צריך פתרון לחיבור אקסבוקס
ברשותי אינטרנט עם תשתית הוט וספק 012 במהירות 12 מגה. המחשב עם המודם והראוטר האלחוטי רחוקים כ- 18 מטר מהסלון, שם נמצא האקסבוקס. במשך שנים אני סובל מבעיות עם התקשורת האלחוטית, האות חלש מדי ( הוספתי אנטנה לחיזוק של 9 db אך זה לא עזר), החלטתי לעבור לחיווט, אך זה קצת מופרע להעביר בתוך הבית 18 מטר של כבל רשת.
בסלון יש לי שקע פנוי לכבלים ( מעבר למה שאליו מחוברת הטלוויזיה), אם אני מבין נכון, אני בעצם צריך להגדיר עוד נקודת מודם/אינטרנט - האם אני צריך לשלם על עוד חבילה גם של ספק וגם של תשתית ? האם מפצל מטעם הוט יהיה פתרון זול יותר ? האם כדאי לקחת עוד מודם מהם או לרכוש עצמאית. למען הסר ספק בסלון לא תהיה עמדת מחשב, המודם יהיה מיועד כנקודת אינטרנט שמתחברת בכבל ישירות לאקסבוקס-נשמע אידיוטי ?! אשמח לעוד רעיונות.
בסלון יש לי שקע פנוי לכבלים ( מעבר למה שאליו מחוברת הטלוויזיה), אם אני מבין נכון, אני בעצם צריך להגדיר עוד נקודת מודם/אינטרנט - האם אני צריך לשלם על עוד חבילה גם של ספק וגם של תשתית ? האם מפצל מטעם הוט יהיה פתרון זול יותר ? האם כדאי לקחת עוד מודם מהם או לרכוש עצמאית. למען הסר ספק בסלון לא תהיה עמדת מחשב, המודם יהיה מיועד כנקודת אינטרנט שמתחברת בכבל ישירות לאקסבוקס-נשמע אידיוטי ?! אשמח לעוד רעיונות.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש ליתרונות HPNA דרך כבלי coax,זה כנראה הפיתרון הטוב ביותר אחרי השחלת כבלים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
סינית
לא הבנתי מילה ממה שאמרת. אם זאת לא היתה ציניות-אשמח להסבר .
אחרי כמה שעות....
אה ! טוב נראה לי שאני אלך על השחלה של כבל בתוך הקיר, אולי גם שקעים מיוחדים לכבל רשת. בעלי מקצוע מומלצים שמבינים ברשתות ולא סתם חשמלאים ??
אחרי כמה שעות....
אה ! טוב נראה לי שאני אלך על השחלה של כבל בתוך הקיר, אולי גם שקעים מיוחדים לכבל רשת. בעלי מקצוע מומלצים שמבינים ברשתות ולא סתם חשמלאים ??
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
למה שלא תוסיף עוד נתב אל חוטי קרוב ל xbox ותעשה גשר לנתב אל חוטי המחובר למודם ?
אני שונא חיבורים אלחוטיים! (יותר נכון הסיטואציה אצלי בבית גרמה לי לכך)....תמיד יש לי הרגשה שאני לא באמת מצליח לנצל את רוחב הפס ומשהו מתפוגג באוויר
המיקום של חדר המחשב הוא בעייתי ורחוק מהסלון, בדרך יש הרבה מאוד ברזלים ובטון שמונעים ממני קליטה טובה.
אין לי יותר מדי אנרגיה וזמן להתעסק עם זה.
כבל ישיר הוא עדיין האמין והמהיר ביותר בהעברת/הזרמת נתונים ותקשורת לדעתי.
בכל מקרה, קבעת עם יבגני מהפורום למחר-נשחיל ונסדר שקעים נורמלים לרשת מחווטת-אעדכן אותכם
אין לי יותר מדי אנרגיה וזמן להתעסק עם זה.
כבל ישיר הוא עדיין האמין והמהיר ביותר בהעברת/הזרמת נתונים ותקשורת לדעתי.
בכל מקרה, קבעת עם יבגני מהפורום למחר-נשחיל ונסדר שקעים נורמלים לרשת מחווטת-אעדכן אותכם
תם ונשלם!
העברת רשת על תשתית החשמל היא בעייתית אם יש לך תלת-פאזי ו/או נפילות מתח שעל חלקם רבים מאיתנו אינם יודעים כי הן לא מורגשות-הטכנולוגיה הזאת עדיין לא יציבה, המהירות מוגבלת ולדעתי קצת מסורבלת.AldoRaine כתב:אני נמצא במצב מאוד דומה לשלך. החלטתי לנסות את הפתרון של העברת הרשת על תשתית החשמל. אולי גם לך שווה לבדוק את הנושא....
אין ולא יהיה כמו חיבור קווי.
אני שמח לבשר שתוך יומיים מרגע שהעלתי כאן את הבעיה, הצלחתי לפתור אותה-זאת הודות ליבגני (JEXY) מהפורום.
כמה שעות אחרי ששלחתי מייל קיבלתי תשובה, אתמול בערב הוא הגיע לבדוק ונתן הצעת מחיר. היום בערב הוא כבר הגיע לעבוד-העברנו כבל רשת מהחדר מחשב לסלון...זאת לא היתה משימה פשוטה, הכבל עובר ומסתעף כמעט ברבע מהבית והתעלות צרות ביותר-נעשו הרבה נסיונות, בדיקות והבנה לאן התעלות הולכות. חייב לציין שיבגני עקשן וכשהוא מתחיל משהו, הוא הולך איתו עד הסוף.
אחרי שהמשימה הושלמה, חיברנו שקעים תואמים לאסטתיקה-עכשיו יש באיזור הסלון חיבור לרשת מהיר ואמין וסוף כל סוף אוכל להנות מתכנים באקסבוקס שלי.