המלצה לרכישת סאב
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
מכרתי את הסאב שהיה לי בשבע שנים האחרונות B&W ASW675 ,ואני מחפש סאב שיתאים לחלל אצלי בבית.
הסאב הקודם היה 10'' והרגשתי שהוא לא מספיק כדי למלא את החלל בסלון (אורך 7 מטר, רוחב 4 מטר, וכן הסלון פתוח למטבח) .
חשבתי בהתחלה ללכת על סאב יקר כמו זה שהוזכר כאן בפוסטים שונים JL 113 , אבל במחשבה שניה אני מעדיף לא להשקיע יותר מידי בגלל החשש שהילדות שלי יעשו נזק לסאב (נחכה עוד כמה שנים ...).
אני מחפש סאב בתקציב של מקסימום 5K עם אופציה ליד 2, לסאבים שממש יצדיקו את זה ויהיו ב level גבוה יותר מאשר חדשים במחיר הזה.
אם זה רלוונטי, אז הרמקולים הקדמיים שלי יודעים לרדת נמוך ובעלי וופר של 12'' (דגם jbl ti5000) .
אשמח להמלצות.
הסאב הקודם היה 10'' והרגשתי שהוא לא מספיק כדי למלא את החלל בסלון (אורך 7 מטר, רוחב 4 מטר, וכן הסלון פתוח למטבח) .
חשבתי בהתחלה ללכת על סאב יקר כמו זה שהוזכר כאן בפוסטים שונים JL 113 , אבל במחשבה שניה אני מעדיף לא להשקיע יותר מידי בגלל החשש שהילדות שלי יעשו נזק לסאב (נחכה עוד כמה שנים ...).
אני מחפש סאב בתקציב של מקסימום 5K עם אופציה ליד 2, לסאבים שממש יצדיקו את זה ויהיו ב level גבוה יותר מאשר חדשים במחיר הזה.
אם זה רלוונטי, אז הרמקולים הקדמיים שלי יודעים לרדת נמוך ובעלי וופר של 12'' (דגם jbl ti5000) .
אשמח להמלצות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בארץ:
SUNFIRE HRS-12
B&W PV-1 - מיד שניה
REL BRITANNIA B3 - מיד שניה
בחו"ל:
HSU VTF3
ED A3-300
SVS SB12-NSD או SVS PB12-NSD
VELODYNE EQ-MAX 12
EMOTIVA X-REF 12 DSP
SUNFIRE HRS-12
B&W PV-1 - מיד שניה
REL BRITANNIA B3 - מיד שניה
בחו"ל:
HSU VTF3
ED A3-300
SVS SB12-NSD או SVS PB12-NSD
VELODYNE EQ-MAX 12
EMOTIVA X-REF 12 DSP
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
נראה כמו עסקה טובה, למרות כושר ההתבטאות של המוכר:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... 4%EC%F6%EF
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... 4%EC%F6%EF
No place like home.......... Theater
-
sufgi
- חבר מביא חבר

epony,
תודה על הלינקים, למרות שעדיין אני מעדיף למקד את הבחירה, וכמובן שזה יתאים לתנאי הדירה והרמקולים שהצגתי.
גם חו"ל בא בחשבון, אבל בכל מקרה לא סאב של 120V .
ממש לא הייתי רוצה שזה יקרה לסאב יקר.
אגב, את הלחיצות גיליתי ממש בזמן המכירה של הסאב (הרוכש גילה אותן), הורדתי קצת במחיר והוא הסכים לרכוש.
היה סיכוי גדול שהייתי "נתקע" עם הסאב הזה.
השאלה היא אם ההבדל בינו לבין הסאב הקודם שלי (שעלה בזמנו כ 7K) יהיה מורגש.
וכמובן איך הוא יתפקד עם הקדמיים שלי, שהם די גדולים.
תודה על הלינקים, למרות שעדיין אני מעדיף למקד את הבחירה, וכמובן שזה יתאים לתנאי הדירה והרמקולים שהצגתי.
גם חו"ל בא בחשבון, אבל בכל מקרה לא סאב של 120V .
הקטנה שלי עוד מעט בת שנה, ובמסע הזחילות שלה בבית, היא הוציאה את הכיסוי של הסאב הקודם, ודאגה להשאיר 2 לחיצות קטנות בוופר (אמנם הן היו מאוד קטנות וכמעט בלתי מורגשות, אבל בכל זאת ...).ziv_r כתב:sufgi,
איזה נזק אתה כבר חושב שהילדות יכולות לעשות לסאב?...
ממש לא הייתי רוצה שזה יקרה לסאב יקר.
אגב, את הלחיצות גיליתי ממש בזמן המכירה של הסאב (הרוכש גילה אותן), הורדתי קצת במחיר והוא הסכים לרכוש.
היה סיכוי גדול שהייתי "נתקע" עם הסאב הזה.
גם אני ראיתי את המודעה, ועד כמה שידוע לי הוא עולה כ 6K בחנות.opv כתב:נראה כמו עסקה טובה, למרות כושר ההתבטאות של המוכר:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... 4%EC%F6%EF...
השאלה היא אם ההבדל בינו לבין הסאב הקודם שלי (שעלה בזמנו כ 7K) יהיה מורגש.
וכמובן איך הוא יתפקד עם הקדמיים שלי, שהם די גדולים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
sufgi,
הכיסוי של JL Audio אותו פסלת הינו מפלסטיק חזק שישרוד גם בעיטות.
הכיסוי של JL Audio אותו פסלת הינו מפלסטיק חזק שישרוד גם בעיטות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
האמת אף פעם לא הבנתי את הקטע של הזוחלים הקטנים עושים נזק למערכת או לכל דבר אחר בבית.ziv_r כתב:sufgi,
הכיסוי של JL Audio אותו פסלת הינו מפלסטיק חזק שישרוד גם בעיטות....
במידה וחשוב שלא יעשו נזק מקנים להם ערכים בהתאם.
אצלי לא היו בעיות כאלו מעולם ולא בגלל שלא זחלו ואהבו לראות ,מאיפה צומחות הרגלים, פשוט בגלל שדאגתי שהיכן שהם לא אמורים לבדוק הם לא יבדקו.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

אני מעדיף להיות בשקט בעבודה, ולא לחשוש מי בוחן עכשיו את עמידות הפלסטיק של ה JLziv_r כתב:sufgi,
אני מאמין שבהמשך, שהילדות יגדלו, אני כבר אדאג לשדרג מספר פריטים במערכת.
סאב שנראה לי מעניין הוא כמו ש opv הציע paradigm dsp3400 , מישהו יכול לתת חוות דעת על הסאב ועד כמה הוא מתאים לתנאים שהצבתי.
כמובן שאני אשמח לעוד המלצות.
נערך לאחרונה על ידי sufgi ב 30/11/2011 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

יש לי עוד 2 קטנות בבית בגיל 3 ו 4.5 , והן יודעות שלא מתקרבים למערכת.istarmini כתב:האמת אף פעם לא הבנתי את הקטע של הזוחלים הקטנים עושים נזק למערכת או לכל דבר אחר בבית.ziv_r כתב:sufgi,
אצלי לא היו בעיות כאלו מעולם ולא בגלל שלא זחלו ואהבו לראות ,מאיפה צומחות הרגלים, פשוט בגלל שדאגתי שהיכן שהם לא אמורים לבדוק הם לא יבדקו....
קצת בעיה לחנך תינוקת שעדיין לא בת שנה. כשהיא תגדל קצת ותבין, תהיה בטוח שהיא לא תתקרב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

סופגיsufgi כתב:יש לי עוד 2 קטנות בבית בגיל 3 ו 4.5 , והן יודעות שלא מתקרבים למערכת.istarmini כתב:האמת אף פעם לא הבנתי את הקטע של הזוחלים הקטנים עושים נזק למערכת או לכל דבר אחר בבית.ziv_r כתב:sufgi,
אצלי לא היו בעיות כאלו מעולם ולא בגלל שלא זחלו ואהבו לראות ,מאיפה צומחות הרגלים, פשוט בגלל שדאגתי שהיכן שהם לא אמורים לבדוק הם לא יבדקו....
קצת בעיה לחנך תינוקת שעדיין לא בת שנה. כשהיא תגדל קצת ותבין, תהיה בטוח שהיא לא תתקרב....
אנחנו לא בפורום לחינוך והקניית הרגלים אבל גם לי שלושה אז אני מדבר מנסיון.
שים לב, מעולם מעולם לא ניגשו למערכת לא זרקו לי שלטים לבית השימוש ולא צבעו לי על היקרות.
אתה רוצה לדעת מה הסוד? מאוד פשוט, צריך להשגיח . אתה , אשתך, המטפלת וכוו.. ברגע שכולם פועלים בראש אחד העסק נכנס לתודעה של המזיקים הקטנים והכל אחלה.
גם ענין השקט שצריך לשמור,ברגע שהם הולכים לישון , אף פעם לא היה ברור לי . אצלי הלכו לישון ואני התחלתי לחגוג ואף פעם לא התעוררו. יש כאלו ,שברגע שהילדים ישנים, כל הבית הולך על ביצים. פשוט הזוי.
-
sufgi
- חבר מביא חבר

אצלי הן רגילות לרעש כך שהמערכת עובדת גם כשהן ישנות.
ברור שמשגיחים אבל מספיק רגע של חוסר תשומת לב בשביל שזה יקרה (ושוב, אני מדבר רק על התינוקת).
בוא נרד מהנושא כי זה ממש לא קשור.
המענה לשאלות על הסאב יותר קשור לנושא הזה ...
ברור שמשגיחים אבל מספיק רגע של חוסר תשומת לב בשביל שזה יקרה (ושוב, אני מדבר רק על התינוקת).
המענה לשאלות על הסאב יותר קשור לנושא הזה ...
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
נכון מאוד וככה צריך לחיותistarmini כתב:סופגיsufgi כתב:יש לי עוד 2 קטנות בבית בגיל 3 ו 4.5 , והן יודעות שלא מתקרבים למערכת.istarmini כתב:האמת אף פעם לא הבנתי את הקטע של הזוחלים הקטנים עושים נזק למערכת או לכל דבר אחר בבית.ziv_r כתב:sufgi,
קצת בעיה לחנך תינוקת שעדיין לא בת שנה. כשהיא תגדל קצת ותבין, תהיה בטוח שהיא לא תתקרב....
אנחנו לא בפורום לחינוך והקניית הרגלים אבל גם לי שלושה אז אני מדבר מנסיון.
שים לב, מעולם מעולם לא ניגשו למערכת לא זרקו לי שלטים לבית השימוש ולא צבעו לי על היקרות.
אתה רוצה לדעת מה הסוד? מאוד פשוט, צריך להשגיח . אתה , אשתך, המטפלת וכוו.. ברגע שכולם פועלים בראש אחד העסק נכנס לתודעה של המזיקים הקטנים והכל אחלה.
גם ענין השקט שצריך לשמור,ברגע שהם הולכים לישון , אף פעם לא היה ברור לי . אצלי הלכו לישון ואני התחלתי לחגוג ואף פעם לא התעוררו. יש כאלו ,שברגע שהילדים ישנים, כל הבית הולך על ביצים. פשוט הזוי....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

sufgi כתב:אצלי הן רגילות לרעש כך שהמערכת עובדת גם כשהן ישנות.
המענה לשאלות על הסאב יותר קשור לנושא הזה ......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שמעו לא יודע איך זה עם בנות, אבל הבן שלי כבר בגיל שנה וחצי (ולמרות הפצרות, אזהרות, תחנונים ועונשים) יודע להפעיל את הרסיבר לבד, להדליק את ה-TV ולהפעיל את התכנית עם הטרקטורים שהקלטתי לו על היס מקס..!
נ.ב. נראה לי שאני מוכר את האוטו וקונה איזה ג'ון דיר
נ.ב. נראה לי שאני מוכר את האוטו וקונה איזה ג'ון דיר