מבקש המלצות למדפסת משולבת עם יכולת חיבור לרשת ביתית (לא אלחוטית)
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
אני שוקל לרכוש מדפסת משולבת חדשה. כרגע יש לי HP 5610 שכבר מתחילה לזייף (בעיות בשיגור פקס מתוך המגש)
בגלל שאין לי מספיק מקום בחדר, ברצוני למקם את המדפסת בסלון, ולחבר לרשת הביתית (לא אלחוטית), כך שאוכל לעבוד איתה מהמחשב שבחדר.
מאחר ואני אוהב את המדפסות של HP, התכוונתי ללכת על הדגם HP Officejet Pro 8500A Plus שמגיע עם שלוש שנות אחריות.
אלא שאז נתקלתי בביקורת שלהלן, שקצת הוציא אצלי את הרוח מהמפרשים:
http://reviews.cnet.com/multifunction-d ... 82184.html
יכול להיות שהבן אדם היה פשוט חסר מזל ונפל על מוצר פגום, אבל יתכן שבאמת כדאי להיזהר מהדגמים האלה.
לכן רציתי לשאול את דעת חברי הפורום פה. האם מישהו התנסה עם המדפסת הספציפית הזו? האם כדאי לשקול דגם אחר של HP, ואולי בכלל לשנות כיוון ולחפש משהו של חברה אחרת? (לא אופציה שמועדפת עליי, אבל אם אין ברירה....)
תודה רבה
אני שוקל לרכוש מדפסת משולבת חדשה. כרגע יש לי HP 5610 שכבר מתחילה לזייף (בעיות בשיגור פקס מתוך המגש)
בגלל שאין לי מספיק מקום בחדר, ברצוני למקם את המדפסת בסלון, ולחבר לרשת הביתית (לא אלחוטית), כך שאוכל לעבוד איתה מהמחשב שבחדר.
מאחר ואני אוהב את המדפסות של HP, התכוונתי ללכת על הדגם HP Officejet Pro 8500A Plus שמגיע עם שלוש שנות אחריות.
אלא שאז נתקלתי בביקורת שלהלן, שקצת הוציא אצלי את הרוח מהמפרשים:
http://reviews.cnet.com/multifunction-d ... 82184.html
יכול להיות שהבן אדם היה פשוט חסר מזל ונפל על מוצר פגום, אבל יתכן שבאמת כדאי להיזהר מהדגמים האלה.
לכן רציתי לשאול את דעת חברי הפורום פה. האם מישהו התנסה עם המדפסת הספציפית הזו? האם כדאי לשקול דגם אחר של HP, ואולי בכלל לשנות כיוון ולחפש משהו של חברה אחרת? (לא אופציה שמועדפת עליי, אבל אם אין ברירה....)
תודה רבה
משולבת צבעונית ?
לא חבל על הכסף ....
זו ההמלצה שלי (מתוך הנחה שצבע לא חובה) שתתאים היטב גם להצבה בסלון הבית .
http://www.electis.co.il/prod_page.asp? ... prodid=224
(שים לב לסיומת N )
לא חבל על הכסף ....
זו ההמלצה שלי (מתוך הנחה שצבע לא חובה) שתתאים היטב גם להצבה בסלון הבית .
http://www.electis.co.il/prod_page.asp? ... prodid=224
(שים לב לסיומת N )
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם לי כמוך הייתה HP5610, וכרגע יש לי HP6500A המחוברת חוטית לרשת. די מרוצה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ראשית, תודה רבה לכל המגיבים.
מספר הערות:
1. המדפסת הראשונה בחיי הייתה תוצרת ברדר, ואין לי זיכרון טוב ממנה. אבל מדובר אי שם בשנות השמונים
2. אינני יכול לוותר על צבע
3. מה בעצם ההבדל בין 6500A לבין 8500A ?
מעניין אם למישהו יש התנסות עם Pro 8500A Plus, והאם באמת נכונים הדברים שעלו באותה ביקורת שלילית.
מן הראוי לציין שהדגם הזה הינו היחיד הזוכה ל-3 שנות אחריות. לדברי הנציגה של HP שאיתה שוחחתי בטלפון, הדבר נובע בגלל שמדובר במכשיר חזק ואמין, ולכן לחברה העולמית אין שום בעיה להעניק תקופת אחריות מורחבת.
ויש עוד עניין עקרוני שלא בדיוק ברור לי.
האם לא כל מכשיר אלחוטי, יכול להתחבר גם לרשת רגילה?
האם הדגמים 8500A Plus ו- 6500A Plus בנויים לעבודה ברשת רגילה, לא אלחוטית?
מספר הערות:
1. המדפסת הראשונה בחיי הייתה תוצרת ברדר, ואין לי זיכרון טוב ממנה. אבל מדובר אי שם בשנות השמונים
2. אינני יכול לוותר על צבע
3. מה בעצם ההבדל בין 6500A לבין 8500A ?
מעניין אם למישהו יש התנסות עם Pro 8500A Plus, והאם באמת נכונים הדברים שעלו באותה ביקורת שלילית.
מן הראוי לציין שהדגם הזה הינו היחיד הזוכה ל-3 שנות אחריות. לדברי הנציגה של HP שאיתה שוחחתי בטלפון, הדבר נובע בגלל שמדובר במכשיר חזק ואמין, ולכן לחברה העולמית אין שום בעיה להעניק תקופת אחריות מורחבת.
ויש עוד עניין עקרוני שלא בדיוק ברור לי.
האם לא כל מכשיר אלחוטי, יכול להתחבר גם לרשת רגילה?
האם הדגמים 8500A Plus ו- 6500A Plus בנויים לעבודה ברשת רגילה, לא אלחוטית?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ה-8500 לטעמי גדולה מדי במימדים, אבל אין ספק שמדובר במשוכללת יותר מה-6500 מבחינת יכולות.
השאלה היא כמה כבר אתה מדפיס. לדעתי לרוב השימושים הביתיים הממוצעים ה-6500 היא מעל ומעבר גם ככה.
השאלה היא כמה כבר אתה מדפיס. לדעתי לרוב השימושים הביתיים הממוצעים ה-6500 היא מעל ומעבר גם ככה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
bariko: אל תאמין לכל מה שמוכרים לך, פשוט המדיניות של HP היא לתת יותר אחריות, ואז אנשי מכירות ממתגים את זה איך שבא להם.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
2 הראשונות שלי היו HP, הזרקת דיו. זכרונות רעים ומרים. בעבודה לעומת זאת, אני עובד עם HP לייזר, סוסי עבודה.bariko כתב:ראשית, תודה רבה לכל המגיבים.![]()
מספר הערות:
1. המדפסת הראשונה בחיי הייתה תוצרת ברדר, ואין לי זיכרון טוב ממנה. אבל מדובר אי שם בשנות השמונים![]()
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לי היו דרישות מאוד ספציפיות:
1. אני רוצה מדפסת משולבת פקס וסורק + יכולות צילום
2. היא חייבת להיות צבעונית
3. חייבת חיבור רשת
4. חייבת להיות קלה לניהול
5. עדיף כמה שיותר זול פר דף
המדפסת שנבחרה היא סמסונג 3175 (בטח כבר החליפו את המודל) שעונה על כל התנאים הללו. קל מאוד להגדיר אותה. היא סורקת לכל אחד מהאנשים בבית את מה שהם צריכים (הם פשוט צריכים לבחור לאיזה מחשב הם סורקים דרך הממשק שלה, או ההיפך - מהמחשב לסרוק וזה מתחיל לעבוד). זה גם יודע לסרוק לתוך DISK ON KEY בפורמטי JPG, TIFF או PDF. כפקס זה קל מאוד, זה לא אלחוטי, זה יושב על הרשת. מדי פעם אני צריך ללכת ולרכוש טונר (לא זול) אבל בבית שיש בו אחד שאוהב להדפיס (אני) + שלושה ילדים בבי"ס, זה יכול להפוך לעלות לא קטנה במדפסות ink jet, העלות פר דף לליזר היא משמעותית נמוכה מהאלטרנטיבות. יש לי אותה כבר למעלה משנה ואין סימנים לשחיקה, או החלקות דפים כמו שהיה קורה לי במדפסות של HP, ברדר ו-XEROX (המדפסת הביתית הלייזר הראשונה שלי).
חסרונות? היא גדולה מאוד כי היא יותר מעוצבת למשרד מאשר לבית. מנגנון סריקת הרב דפים (זה שמושך חבילה של דפים לצילום, פקס וכו') לא תמיד פועל מי יודע מה וצריך לעמוד לו על הראש ולוודא שהוא מושך את הדפים כראוי ולא משמיד אותם.
1. אני רוצה מדפסת משולבת פקס וסורק + יכולות צילום
2. היא חייבת להיות צבעונית
3. חייבת חיבור רשת
4. חייבת להיות קלה לניהול
5. עדיף כמה שיותר זול פר דף
המדפסת שנבחרה היא סמסונג 3175 (בטח כבר החליפו את המודל) שעונה על כל התנאים הללו. קל מאוד להגדיר אותה. היא סורקת לכל אחד מהאנשים בבית את מה שהם צריכים (הם פשוט צריכים לבחור לאיזה מחשב הם סורקים דרך הממשק שלה, או ההיפך - מהמחשב לסרוק וזה מתחיל לעבוד). זה גם יודע לסרוק לתוך DISK ON KEY בפורמטי JPG, TIFF או PDF. כפקס זה קל מאוד, זה לא אלחוטי, זה יושב על הרשת. מדי פעם אני צריך ללכת ולרכוש טונר (לא זול) אבל בבית שיש בו אחד שאוהב להדפיס (אני) + שלושה ילדים בבי"ס, זה יכול להפוך לעלות לא קטנה במדפסות ink jet, העלות פר דף לליזר היא משמעותית נמוכה מהאלטרנטיבות. יש לי אותה כבר למעלה משנה ואין סימנים לשחיקה, או החלקות דפים כמו שהיה קורה לי במדפסות של HP, ברדר ו-XEROX (המדפסת הביתית הלייזר הראשונה שלי).
חסרונות? היא גדולה מאוד כי היא יותר מעוצבת למשרד מאשר לבית. מנגנון סריקת הרב דפים (זה שמושך חבילה של דפים לצילום, פקס וכו') לא תמיד פועל מי יודע מה וצריך לעמוד לו על הראש ולוודא שהוא מושך את הדפים כראוי ולא משמיד אותם.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

שוב תודה לכולם על התגובות.
בסופו של דבר, רכשתי היום את הHP-6500
עד עכשיו לא הצלחתי להבין מהו ההבדל בין הדגם הזה, לבין ה-8500. גם שיחה עם נציג מכירות של HP, לא תרמה לי שום דבר.
כאמור מאוד קרץ לי נושא האחריות ל-3 שנים, אבל הביקורות הגרועות הרתיעו אותי.
באותו לינק שציינתי קודם, מתוך 32 משתמשים, 17 העניקו כוכב1 בלבד, ועוד 7 הסתפקו ב-2 כוכבים.
נכון שאפשר ליפול גם עם ה-6500, אבל מדובר בחצי מחיר!
במקרה הגרוע אפשר לקנות מכשיר חדש
עופר,
יכול להיות שחוות הדעת שלך הייתה משנה את החלטתי, אבל קראתי זאת באיחור, לאחר שכבר ביצעתי את הרכישה ...
בסופו של דבר, רכשתי היום את הHP-6500
עד עכשיו לא הצלחתי להבין מהו ההבדל בין הדגם הזה, לבין ה-8500. גם שיחה עם נציג מכירות של HP, לא תרמה לי שום דבר.
כאמור מאוד קרץ לי נושא האחריות ל-3 שנים, אבל הביקורות הגרועות הרתיעו אותי.
באותו לינק שציינתי קודם, מתוך 32 משתמשים, 17 העניקו כוכב1 בלבד, ועוד 7 הסתפקו ב-2 כוכבים.
נכון שאפשר ליפול גם עם ה-6500, אבל מדובר בחצי מחיר!
במקרה הגרוע אפשר לקנות מכשיר חדש
עופר,
יכול להיות שחוות הדעת שלך הייתה משנה את החלטתי, אבל קראתי זאת באיחור, לאחר שכבר ביצעתי את הרכישה ...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כל זה כבר לא משנה.
לאחר התקנה והרצה ראשונית, הגעתי למסקנה שעשיתי טעות נוראה.
המדפסת הזו פשוט קטסטרופה.
כל הדפסה פשוטה, לוקח למכשיר זמן "להכין" את עצמו
כל הזנה של נייר, שלא "לפי הסרגל", גורמת לו להיתקע ולהשמיע קולות נוראיים, כאילו כל רגע זה עומד להתפרק.
במדפסת הקודמת שלי (5610) אין שום בעיה עם הזנת הנייר. גם אם עושים את הפעולה בחושך, בלי לראות שום דבר, המכשיר לעולם לא נתקע. מכסימום הדף יצא קצת עקום.
בקיצור, שומר נפשו ירחק.
לא הייתי ממליץ לאף אחד, אפילו תמורת 100 שקלים
לאחר התקנה והרצה ראשונית, הגעתי למסקנה שעשיתי טעות נוראה.
המדפסת הזו פשוט קטסטרופה.
כל הדפסה פשוטה, לוקח למכשיר זמן "להכין" את עצמו
כל הזנה של נייר, שלא "לפי הסרגל", גורמת לו להיתקע ולהשמיע קולות נוראיים, כאילו כל רגע זה עומד להתפרק.
במדפסת הקודמת שלי (5610) אין שום בעיה עם הזנת הנייר. גם אם עושים את הפעולה בחושך, בלי לראות שום דבר, המכשיר לעולם לא נתקע. מכסימום הדף יצא קצת עקום.
בקיצור, שומר נפשו ירחק.
לא הייתי ממליץ לאף אחד, אפילו תמורת 100 שקלים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לדעתי המדפסת שלך תקולה.
יש לי את הדגם הזה מעל שנה וחצי ולא נתקלתי לא ב"זמן הכנה" ובטח שלא בדפים שנתקעים, הדפסתי מעל 5,000 דפים וסרקתי עוד לפחות 1,000 והדף היחיד שנתקע לי היה פתק שניסיתי לסרוק דרך הפידר.
יש לי את הדגם הזה מעל שנה וחצי ולא נתקלתי לא ב"זמן הכנה" ובטח שלא בדפים שנתקעים, הדפסתי מעל 5,000 דפים וסרקתי עוד לפחות 1,000 והדף היחיד שנתקע לי היה פתק שניסיתי לסרוק דרך הפידר.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע תקול, לא תקול.
עכשיו אני גם מבין מאיפה צצו הביקורות השליליות האלה על ה-8500
כנראה שמדובר באותה משפחה
עכשיו אני גם מבין מאיפה צצו הביקורות השליליות האלה על ה-8500
כנראה שמדובר באותה משפחה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

רציתי לשאול א החברים שמשתמשים באותו מדפסת, או בדגם דומה, לגבי הזנת הדפים:
האם חייבים להרים את המגש העליון עד למעלה בכל פעם כאשר מכניסים נייר, והאם דרוש להכניס תמיד יחד, חבילה של מספר דפים?
בפעם הקודמת הכנסתי חבילה של דפים, ומאוחר יותר רציתי להוסיף דף אחד שצד שלו כבר היה מודפס. לא הרמתי את המגש למעלה, פשוט דחפתי את הדף פנימה, וזה התווסף לחבילה שכבר הייתה שם.
ואז כאשר ניסיתי להדפיס , התחילו הצרות.
במדפסת הישנה, אפשר להכניס כל כמות דפים שרוצים, וכמעט מכל זווית אפשרית.
המכשיר "אוכל" הכול, ולעולם דפים לא נתפסים, אלא אם השתמשתי בדף קרוע או מקומט מאוד....
האם חייבים להרים את המגש העליון עד למעלה בכל פעם כאשר מכניסים נייר, והאם דרוש להכניס תמיד יחד, חבילה של מספר דפים?
בפעם הקודמת הכנסתי חבילה של דפים, ומאוחר יותר רציתי להוסיף דף אחד שצד שלו כבר היה מודפס. לא הרמתי את המגש למעלה, פשוט דחפתי את הדף פנימה, וזה התווסף לחבילה שכבר הייתה שם.
ואז כאשר ניסיתי להדפיס , התחילו הצרות.
במדפסת הישנה, אפשר להכניס כל כמות דפים שרוצים, וכמעט מכל זווית אפשרית.
המכשיר "אוכל" הכול, ולעולם דפים לא נתפסים, אלא אם השתמשתי בדף קרוע או מקומט מאוד....