התכתבתי בעבר קצת בדיון על ה-E30 כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&t=153563
אחרי הרבה דיונים והבנה כי סמסונג לא כל כך טובים בתלת מימד (אקטיבי), אז ירדתי מהטלוויזיה
ואחרות היו בתקציב הרבה יותר גבוה משלי, כאשר אחת מהן הייתה 47LW570Y של LG עם תלת מימד פאסיבי.
קודם כל תודה ל-integral על כל המידע שעזר לי רבות
לאחר מכן קראתי כאן מספר הודעות של אנשים שהתאכזבו מסמסונג, החל מפיקסל שרוף ועד לעננות ובעיות מוזרות אחרות.
החלטתי לרדת לחלוטין מסמסונג, אולי בעבר הם היו טובים כשהכל היה פשוט יותר והיום הם כבר לא כאלה מוצלחים.
מבחינתי כרגע הטלוויזיה 47LW570Y חזרה לתמונה, ואתמול הלכתי לראות אותה להתרשמות.
לידה הייתה טלוויזיה דגם ה450, אותו דבר רק בלי SMART TV וקצת קטנה יותר, עליה היה תלת מימד קבוע, על השנייה והאחרות היה אותו סרטון רגיל.
הצבעים נראים דווקא די טוב, אני מניח שאפשר גם לכייל אותה עוד יותר אם צריך.
לגבי התלת מימד - ממש התרשמתי. הרגיש לי ממש כמו תלת מימד בקולנוע, בחלק מהסרטונים זה הרגיש תלת מימד שאני יכול פשוט לגעת בדברים שנמצאים ממש קרוב אליי וחלקם סבבה, נחמד מאוד, כאילו רק מולי, מציאותי כזה וזהו.
סך הכל התרשמתי ממנה ממש לטובה וממרחק של 3 מטר היא עדיין נראית טוב (זה בערך המרחק שלי בסלון).
אשמח לדעת מספר דברים:
1. איך אני מזהה את הפאנל האיכותי? על הקרטון? אם כן, מה אמור להיות כתוב שאומר שזה פאנל מוצלח? ומה פאנל מאכזב/זול?
2. האם בטלוויזיה גם יש עננות ודברים מוזרים כאלה כמו אצל סמסונג?
3. למישהו יש מושג מהם התנאים של היבואן ח.י הרשמי? למשל, אם יהיה לי פיקסל שרוף, האם יתאמצו להחליף טלוויזיה או שזה מינימום X פיקסלים בלבד?
4. ה-DLNA הוא מובנה? בסמסונג למשל היה צריך לקנות דונגל (שעולה לא מעט) כדי להשתמש בזה.
5. התלת מימד פאסיבי של הטלוויזיה כבר עודכן חומרתית או שעדיין הוא על חצי רזולוציה? (ראיתי באיזה דיון כאן בפורום על זה)
6. האם גם בטלוויזיה הזאת אין תמיכה ב-DTS בחיבור USB?
תודה רבה!