אני מודה מכל הלב
לכל חברי ומשתתפי הפורום שמהם למדתי את כל שאני יודע בנושא lcd ופלסמות .
בעקבות המידע בפורום הלכתי לחנויות .ערכתי השוואות ובדקתי טוב טוב מה אקנה.
נשארתי עם טלויזיות crt מיושנות וחיכיתי לפול היידיפינישיין.רק לפני כשלושה ימים כתב לי לירונק --כל הזמן יש מכשירים חדשים וטכנולוגיות חדשות ואתה תשאר עם הcrt שלך.
ובכן נשברתי--עבורי הכי מתאים זה lcd גם מכיוון שמרחק הצפיה אינו עולה על 3--3.5 מטר.
גודל המכשיר כפי שכתבתי כבר בעבר צריך להיות 40-42 אינץ.לא רציתי מוצר מדבקה למרות שהם טובים אבל מיושנים ברובם.לעיתים זמן תגובה 16 מילי.
בסוף ניגשתי למכרז בואלהשופס ורכשתי את המכשיר ממש עם פתיחת המחצית השניה של המשחק בין ברזיל לצרפת.
אני יודע שייתכן ומכשירי שארפ ופיליפס איכותיים יותר אבל אין הצדקה להפרש של 60% במחיר.
למכשיר 5 שנות אחריות של ישפאר.הביקורות שקראתי עליו בפורום היו טובות.ראיתי אותו בפעולה והתמונה מצאה חן בעיני.
איך נכתב בעבר בפורום לכל אחד הצרכים שלו.
בעקבות המידע בפורום הלכתי לחנויות .ערכתי השוואות ובדקתי טוב טוב מה אקנה.
נשארתי עם טלויזיות crt מיושנות וחיכיתי לפול היידיפינישיין.רק לפני כשלושה ימים כתב לי לירונק --כל הזמן יש מכשירים חדשים וטכנולוגיות חדשות ואתה תשאר עם הcrt שלך.
ובכן נשברתי--עבורי הכי מתאים זה lcd גם מכיוון שמרחק הצפיה אינו עולה על 3--3.5 מטר.
גודל המכשיר כפי שכתבתי כבר בעבר צריך להיות 40-42 אינץ.לא רציתי מוצר מדבקה למרות שהם טובים אבל מיושנים ברובם.לעיתים זמן תגובה 16 מילי.
בסוף ניגשתי למכרז בואלהשופס ורכשתי את המכשיר ממש עם פתיחת המחצית השניה של המשחק בין ברזיל לצרפת.
אני יודע שייתכן ומכשירי שארפ ופיליפס איכותיים יותר אבל אין הצדקה להפרש של 60% במחיר.
למכשיר 5 שנות אחריות של ישפאר.הביקורות שקראתי עליו בפורום היו טובות.ראיתי אותו בפעולה והתמונה מצאה חן בעיני.
איך נכתב בעבר בפורום לכל אחד הצרכים שלו.
יש לי פתרון
לשידורים לא איכותיים מיס .
פשוט אני מוסיף נקודה של יס ומזמין ממיר 3100 .יהיו לי שני מכשירים אחד ליד השני.האחד crt 34 אינץ והשני lcd .
כך כאשר התמונה תהיה בעיתית תמיד אוכל לראות בcrt .
גם כך יש לי את הcrt .
פשוט אני מוסיף נקודה של יס ומזמין ממיר 3100 .יהיו לי שני מכשירים אחד ליד השני.האחד crt 34 אינץ והשני lcd .
כך כאשר התמונה תהיה בעיתית תמיד אוכל לראות בcrt .
גם כך יש לי את הcrt .
המדובר בlcd
בראוויה 40 אינץ של סוני. במחיר שקניתי לא אתפלא אם הם עוד יתחרטו על המכירה.
שמעתי שבמכרזים כבר קרו דברים כאלה.
שמעתי שבמכרזים כבר קרו דברים כאלה.
מי יודע מה ההבדל?
המכשיר שקניתי הינו דגם klv-s40a10e בדקתי בזאפ וכל המכשירים שם הינם דגם
klvs40a10 .
אולי מישהו יודע מה התוספת של הe בדגם שנמכר בואלהטרייד?
יש לציין שפניתי לשירות לקוחות של ישפאר על מנת לברר זאת אבל אחרי שבמשך שעה לא הצלחתי לעבור את הקיר של המענה הקולי החלטתי לשאול בפורום.
יש למכשיר 5 שנים אחריות --עם השירות שלהם אני מתפלל שלא אזדקק.
klvs40a10 .
אולי מישהו יודע מה התוספת של הe בדגם שנמכר בואלהטרייד?
יש לציין שפניתי לשירות לקוחות של ישפאר על מנת לברר זאת אבל אחרי שבמשך שעה לא הצלחתי לעבור את הקיר של המענה הקולי החלטתי לשאול בפורום.
יש למכשיר 5 שנים אחריות --עם השירות שלהם אני מתפלל שלא אזדקק.