הייתי מרחק של להוציא את הארנק מלקנות את אחותה הקצת צולעת אבל נראית טוב מאוד פלוס פלוס בלי עין הרע ה-8605 עד שגיגלתי קלות ומצאתי את "החיה" תרתי משמע הזו. יש בה את כל מה שחיפשתי בטלויזיה עד עכשיו. LED תאורה אחורית, שחור ע--מ--ו--ק, צבעים לא מהעולם הזה שדומים שתי טיפות מים לצבעים בעולם הזה, מסך נטול השתקפות לחלוטין(!!!), 3D פאסיבי נטול קרוסטוק, זמני תגובה שמתאימים פרפקט למשחקים...בקיצור בונבוניירה!
עכשיו איפה אני קונה?! אצל אלקטרה ראיתי רק את ה-8605 ואין לה זכר בשום מקום בסייברספייס הישראלי.
מישהו ראה/שמע/ידע במקרה?
הייתי מרחק של להוציא את הארנק מלקנות את אחותה הקצת צולעת אבל נראית טוב מאוד פלוס פלוס בלי עין הרע ה-8605 עד שגיגלתי קלות ומצאתי את "החיה" תרתי משמע הזו. יש בה את כל מה שחיפשתי בטלויזיה עד עכשיו. LED תאורה אחורית, שחור ע--מ--ו--ק, צבעים לא מהעולם הזה שדומים שתי טיפות מים לצבעים בעולם הזה, מסך נטול השתקפות לחלוטין(!!!), 3D פאסיבי נטול קרוסטוק, זמני תגובה שמתאימים פרפקט למשחקים...בקיצור בונבוניירה!
עכשיו איפה אני קונה?! אצל אלקטרה ראיתי רק את ה-8605 ואין לה זכר בשום מקום בסייברספייס הישראלי.
מישהו ראה/שמע/ידע במקרה?
תודה!
...
היום רכשתי את ה 8606 תמורת 5990 ש"ח (מתצוגה, עם שנה אחריות של אלקטרה) עבור הורי.
לגבי הפאנל - בתצוגה בחנות חוץ מתמונה מדהימה לא הבחנתי בשום בעיית השתקפות.
בית היא עדין לא נוסתה (המכשיר עדין ארוז בקופסה).
היא היתה מונחת בצמוד לדגם 46" 6606 (שעלתה 1000 ש"ח פחות) והיה אפשר להבחין בקלות בהבדלים בעומק הצבע
ובחדות התמונה לטובת ה 8606 כמובן.
קשה לי להאמין שמצאת את המכשיר הזה 8606- 46 אינטש במחיר הזה...תמוה קצת.. (אני רק מקווה שהוא לא פגום קצת..)ועוד מתצוגה ? איפה ניתן בכלל לראות אותם?
בשקם אלקטריק כבר יש להם במלאי-אך המחיר שלהם כפול 2-עם מיקוח ניתן אולי להוציא מהם -ב-10.000+
תוכל לומר מהיכן ניתן לראות אותו כבר בתצוגה?
בברכה...
מישהו ראה/שמע/ידע במקרה?
תודה!
...
היום רכשתי את ה 8606 תמורת 5990 ש"ח (מתצוגה, עם שנה אחריות של אלקטרה) עבור הורי.
...
ידידי הטלויזיה הזו רק הגיעה לפני שבועיים לאלקטרה.
המחיר שאתה מתאר הוא מחירה של ה-8605.
אתה בטוח בדברך?
אם כן, נשמח כולנו לראות תמונות.
בדקתי הערב את האריזה וגיליתי שהצדק איתכם - הדגם שסופק לי הוא אכן 8605 (כך לפחות רשום על האריזה). מצטער על ההטעיה.
אז אחד מהשניים: או שסיפקו לי את הדגם הלא נכון, או שהבלבול במספרי הדגמים הוא שלי.
בכל אופן, אני חיפשתי תמונה איכותית ולא דגם מסויים. כך שאם המכשיר שקיבלתי תואם לדגם שאותו ראיתי בחנות ושהרשים אותי אז
מבחינתי הכל בסדר. אבל אם קיבלתי מוצר אחר מזה שראיתי בחנות, ואת זה אבדוק ביום ראשון, אז מבחינתי זאת עילה להחזרת המוצר.
בדקתי הערב את האריזה וגיליתי שהצדק איתכם - הדגם שסופק לי הוא אכן 8605 (כך לפחות רשום על האריזה). מצטער על ההטעיה.
אז אחד מהשניים: או שסיפקו לי את הדגם הלא נכון, או שהבלבול במספרי הדגמים הוא שלי.
בכל אופן, אני חיפשתי תמונה איכותית ולא דגם מסויים. כך שאם המכשיר שקיבלתי תואם לדגם שאותו ראיתי בחנות ושהרשים אותי אז
מבחינתי הכל בסדר. אבל אם קיבלתי מוצר אחר מזה שראיתי בחנות, ואת זה אבדוק ביום ראשון, אז מבחינתי זאת עילה להחזרת המוצר.
...
שלא יהיו לך ספקות, קיבלת מסך איכותי בטירוף
הסיבה היחידה שלא קניתי אחד כזה בעצמי היא שיש לו "מחלה נדירה" של השתקפויות.
איכות התמונה היא בין הטובות שניתן למצוא לטלויזיות LED...כל עוד אין לך שום מקור אור מאחוריך.
תודה
אני רק מקווה שזה באמת אותו מסך שראיתי בתצוגה כי איכות התמונה שלו באמת נפלאה.
אני גם מקווה שאין לו בעיית השתקפות חמורה כמו שראיתי אחרים שטוענים כי זה מסך שישכון בסלון של הורי שהוא די מואר.
במקרה כזה אני אשקול להחליף אותו ב 6606 שגם הוא נראה מצויין (ולחסוך 1000 ש"ח).
שלום רב !
החלטתי לקנות טלוויזיה לחדר שינה, כיוונתי לעבר 4606 והלכתי לראותה
בשקם אלקטריק, באזור הצפון.
תוך כדי צפיה בתצוגה צדה עייני מכשיר עם הכיתוב הבא :
מוכרים אותי מתצוגה במחיר 4290 ש"ח ובמדבקה עגולה נוספת
40pfl7605h. ומספר קטלוגי
למחרת בבוקר חזרתי ולאחר משא ומתן עם מנהל החנות רכשתי המכשיר.
הורדתי המדבקות מהמכשיר וזרקתי לפח וביקשתי מהמנהל לכבות את המכשיר.
בערב הגעתי לקחת המכשיר שהיה עטוף בניילון פצפץ מונח על הרצפה ללא ספרות נלווית.
ולהפתעתי על טופס ההזמנה שהיה מודבק על המכשיר היה רשום 37pfl7605h.
לא לקחתי המכשיר הגעתי למנהל השיווק הארצי ומנהלת שירות לקוחות לדרוש צדקתי,
נדחיתי בצורה לא אדיבה במיוחד. ולבסוף ביטלתי הרכישה.
לתשומת ליבך האדון שקנה 8606 וקיבל 8605.
בברכה
co1