כיפת טוויטר שקועה, האם פוגעת בצליל?
שלום,
התחדשתי היום ברמקולי MicroLab Solo-7C. אחד מהרמקולים הגיע עם כיפת טוויטר שקועה באופן חלקי. היא חזרה בקלות למצבה הנורמלי (מדובר בכיפה רכה שמסתירה את הטוויטר כולו. לא רואים את הקונוס), אך נראה כי נשארו ארבעה שקעים מינוריים. שאלתי היא האם הצליל המופק מהרמקול עלול להיות מושפע לרעה מהשקעים הללו, או שמדובר בקוסמטיקה בלבד.
תודה
התחדשתי היום ברמקולי MicroLab Solo-7C. אחד מהרמקולים הגיע עם כיפת טוויטר שקועה באופן חלקי. היא חזרה בקלות למצבה הנורמלי (מדובר בכיפה רכה שמסתירה את הטוויטר כולו. לא רואים את הקונוס), אך נראה כי נשארו ארבעה שקעים מינוריים. שאלתי היא האם הצליל המופק מהרמקול עלול להיות מושפע לרעה מהשקעים הללו, או שמדובר בקוסמטיקה בלבד.
תודה
נערך לאחרונה על ידי מוקי27 ב 01/12/2011 8:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
הרמקולים היו סגורים בקופסא שלהם?
אני קניתי שבוע שעבר SOLO6C, והם הגיעו עם כיסוי קשיח לטוויטרים, האם גם אצלך זה הגיע?
אני קניתי שבוע שעבר SOLO6C, והם הגיעו עם כיסוי קשיח לטוויטרים, האם גם אצלך זה הגיע?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אצלי גם היה מקרה דומה .
הילד שלי מעך את ה-FOCAL שלי - אבל את אלמנט הבאס .
לקחתי שואב אבק - הצמדתי לו מגבת (כדי שתהיה לי שליטה על עוצמת השאיבה) ושאבתי את השקע חזרה החוצה .
מבחינת הצליל לא הרגשתי שינוי - נרה שהבאס לא מושפע כ"כ - לעומת הטוויטר .
בכל מקרה אם רכשת רמקולים חדשים - אתה צריך לקבל אותם ללא בעיות מסוג זה - הייתי ממליץ לך לא להתעסק עם זה ולתת לחנות
לטפל בכך .
הילד שלי מעך את ה-FOCAL שלי - אבל את אלמנט הבאס .
לקחתי שואב אבק - הצמדתי לו מגבת (כדי שתהיה לי שליטה על עוצמת השאיבה) ושאבתי את השקע חזרה החוצה .
מבחינת הצליל לא הרגשתי שינוי - נרה שהבאס לא מושפע כ"כ - לעומת הטוויטר .
בכל מקרה אם רכשת רמקולים חדשים - אתה צריך לקבל אותם ללא בעיות מסוג זה - הייתי ממליץ לך לא להתעסק עם זה ולתת לחנות
לטפל בכך .
מוקי27 כתב:עדכון למתעניינים:
לקח אומנם שבוע שלם, אך האלמנט (או אולי הרמקול כולו, קשה היה להבין) הוחלף בחדש.
עכשיו הגיע הזמן להתרשם מאיכות הצליל, ובתקווה להינות ממנו....