מה בין דו"ח טרכטנברג ומיסים ?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
רונן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: מול המחשב
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #1 

ההצעה להעניק פטור ממכס על מוצרים הנקנים באינטרנט בפחות מ-300 דולר


http://www.themarker.com/consumer/1.157 ... M.facebook

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

אני אשמח לזה מאוד אבל דבר אחד מאוד חשוב - צריך ליצור בארץ תשתית שתוכל להתחרות בזה. לא צריך להגיע למצב שאני ואנשים מהאתר נוכל בקלות לחסוך מאות שקלים (נוספים על מה שאנחנו כבר חוסכים בהזמנות מהאינטרנט) אלא לדאוג גם לאנשים שלא יודעים להזמין מהאינטרנט\מתעקשים בעיוורון לא לעשות את זה.
לישראל יש כאי קטן ומבודד כמה יתרונות מאוד גדולים (למרבה הפלא!) - סחורות יכולות להכנס בקלות אבל לא לצאת (כי אחמד מירדן כנראה שלא יבוא הנה לקנות רסיבר) ולכן המחיר יכול להיות נמוך יותר ממקומות אחרים. יש גישה לנמלים מאסיה ואירופה. המדינה מאוד קטנה וצרה כך שהלוגיסטיקה לא צריכה להיות יקרה (והיא מאוד יקרה, למרבה הפלא...). הרעיון לא בהכרח לגרום לי לקנות בזול, אלא למי שגר בדימונה למשל ולא יודע איך לקנות בזול והוא, לצערו, משלם מאות ואולי אפילו אלפי שקלים יותר מידי כל שנה בגלל כשלי שוק.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”