגן ממנו תוכן.
אם אנחנו הולכים לכיוון שכל הממירים מחוברים לרשת הביתית, זה בכלל מתבקש (MAX,MAXHD וממיר ה-HD תומך ה-VOD החדש)
אני לא מגיע בגלל שהשתמשתי ב-Streamer בדיוק פעמיים, פעם אחת כשנכנסתי לניסוי והתאכזבתי לגלות שהוא לא מנגן תכנים מ-NAS, אז העתקתי תוכן לבדיקה לדיסק מקומי וראיתי שזה עובד, אבל לא שימושי בשבילי, בכל מקרה יש לי HTPC.
ופעם שנייה כשניסיתי לעזור לאבא שלי עם השירות ולא הצלחתי לגרום לו להציג תמונות.
לא רציתי לתפוס מקום לאנשים שבקיאים יותר בסטרימר.
אם יישאר מקום אשמח להגיע.
שנחזיק ממיר אחד מרכזי ושממירים אחרים ידעו לנגן ממנו תוכן.
אם אנחנו הולכים לכיוון שכל הממירים מחוברים לרשת הביתית, זה בכלל מתבקש (MAX,MAXHD וממיר ה-HD תומך ה-VOD החדש)
אני לא מגיע בגלל שהשתמשתי ב-Streamer בדיוק פעמיים, פעם אחת כשנכנסתי לניסוי והתאכזבתי לגלות שהוא לא מנגן תכנים מ-NAS, אז העתקתי תוכן לבדיקה לדיסק מקומי וראיתי שזה עובד, אבל לא שימושי בשבילי, בכל מקרה יש לי HTPC.
ופעם שנייה כשניסיתי לעזור לאבא שלי עם השירות ולא הצלחתי לגרום לו להציג תמונות.
לא רציתי לתפוס מקום לאנשים שבקיאים יותר בסטרימר.
אם יישאר מקום אשמח להגיע.
Mistoffelees, תרשם, המטרה היא שלקוחות יס יגיעו ויחוו דעה, אם אתה לא מרוצה זה אפילו יותר חשוב שתגיע.
שאלה שלי :
מדוע יס חושבים שהמוצר אינו מתאים ללמובילי הדיעה ומאמצי הטכנולוגיה?
מדוע הם חושבים שלמי שכבר יש סטרימר אז יעדיף לא להשתמש בסטרימר שלהם כראשי?
אני חושב שהם צריכים לשאוף שהסטרימר שלהם יהיה כמה שיותר מוביל וכמה שיותר מוצלח, אפילו שיהיה הסטרימר הראשי.
שאלה שלי :
מדוע יס חושבים שהמוצר אינו מתאים ללמובילי הדיעה ומאמצי הטכנולוגיה?
מדוע הם חושבים שלמי שכבר יש סטרימר אז יעדיף לא להשתמש בסטרימר שלהם כראשי?
אני חושב שהם צריכים לשאוף שהסטרימר שלהם יהיה כמה שיותר מוביל וכמה שיותר מוצלח, אפילו שיהיה הסטרימר הראשי.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
עופר,
הכנתי רשימת בעיות ידועות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 74#1513474
אלה הבעיות שמפריעות לי:
1. נושא יחס התמונה בופן כללי ובפרט בסטרימר. כמות התלונות על יחס התמונה ממחישה עד כמה נושא זה מפריע לאנשים.
הזדמנות לתקן את המתיחה החכמה בממיר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=899892
2. גודל הפונט בכתוביות.
3. תיקון בעיות בכתוביות שמוצגות הפוך או כגיבריש.
4. תמיכה ב- DTS.
5. תמיכה טובה יותר במקודדים. הכנסת ffdshow כחלק מהתוכנה או לפשט את תהליך בחירת ffdshow כמקודד ראשי.
6. אפשרות שליטה על צבע ה- Pillar Boxes. שחור ב- LCD ואפור ב- Plasma.
7. הוספת coverart או MovieJukebox לסרטים ושירים.
תמיכה ב- NAS / דיסק רשת לא רלוונטית מבחינתי אבל אני מתאר לעצמי שלא מעט רוצים את זה.
באותה הזדמנות, הייתי רוצה לשחק עם הממיר החדש: Yes HD VOD.
הכנתי רשימת בעיות ידועות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 74#1513474
אלה הבעיות שמפריעות לי:
1. נושא יחס התמונה בופן כללי ובפרט בסטרימר. כמות התלונות על יחס התמונה ממחישה עד כמה נושא זה מפריע לאנשים.
הזדמנות לתקן את המתיחה החכמה בממיר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=899892
2. גודל הפונט בכתוביות.
3. תיקון בעיות בכתוביות שמוצגות הפוך או כגיבריש.
4. תמיכה ב- DTS.
5. תמיכה טובה יותר במקודדים. הכנסת ffdshow כחלק מהתוכנה או לפשט את תהליך בחירת ffdshow כמקודד ראשי.
6. אפשרות שליטה על צבע ה- Pillar Boxes. שחור ב- LCD ואפור ב- Plasma.
7. הוספת coverart או MovieJukebox לסרטים ושירים.
תמיכה ב- NAS / דיסק רשת לא רלוונטית מבחינתי אבל אני מתאר לעצמי שלא מעט רוצים את זה.
באותה הזדמנות, הייתי רוצה לשחק עם הממיר החדש: Yes HD VOD.
דבר ראשון אני רוצה לומר שלא נתקלתי בבעיות יחס מסך. אצלי 3:4 משודר 3:4 ו-16:9 משודר 16:9. אם יש בעיות, לא שמתי לב אליהן.
נושאים מעניינים מעבר למה שנאמר כבר:
1. הוצאת 1080p - בכל זאת יש סיבה שזה קיים
2. טיפול בבאפרינג המזדמן בקבצים בביטרייט גבוה (סרטי בלו ריי כבדים מאד כמעט בלתי אפשרי לנגן, צריך לעשות פאוז רציני קודם)
3. אפשרות לעריכת רשימות ניגון - חשוב מאד - ובכלל שליטה טובה יותר על ניגון מוזיקה. לדוגמה, חייבים להוסיף אפשרות "ערבוב" (ובשביל זה רצוי מאד גם רשימות ניגון). הסטרימר כרגע גם לא יודע לנגן מוזיקה ולאפשר בו זמנית להמשיך לצפות בטלוויזיה/תמונות, והוא גם לא יודע לנגן תיקיה שמכילה בעצמה רק תיקיות אחרות.
גם סידור השירים על המסך ובזמן נגינה הוא לא לפי הסדר שלהם ב"דיסק"
4. נושא ההרצה קדימה/אחורה - כמעט לא מתפקד, בייחוד ב-HD
5. טיפול בבאגים (יש תכנים שלפעמים מנוגנים לפעמים לא, ואפילו הודעת השגיאה משתנה מפעם לפעם, לעיתים רחוקות קורה שהתוכנה בכלל נתקעת).
6. תמיכה בפורמטים נוספים ותמיכה טובה יותר בפורמטים הקיימים (יש קבצי MP3 מאד מסוימים שמשום מה אי אפשר לנגן בסטרימר)
7. טיפול בפס הכחול שמופיע בחלק העליון של המסך, כששומר המסך מופעל כשהממיר במצב Auto
8. הוספת אופציה ליציאה מיידית מהסטרימר לערוץ האחרון שראית. במקרים מסויימים כדי לחזור מנגינת קובץ לערוץ האחרון שראית צריך ללחוץ אחורה 5-6 פעמים לפני נתינת האישור הסופי ורק אז יוצאים בחזרה לשידורים הרגילים.
9. אופציה למחוק לינקים ששמרת מיוטיוב
10. אופציה "למחוק" תיקיות - אחרי שמוחקים תיקיה במחשב היא עדיין מופיעה על המסך ועדיין "משותפת"
וכמו שכבר צויין - קצב הפריימים חייב להיות נאמן למקור, התרגום כרגע נעלם וגם מוצג בפונט גדול ומכוער וזה מאד מעצבן, הוספת תמיכה בדיטיאס.
2. טיפול בבאפרינג המזדמן בקבצים בביטרייט גבוה (סרטי בלו ריי כבדים מאד כמעט בלתי אפשרי לנגן, צריך לעשות פאוז רציני קודם)
3. אפשרות לעריכת רשימות ניגון - חשוב מאד - ובכלל שליטה טובה יותר על ניגון מוזיקה. לדוגמה, חייבים להוסיף אפשרות "ערבוב" (ובשביל זה רצוי מאד גם רשימות ניגון). הסטרימר כרגע גם לא יודע לנגן מוזיקה ולאפשר בו זמנית להמשיך לצפות בטלוויזיה/תמונות, והוא גם לא יודע לנגן תיקיה שמכילה בעצמה רק תיקיות אחרות.
5. טיפול בבאגים (יש תכנים שלפעמים מנוגנים לפעמים לא, ואפילו הודעת השגיאה משתנה מפעם לפעם, לעיתים רחוקות קורה שהתוכנה בכלל נתקעת).
6. תמיכה בפורמטים נוספים ותמיכה טובה יותר בפורמטים הקיימים (יש קבצי MP3 מאד מסוימים שמשום מה אי אפשר לנגן בסטרימר)
7. טיפול בפס הכחול שמופיע בחלק העליון של המסך, כששומר המסך מופעל כשהממיר במצב Auto
8. הוספת אופציה ליציאה מיידית מהסטרימר לערוץ האחרון שראית. במקרים מסויימים כדי לחזור מנגינת קובץ לערוץ האחרון שראית צריך ללחוץ אחורה 5-6 פעמים לפני נתינת האישור הסופי ורק אז יוצאים בחזרה לשידורים הרגילים.
10. אופציה "למחוק" תיקיות - אחרי שמוחקים תיקיה במחשב היא עדיין מופיעה על המסך ועדיין "משותפת"
וכמו שכבר צויין - קצב הפריימים חייב להיות נאמן למקור, התרגום כרגע נעלם וגם מוצג בפונט גדול ומכוער וזה מאד מעצבן, הוספת תמיכה בדיטיאס.
-
oferlaor
- מנהל

קשה לי להאמין שנקבל חשיפה של דברים שעדיין לא מוכנים ליציאה - סה"כ שמירה של הדברים האלה בסוד נותן יתרון מסחרי לחברות.
Mistoffelees
פידבקים שליליים או חיוביים זה חלק מהמטרה + הרעיון הוא גם לתת ליס רעיונות לדורות הבאים של המוצר בשביל לשפר אותו.
Mistoffelees
פידבקים שליליים או חיוביים זה חלק מהמטרה + הרעיון הוא גם לתת ליס רעיונות לדורות הבאים של המוצר בשביל לשפר אותו.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

בסדר, נרשמתי 
אשמח להגיע.
אשמח להגיע.
-
oferlaor
- מנהל

יש עוד 2 מקומות לאירוע של יס היום בערב.
אם יש מישהו שיש לו יס סטרימר ומעוניין להצטרף, נא לשלוח הודעה פרטית ל martinhsabag ולהרשם כאן: http://www.hometheater.co.il/article03069
תודה!!!
אם יש מישהו שיש לו יס סטרימר ומעוניין להצטרף, נא לשלוח הודעה פרטית ל martinhsabag ולהרשם כאן: http://www.hometheater.co.il/article03069
תודה!!!
אם מישהו בדרך לשם, אם אפשר יהיה גם להתייחס לנושאים הבאים, במידה והם עדיין לא עלו. תודה
אנירקשאלה כתב:דבר ראשון אני רוצה לומר שלא נתקלתי בבעיות יחס מסך. אצלי 3:4 משודר 3:4 ו-16:9 משודר 16:9. אם יש בעיות, לא שמתי לב אליהן.
וכמו שכבר צויין - קצב הפריימים חייב להיות נאמן למקור, התרגום כרגע נעלם וגם מוצג בפונט גדול ומכוער וזה מאד מעצבן, הוספת תמיכה בדיטיאס....