שאלה בקשר לנחיצות בדיקת רכב עם ק"מ נמוך מאוד שיירכש מחברת ליסניג\השכרה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,
אני מחפש מיני דילים ומבצעים של סוף שנה, מתוך כוונה לרכוש רכב משפחתי (לא קריטי לי דגם מסויים) עם ק"מ נמוך ככל האפשר (עד 10K ק"מ) במחיר סביר. בחיפושי אחרי המבצעים אני נתקל בכל מיני חברות ליסיניג והשכרה שמוכרות רכבים בהנחה די גדולה. לדוגמא נתקלתי ברכב חדש מהשכרה עם ק"מ של 2000 ק"מ. שאלתי היא, האם לדעתכם יש נחיצות לקחת את הרכבים, הכמעט חדשים האלה, לבדיקה במוסך או שמבט מעמיק על הרכב עם התחייבות החברה שלא מסתתר שום דבר (תאונה\בעייה רצינית) מתחת למכסה המנוע, בנוסף לאחריות היצרן שיש כמובן הרכב, תספיק כאן

אגב, אם מישהו מכיר מבצעי סוף שנה לרכבים חדשים\כמעט חדשים אני יותר מאשמח לשמוע , בנוסף אשמח גם לכל מיני עצות בנוגע לרכישה מחברות ליסינג\השכרה

תודה מראש על העזרה

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

בגדול צריך לבדוק כל רכב אבל צריך לקחת בחשבון שמכוני הבדיקה כותבים כמעט תמיד שטויות כדי לכסות את התחת שלהם.
הדרך הנכונה היא לבקש לראות את ספר הטיפולים של הרכב (גם אם הוא מטופל במוסך של חברת הליסינג יש להם ספר טיפולים).
אם מטופל במוסך מורשה ולא של החברה לבקש היסטוריה.
לשאול אם לרכב היתה תאונה והכוונה שלי שגם מכה קטנה במגן או בכנף זה נקרא תאונה .(לא חייבת להיות בומבה)
הרעיון של ידיעה על מכה קטנה שהיתה ברכב הוא שאין לכך משמעות פרט ליכולת להוריד עוד קצת כסף...
להתייעץ עם מישהו שמבין (כמוני למשל) שיכול לקרוא בין השורות את טופס הבדיקה וזאת אחרי שחקרתם את הבוחן במכון הרישוי שיסביר לכם בשפה פשוטה ויראה לכם ברכב למה התכוון.
2000 ק"מ נשמע חשוד, צריך לבדוק טוב בשורשים מה הסיבה שמוכרים, במקרה של ק"מ נמוכים בדיקה במכון הרישוי לא תעזור כל כך אלא רק אם לרכב היו תאונות.
אשמח לעזור בפרטי אם יהיה לך משהו רציני על הכוונת או בכל דבר נוסף.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”