איסור מכירת אקסטרימר?
שלום לכולם,
חבר ביקש את המלצתי לסטרימר. מכיוון שלי ולמספר חברים יש אקסטרימר, זאת היה המלצתי. במיוחד לאור העובדה שאקסטרימר SW היה במבצע עד יום ראשון האחרון.
החבר ניגש לחנות באג, לאחר שהתקשר מוקדם יותר וביקש שישמרו לו יחידה בצד. כשהגיעו לדלפק לשלם נאמר לי שהגיעה "לפני 10 דקות" הוראה ממשרד התקשורת(!) האוסרת מכירת אקסטרימר עד להודעה חדשה.
מדוע למישהו משהו על העניין?
אם לא תבוטל הגזירה בקרוב, האם בוקסי בוקס מהווה חלופה הגיונית עבור משתמש פשוט?
תודה,
ערן
חבר ביקש את המלצתי לסטרימר. מכיוון שלי ולמספר חברים יש אקסטרימר, זאת היה המלצתי. במיוחד לאור העובדה שאקסטרימר SW היה במבצע עד יום ראשון האחרון.
החבר ניגש לחנות באג, לאחר שהתקשר מוקדם יותר וביקש שישמרו לו יחידה בצד. כשהגיעו לדלפק לשלם נאמר לי שהגיעה "לפני 10 דקות" הוראה ממשרד התקשורת(!) האוסרת מכירת אקסטרימר עד להודעה חדשה.
מדוע למישהו משהו על העניין?
אם לא תבוטל הגזירה בקרוב, האם בוקסי בוקס מהווה חלופה הגיונית עבור משתמש פשוט?
תודה,
ערן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בקיצור, לא צריך להתרגש, פשוט מכון התקנים ביקש לבחון מחדש את המוצר.
זה מסוג הדברים שקורים כל הזמן. בהנחה שאין איזו בעיה (מכון תקנים לעיתים נכנסים לשגעונות שקשה להבין) אז אין סיבה שיהיה עיכוב גדול מדי.
זה מסוג הדברים שקורים כל הזמן. בהנחה שאין איזו בעיה (מכון תקנים לעיתים נכנסים לשגעונות שקשה להבין) אז אין סיבה שיהיה עיכוב גדול מדי.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
בקיצור, לא צריך להתרגש, פשוט מכון התקנים ביקש לבחון מחדש את המוצר.
זה מסוג הדברים שקורים כל הזמן. בהנחה שאין איזו בעיה (מכון תקנים לעיתים נכנסים לשגעונות שקשה להבין) אז אין סיבה שיהיה עיכוב גדול מדי....
הרי רוצים לסגור אותם (מכון התקנים) - דווקא בגלל המון חלמאות וסרבול בעבודה שלהם, מוכרחים גם לציין
שהם גוף אשר עבודתו תורמת רבות לייקור מחירי מוצרים - יבואן אשר צריך לממן תקינה יגבה יותר על המוצר.
ישנם מצדדים בהעברת התקינה למעבדות חיצוניות בחו"ל - מה שאמור להקל על יבוא של מוצרים לישראל
ישנם מתנגדים לדבר - רובם ככולם הם עובדי מכון התקנים שעורכים "מסע הפחדה" בעתונות הכתובה ובטלוויזיה.
אישית אני לא חושב שלסגור אותם זה הדבר הנכון - אבל להמשיך לעבוד בצורה שהם עובדים היום, זה
פשוט לא יכול להימשך.