שרשור תגובות: אפל תחסום את הגישה לפונקציות ללא פריצה

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אפל תחסום את הגישה לפונקציות ללא פריצה

תמונה
על פי דיווחים העולים מגרסת הבטא החדשה של אפל, 5.01, עולה כי אפל תחסום את האפשרות לקיצורי דרך להגדרות ללא פריצת האייפון. לפני שבועיים דיווחנו כאן כי מפתח מוכשר מצא דרך ליצור קיצורי דרך על האייפון לשליטה בהגדרות המכשיר וזאת ללא ביצוע JAILBREAK בכלל.כעת, נראה כי אפל, משום מה, אינה מעוניינת בכך ותחסום את השיטה הזו בגרסת 5.01.אין ספק כי אם זה אכן יקרה, זהו צעד תמוה של החברה שלמרות שכבר התרגלנו למדיניות הזו שלה, היא מכעיסה בכל פעם מחדש, במיוחד בחסימת הליך לגיטימי שאינו פוגע במכשיר, אינו מאלץ פריצה ורק ...

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

לפני התלהמויות למיניהן - צריך לזכור שהרבה פעמים חברות שמות הרבה מאוד פונקציות לא בשימוש, לפעמים בשביל לתת למפתחים זמן להתאים את התוכנות שלהם לפונקציות החדשות ולפעמים בגלל שיש על הפונקציות האלה פטנטים וקודם צריך להסדיר את השימוש בפונקציות ורק אז לאפשר אותן.
אם אני לא טועה, מצאו גם מילון מעל המקלדת (כמו באנדרויד). מתי זה יהיה בשימוש? כשאפל וגוגל ישלימו, אני מניח. יש לא מעט פונקציות באנדרויד שחסרות מאוד באייפון ואפל כבר פיתחה והן יושבות רדומות בiOS5.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2434
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #3 

זה יהיה מובנה ב-5.02
:twisted:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #4 

בלי שום התלהמות, פשוט (n) .
כבר במאמר המקורי שפורסם פה לגבי היכולת הזו, ידעו פה באתר לנחש שהאפשרות הזו תיחסם.
עד כדי כך מכירים את ההתנהלות של אפל.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #5 

רק תיקון קטן:
5.01 זו הגרסה הרשמית שכבר קיימת כיום, ובה הפונקציות האלו עובדות.
גרסת הבטא עליה מדובר היא 5.1..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78925
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #6 

רע מאוד אם יורידו את זה.

אתמול שמתי את האזניית BT שלי בטעינה בקומה שניה.

אני מדבר בטלפון וכל שתי דקות השיחה עוברת לאזניה, שכזכור נמצאת בקומה אחרת.

תוך כדי שיחה הייתי צריך להעביר שוב ושוב את השיחה חזרה לאייפון.

לנסות ולנווט (ללא אזניה) בתפריטים ולנסות למצוא איפה BT נמצא זה סיוט שלא יתואר. זה קבור באיזה תפריט ברמה 4 בתוך ההגדרות של המכשיר. במקום זה יש לי את הכפתור בלינק בעמוד הבית ולכבות BT לוקח שניה וחצי.

אם הם יאפשרו גישה לזה ישירה מבלי כל מני תרגילים (הכי טוב שאפשר יהיה להוסיף את הפונקציות הללו ישר ל-notification center) אני אהיה מאושר. אם יבטלו אותן לחלוטין, זה פחות או יותר יגרום לי לחזור למכשיר שעבר JB וכנראה שביחד עם זה יצטרפו כמה תוכנות שאני נמנע מלשלם עליהן וכרגע לא משתמש.

נקווה שהאובססיביות של אפל בתחום הסגירות הזו תתפוגג טיפה עכשיו כשהדיקטטור הגדול כבר לא בראש החברה.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #7 

אין ספק כי אם זה אכן יקרה, זהו צעד תמוה של החברה שלמרות שכבר התרגלנו למדיניות הזו שלה, היא מכעיסה בכל פעם מחדש, במיוחד בחסימת הליך לגיטימי שאינו פוגע במכשיר.
...
לא הבנתי מה תמוה... מטומטם ומעצבן, אבל לא תמוה.
אפל פשוט לא רוצה את הפיצ'ר הזה. אם היתה רוצה, הוא ממזמן היה שם.
כבר שנים ידוע ש- SBSettings היווה סיבה לרבים לפרוץ את המכשיר. עוד ידוע כי מי שפורץ, ידו קלה על ה- Cydia,
ומשם השמיים הם הגבול.
מטומטם, אמרתי..?
...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”