החל מהשבוע הבא ניתן יהיה לרכוש את XPERIA arc S של סוני אריקסון באמצעות היבואנית ברס אלקטרוניקה בחברת פלאפון ובהמשך בחברות הסלולר האחרות.הסמארטפון הקשתי של סוני אריקסון שכבר זכה בתואר טלפון המצלמה הטוב ביותר לשנת 2011-2012 על ידי ארגון EISA מכיל בתוכו מצלמת MP8.1 ועדשת f/2.4, וצילום וידאו HD, הנותנים תמונות בהירות אפילו בתנאי תאורה חלשים באמצעות החיישן המתקדם של .Sony, Exmor R הסמארטפון מריץ את גרסת האנדרויד 2.3.4 עם מעבד 1.4GHZ.הוא קל ודקיק (בעובי של 8.7 מ"מ בחלק הדק ביותר שלו), וכולל ...
שרשור תגובות: ה XPERIA ARC S. החל משבוע הבא בפלאפון
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3322
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למאמר: ה XPERIA ARC S. החל משבוע הבא בפלאפון

החל מהשבוע הבא ניתן יהיה לרכוש את XPERIA arc S של סוני אריקסון באמצעות היבואנית ברס אלקטרוניקה בחברת פלאפון ובהמשך בחברות הסלולר האחרות.הסמארטפון הקשתי של סוני אריקסון שכבר זכה בתואר טלפון המצלמה הטוב ביותר לשנת 2011-2012 על ידי ארגון EISA מכיל בתוכו מצלמת MP8.1 ועדשת f/2.4, וצילום וידאו HD, הנותנים תמונות בהירות אפילו בתנאי תאורה חלשים באמצעות החיישן המתקדם של .Sony, Exmor R הסמארטפון מריץ את גרסת האנדרויד 2.3.4 עם מעבד 1.4GHZ.הוא קל ודקיק (בעובי של 8.7 מ"מ בחלק הדק ביותר שלו), וכולל ...
ייאמר לזכות סוני שהם יודעים לעצב
לטעמי זה המכשיר היפה והמעוצב ביותר שראיתי מזה זמן מה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
נדלקתי על הדגם הזה, ומתלבט בינו לבין קודמו. יש לי כמה שאלות. 1) אם אני קונה אותו בחנות פרטית, האם המכשיר יעבוד לי טוב ברשת פלאפון? 2) האם אני אוכל להוציא את הכרטיס SIM דור 3 ממכשיר שהתקלקל לי, ולהכניס אותו להנדון, והכל יעבוד כראוי? 3) אותן השאלות לגבי המכשיר XPERIA ARC בלי S.
4) האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי לחסוך 450 ש"ח וזה לא ישנה את התמונה?
לגבי הדגם שבלי S, התקשרתי לכמה חנויות, חלק אומרים, שתהיה קליטה גרועה ברשת פלאפון, וחלק לא כ"כ קטגוריים, ורק מציינים, שב"פלאפון" זה יעבוד רק בתדר של 2100 MHZ, איך זה ישפיע על הקליטה, והאם הדבר ניתן לשינוי?
4) האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי לחסוך 450 ש"ח וזה לא ישנה את התמונה?
לגבי הדגם שבלי S, התקשרתי לכמה חנויות, חלק אומרים, שתהיה קליטה גרועה ברשת פלאפון, וחלק לא כ"כ קטגוריים, ורק מציינים, שב"פלאפון" זה יעבוד רק בתדר של 2100 MHZ, איך זה ישפיע על הקליטה, והאם הדבר ניתן לשינוי?