ההצעה להעניק פטור ממכס על מוצרים הנקנים באינטרנט בפחות מ-300 דולר
http://www.themarker.com/consumer/1.157 ... M.facebook
מה בין דו"ח טרכטנברג ומיסים ?
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני אשמח לזה מאוד אבל דבר אחד מאוד חשוב - צריך ליצור בארץ תשתית שתוכל להתחרות בזה. לא צריך להגיע למצב שאני ואנשים מהאתר נוכל בקלות לחסוך מאות שקלים (נוספים על מה שאנחנו כבר חוסכים בהזמנות מהאינטרנט) אלא לדאוג גם לאנשים שלא יודעים להזמין מהאינטרנט\מתעקשים בעיוורון לא לעשות את זה.
לישראל יש כאי קטן ומבודד כמה יתרונות מאוד גדולים (למרבה הפלא!) - סחורות יכולות להכנס בקלות אבל לא לצאת (כי אחמד מירדן כנראה שלא יבוא הנה לקנות רסיבר) ולכן המחיר יכול להיות נמוך יותר ממקומות אחרים. יש גישה לנמלים מאסיה ואירופה. המדינה מאוד קטנה וצרה כך שהלוגיסטיקה לא צריכה להיות יקרה (והיא מאוד יקרה, למרבה הפלא...). הרעיון לא בהכרח לגרום לי לקנות בזול, אלא למי שגר בדימונה למשל ולא יודע איך לקנות בזול והוא, לצערו, משלם מאות ואולי אפילו אלפי שקלים יותר מידי כל שנה בגלל כשלי שוק.
לישראל יש כאי קטן ומבודד כמה יתרונות מאוד גדולים (למרבה הפלא!) - סחורות יכולות להכנס בקלות אבל לא לצאת (כי אחמד מירדן כנראה שלא יבוא הנה לקנות רסיבר) ולכן המחיר יכול להיות נמוך יותר ממקומות אחרים. יש גישה לנמלים מאסיה ואירופה. המדינה מאוד קטנה וצרה כך שהלוגיסטיקה לא צריכה להיות יקרה (והיא מאוד יקרה, למרבה הפלא...). הרעיון לא בהכרח לגרום לי לקנות בזול, אלא למי שגר בדימונה למשל ולא יודע איך לקנות בזול והוא, לצערו, משלם מאות ואולי אפילו אלפי שקלים יותר מידי כל שנה בגלל כשלי שוק.