באגים ב Firmware של ימהה RXV3900
התקנתי לפני כחודשיים את הגרסה האחרונה של ה FW (שהיא כבר די ישנה סה"כ).
מאז נתקלתי בכמה באגים די מעצבנים, כאלו שהיו גורמים למישהוא אחר אולי לשלוח את המכשיר לתיקון.
באחד הצדדים, הרסיבר הפסיק להוציא צלילים גבוהים (או נמוכים, אני כבר לא זוכר), פשוט חתך את התדר.
מכיוון שאני מחובר ב BI-AMP למגבר חיצוני, ניתקני הכל עשיתי הצלבות וכו' על מנת לחפש את התקלה ושום דבר לא עזר.
לבסוף אחרי כיול מחדש, מעבר על התפרטים ועוד כל מיני משחקים שכנראה גרמו לתוכנה לעבור על כמה רגיסטרים, התקלה "נעלמה"
השבוע, לאחר סיום כיול אוטומטי, הרסיבר התחיל להשמיע מין רעש לבן בתדר באס ללא הפסקה ככה סתם כי בא לו.
זה היה גם בתוך התפריט וגם כשהעברתי לאחד המקורות, מושמע ברקע.
הרעש המשיך גם כאשר כיביתי את המכשיר (מצב standby) והפסיק רק לאחר כיבוי מהמפסק הראשי (כנראה שהם ידעו למה צריך אחד כזה)
יש עוד איזה באג שאני עדיין לא סגור עליו, אני אדווח בהמשך.
עוד מישהוא נתקל בבאגים כאלו? יש בכלל למי לפנות?
(אני לא מצפה ש SG יפתרו את הבעיה)
מאז נתקלתי בכמה באגים די מעצבנים, כאלו שהיו גורמים למישהוא אחר אולי לשלוח את המכשיר לתיקון.
באחד הצדדים, הרסיבר הפסיק להוציא צלילים גבוהים (או נמוכים, אני כבר לא זוכר), פשוט חתך את התדר.
מכיוון שאני מחובר ב BI-AMP למגבר חיצוני, ניתקני הכל עשיתי הצלבות וכו' על מנת לחפש את התקלה ושום דבר לא עזר.
לבסוף אחרי כיול מחדש, מעבר על התפרטים ועוד כל מיני משחקים שכנראה גרמו לתוכנה לעבור על כמה רגיסטרים, התקלה "נעלמה"
השבוע, לאחר סיום כיול אוטומטי, הרסיבר התחיל להשמיע מין רעש לבן בתדר באס ללא הפסקה ככה סתם כי בא לו.
זה היה גם בתוך התפריט וגם כשהעברתי לאחד המקורות, מושמע ברקע.
הרעש המשיך גם כאשר כיביתי את המכשיר (מצב standby) והפסיק רק לאחר כיבוי מהמפסק הראשי (כנראה שהם ידעו למה צריך אחד כזה)
יש עוד איזה באג שאני עדיין לא סגור עליו, אני אדווח בהמשך.
עוד מישהוא נתקל בבאגים כאלו? יש בכלל למי לפנות?
(אני לא מצפה ש SG יפתרו את הבעיה)
נערך לאחרונה על ידי Adix ב 01/12/2011 12:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום Adix,
התיאור שלך מזכיר יותר תקלה מאשר באג ואנו בהחלט נעשה הכל כדי לטפל בה!
הדבר הראשון שמומלץ לעשות הוא איפוס אשר מבטל ו'מנקה' את מכלול ההגדרות אותן ביצעת במכשיר ועליך לוותר עליהן, ואולי כך נצליח לחסוך ממך את הובלת הרסיבר לכאן.
אם אתה מעוניין, התהליך הוא כזה:
- לחץ על כפתור הכיבוי
- לחץ בו זמנית על כפתור straight והדלקה
- לחץ על כפתור straight עד שתגיע למצב init ואז על ידי גלגל program תברור מצב all.
- כבה שוב את הרסיבר ותבדוק אם עדיין קיימת התופעה אותה תיארת.
נשמח לשמוע שהתקלה נפתרה, עדכן אותנו!
הדבר הראשון שמומלץ לעשות הוא איפוס אשר מבטל ו'מנקה' את מכלול ההגדרות אותן ביצעת במכשיר ועליך לוותר עליהן, ואולי כך נצליח לחסוך ממך את הובלת הרסיבר לכאן.
- לחץ על כפתור הכיבוי
- לחץ על כפתור straight עד שתגיע למצב init ואז על ידי גלגל program תברור מצב all.
נשמח לשמוע שהתקלה נפתרה, עדכן אותנו!
תודה על התגובה
כמו שכתבתי, הדבר לא מופיע כל שני וחמישי, התקלות הופיעו פעם בכמה חודשים, אילו לא הגדרות שאני משחק איתן כל שני וחמישי.SGישראל כתב:שלום Adix,
- לחץ על כפתור הכיבוי
נשמח לשמוע שהתקלה נפתרה, עדכן אותנו!...
מקווה למצא זמן בקרוב לאפס הכל, רק שאחר כך יקח קצת זמן להגדיר כמה דברים מחדש, לכן אני לא רץ לעשות את זה.
פניה ל SG .
שלום .
ברשותי מגבר rx-v3900 בן כשנתיים , משום מה ובאופן פתאומי המגבר הפסיק להציג את כניסות הHDMI שלו.
כלומר, המחשב שלי מחובר אליו בכבל HDMI דרך כרטיס המסך שבמחשב אל כניסת HDMI 1 ,ומשם לטלויזיה LCD והכל היה בסדר, כלומר ראיתי סרטים מהמחשב דרך המגבר אל הטלויזה .
באופן פתאומי ,המגבר לא מזהה את המחשב לא משנה באיזה כניסה אבחר .
יש לציין כי חיבור המחשב לטלויזיה (ללא המגבר ,כלומר באופן ישיר לטלויזה ) כן מציג תמונה.
ניסיתי לאפס את ההגדרות אך ללא הועיל .
מה עלי לעשות , האם מדובר בתקלה בכניסות HDMI ?
חוץ מתקלה זו עושה רושם שהמכשיר עובד בצורה תקינה .
תודה
ברשותי מגבר rx-v3900 בן כשנתיים , משום מה ובאופן פתאומי המגבר הפסיק להציג את כניסות הHDMI שלו.
כלומר, המחשב שלי מחובר אליו בכבל HDMI דרך כרטיס המסך שבמחשב אל כניסת HDMI 1 ,ומשם לטלויזיה LCD והכל היה בסדר, כלומר ראיתי סרטים מהמחשב דרך המגבר אל הטלויזה .
באופן פתאומי ,המגבר לא מזהה את המחשב לא משנה באיזה כניסה אבחר .
יש לציין כי חיבור המחשב לטלויזיה (ללא המגבר ,כלומר באופן ישיר לטלויזה ) כן מציג תמונה.
ניסיתי לאפס את ההגדרות אך ללא הועיל .
מה עלי לעשות , האם מדובר בתקלה בכניסות HDMI ?
חוץ מתקלה זו עושה רושם שהמכשיר עובד בצורה תקינה .
תודה