תוכנת השלט של רסיברים של יאמהה מקבלת יכולות כמו AirPlay
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כידוע, לדור האחרון של רסיברים של יאמהה אין AirPlay.
מה שיאמהה עשו זה להוציא עדכון לתוכנת השליטה שלהם Yamaha AV Controller שבגרסא 2.0 שלה (כולל כנראה באנדרויד) מאפשרת הזרמת התוכן מהאייפון/אייפד שלכם לרסיבר. לא צריך אפילו להדליק את הרסיבר, פשוט בוחרים להקה/או שיר וזה מתחיל נגן גם אם זה אומר שהרסיבר צריך להדליק את עצמו.
הכל כמובן דרך WIFI וזה רץ ברקע.
אז אם יש לכם רסיבר יאמהה מהדור האחרון (2067,3067,2010 ודומיהם) שווה להוריד את העדכון.
זה חינם וזה נחמד מאוד!
מה שיאמהה עשו זה להוציא עדכון לתוכנת השליטה שלהם Yamaha AV Controller שבגרסא 2.0 שלה (כולל כנראה באנדרויד) מאפשרת הזרמת התוכן מהאייפון/אייפד שלכם לרסיבר. לא צריך אפילו להדליק את הרסיבר, פשוט בוחרים להקה/או שיר וזה מתחיל נגן גם אם זה אומר שהרסיבר צריך להדליק את עצמו.
הכל כמובן דרך WIFI וזה רץ ברקע.
אז אם יש לכם רסיבר יאמהה מהדור האחרון (2067,3067,2010 ודומיהם) שווה להוריד את העדכון.
זה חינם וזה נחמד מאוד!
המצאת המאה
ברור שאני מחזיק את המוזיקה על הפלאפון ולא על שרת קבצים, NAS, דיסק שמחובר לראוטר, דיסק און קי בחיבור ישיר לרסיבר, ספריית Share, או כל מקור אחר קצת יותר גדול מהזיכרון המצ'וקמק שיש לי על המכשיר.
אכן שימושי בטירוף.
אכן שימושי בטירוף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ל- YID-W10 יש יותר מידי חסרונות:
1. מתאים רק לאייפוד\אייפד.
2. מחייב עגינה של המכשיר ולכן הוא לא זמין בידי המשתמש.
3. התקנה (הגיע הזמן שכל הרכיבים הנילווים יגיעו מובנים ברסיבר).
4. המרה לפורמט קנייני של ימהה אשר מורידה מאיכות האודיו.
5. עולה יחסית יקר - $99 מעבר לים. המחיר בארץ עומד על 800 ש"ח, סכום בהחלט לא מבוטל בהשוואה לעלות הרסיבר.
כל החסרונות הללו נעלמים בשימוש עם האפליקציה.
1. מתאים רק לאייפוד\אייפד.
2. מחייב עגינה של המכשיר ולכן הוא לא זמין בידי המשתמש.
3. התקנה (הגיע הזמן שכל הרכיבים הנילווים יגיעו מובנים ברסיבר).
4. המרה לפורמט קנייני של ימהה אשר מורידה מאיכות האודיו.
5. עולה יחסית יקר - $99 מעבר לים. המחיר בארץ עומד על 800 ש"ח, סכום בהחלט לא מבוטל בהשוואה לעלות הרסיבר.
כל החסרונות הללו נעלמים בשימוש עם האפליקציה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Adix,
למרות שלא נראה לך, התכונה של ניגון קבצי מדיה מהסלולרי הינה הרבה יותר נפוצה מאשר ניגון קבצי מדיה מהתקן זכרון חיצוני. רוב האוכלוסיה מאכסנת את קבצי המדיה שלה מעל הסלולרי שלה, לכן היכולת מתאימה בול.
למרות שלא נראה לך, התכונה של ניגון קבצי מדיה מהסלולרי הינה הרבה יותר נפוצה מאשר ניגון קבצי מדיה מהתקן זכרון חיצוני. רוב האוכלוסיה מאכסנת את קבצי המדיה שלה מעל הסלולרי שלה, לכן היכולת מתאימה בול.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ממש מוזר...
רציתי לענות על השאלה הזו בשרשור
אח"כ נכנסתי למרקט מהמחשב...ושם כתוב הפוך....רצ"ב תמונת מסך מהמחשב (התמונה התחתונה)
https://market.android.com/details?id=c ... m9sbGVyIl0.
רציתי לענות על השאלה הזו בשרשור
בתשובה שלילית....מכוון שזה מה שכתוב מפורשות באנדרואיד מרקט. רצ"ב צילום מסך של מהגאלקסי שלי.יש מצב שיעבוד גם על ה-3900?...
אח"כ נכנסתי למרקט מהמחשב...ושם כתוב הפוך....רצ"ב תמונת מסך מהמחשב (התמונה התחתונה)
https://market.android.com/details?id=c ... m9sbGVyIl0.
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 01/12/2011 10:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איפה? במרקט דרך הנייד או במרקט דרך ה PC ?ziv_r כתב:טלHD,
דווקא רשום נכון....
-
oferlaor
- מנהל

adix
נתחיל מזה שזה באמת הרבה יותר נוח מניווט ל-NAS וחיפוש המוזיקה.
אני פשוט בוחר מוזיקה לוחץ PLAY ואם המערכת צריכה להדלק, זה פועל - לא צריך ללחוץ על כלום, תוך 2-3 שניות יש את המוזיקה שביקשתי. אין גם שום ממשק או ניווט שצריך לגעת בו, מאוד קל ונוח.
אבל מעבר לזה. אם יש לך אורח והוא רוצה לשמוע את המוזיקה שעל המכשיר שלו, זה עכשיו קלי קלות. אני אישית הייתי מעדיף את AIRPLAY כי אז גם לא היה צריך להתקין כלום, אבל האמת שמבחינת יאמהה כנראה שפיתרון אוניברסלי שעובד גם באנדרויד זו החלטה עסקית נכונה.
אני פשוט בוחר מוזיקה לוחץ PLAY ואם המערכת צריכה להדלק, זה פועל - לא צריך ללחוץ על כלום, תוך 2-3 שניות יש את המוזיקה שביקשתי. אין גם שום ממשק או ניווט שצריך לגעת בו, מאוד קל ונוח.
אבל מעבר לזה. אם יש לך אורח והוא רוצה לשמוע את המוזיקה שעל המכשיר שלו, זה עכשיו קלי קלות. אני אישית הייתי מעדיף את AIRPLAY כי אז גם לא היה צריך להתקין כלום, אבל האמת שמבחינת יאמהה כנראה שפיתרון אוניברסלי שעובד גם באנדרויד זו החלטה עסקית נכונה.
היום, כשכל המוזיקה שלי נמצאת בענן ממילא, כל פיתרון בסגנון AirPlay הוא אידיאלי מבחינתי.
אני מתכנן להוסיף לרסיבר שלי ATV רק בשביל זה. אם רוצים מוזיקה בלבד, יש פתרונות אמנם הרבה יותר זולים שתומכים ב-AirPlay, אבל אם כבר שיהיה גם אפשרות הזרמת וידאו ועוד קצת פיצ'רים על הדרך. שווה מבחינתי 100$.
אני מתכנן להוסיף לרסיבר שלי ATV רק בשביל זה. אם רוצים מוזיקה בלבד, יש פתרונות אמנם הרבה יותר זולים שתומכים ב-AirPlay, אבל אם כבר שיהיה גם אפשרות הזרמת וידאו ועוד קצת פיצ'רים על הדרך. שווה מבחינתי 100$.
לגבי ניווט, אפשר לתת אפשרות לספריה או ספריות Defauloferlaor כתב:adix
אבל מעבר לזה. אם יש לך אורח והוא רוצה לשמוע את המוזיקה שעל המכשיר שלו, זה עכשיו קלי קלות. אני אישית הייתי מעדיף את AIRPLAY כי אז גם לא היה צריך להתקין כלום, אבל האמת שמבחינת יאמהה כנראה שפיתרון אוניברסלי שעובד גם באנדרויד זו החלטה עסקית נכונה....
חוץ מזה זה יהיה מעניין כשיהיה לי זיכרון של 500 מגה לפחות על הנייד, בנתיים יש לי 16 + 32 מגה (מן הסתם היום לא רחוק)
זו דעתי לפחות.
בתכלס אני חסיד גדול של ה SB3, לא חושב שנתקלתי עד היום בתחליף ראוי, כולל תוכנת שלט מצויינת לאנדרויד המאפשר גם גישה נוחה לתחנות רדיו אינטרנט וכו' ובנוסף תוכנת קליינט וירטואלי לאנדרויד (המכשיר מתפקד כנגן לכל דבר)
-
oferlaor
- מנהל

adix,
אבל זה לא תחליף, אני לא מתכנן להפוך את האייפון שלי לנגן ראשי בזכות הפיצ'ר הזה. אבל אם מזמזם לי שיר בראש ואין לי כח להדליק את המערכת בעת הספונג'ה, זה כרגע הבחירה הראשית שלי...
golans1,
בתפריטים במכשיר עצמו צריך להדליק את האופציה network standby.
אבל זה לא תחליף, אני לא מתכנן להפוך את האייפון שלי לנגן ראשי בזכות הפיצ'ר הזה. אבל אם מזמזם לי שיר בראש ואין לי כח להדליק את המערכת בעת הספונג'ה, זה כרגע הבחירה הראשית שלי...
golans1,
בתפריטים במכשיר עצמו צריך להדליק את האופציה network standby.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
איזה יופי...
כשקניתי את הרסיבר החדש "נגיד שהתבאסתי" על זה שאין AirPlay כאשר למתחרים יש וטוב שימהה יישרו קו
אגב, הערה כללית: בחיבור של האייפוד / אייפון לכניסת ה- USB יש אפשרות לשלוט על ספריית המוזיקה באמצעות השלט של הרסיבר כך שלא באמת צריך לקום מהספה. אומנם פחות נוח ממסך המגע אבל עדיין פתרון שכן לרוב בוחרים דיסק / אמן ונותנים לזה לרוץ...
כשקניתי את הרסיבר החדש "נגיד שהתבאסתי" על זה שאין AirPlay כאשר למתחרים יש וטוב שימהה יישרו קו
אגב, הערה כללית: בחיבור של האייפוד / אייפון לכניסת ה- USB יש אפשרות לשלוט על ספריית המוזיקה באמצעות השלט של הרסיבר כך שלא באמת צריך לקום מהספה. אומנם פחות נוח ממסך המגע אבל עדיין פתרון שכן לרוב בוחרים דיסק / אמן ונותנים לזה לרוץ...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.