שאלות לפני קנייה
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אני עומד לבנות מכשיר עם PVR150. תחום ה PVR חדש לי. אז אני מתנצל אבל לא מצאתי תשובות בשרשורים:
1. עם איזו תוכנה אני יכול לראות שידור בזמן אמת? כל נגן יכול לזהות את ה stream שמגיע מכרטיס ה PVR?
2. אני עומד לחבר את ה HTPC בחיבור DVI ל-HDMI למקרן שתומך ב 720. האם שידורי yes ייראו טוב בחיבור כזה? האם העובדה שהרזולוציה שה HTPC יוציא תהיה גבוה יותר מהמקור תשפר את התמונה או תרע אותה?
3. המקרן יהיה תלוי מהתקרה. המרחק מחייב כבל של 6 מ'. (2מ' לגובה ועוד 4מ' הרחקה מהקיר). האם תהיה נפילת איכות משמעותית בכבל DVI-HDMI? האם בכבל של 7מ' תהיה נפילה? אם כן מה הפתרון לכך?
4. (שאלה קצת טפשית) האם יש לכבלים כאלו כיוון כלומר סוג שמתחבר למקור שהוא HDMI וממיר ל DVI לא יתאים בחיבור הפוך? נראה לי שיתאים אבל אני לא בטוח.
1. עם איזו תוכנה אני יכול לראות שידור בזמן אמת? כל נגן יכול לזהות את ה stream שמגיע מכרטיס ה PVR?
2. אני עומד לחבר את ה HTPC בחיבור DVI ל-HDMI למקרן שתומך ב 720. האם שידורי yes ייראו טוב בחיבור כזה? האם העובדה שהרזולוציה שה HTPC יוציא תהיה גבוה יותר מהמקור תשפר את התמונה או תרע אותה?
3. המקרן יהיה תלוי מהתקרה. המרחק מחייב כבל של 6 מ'. (2מ' לגובה ועוד 4מ' הרחקה מהקיר). האם תהיה נפילת איכות משמעותית בכבל DVI-HDMI? האם בכבל של 7מ' תהיה נפילה? אם כן מה הפתרון לכך?
4. (שאלה קצת טפשית) האם יש לכבלים כאלו כיוון כלומר סוג שמתחבר למקור שהוא HDMI וממיר ל DVI לא יתאים בחיבור הפוך? נראה לי שיתאים אבל אני לא בטוח.
Enjoy the Silence
PVR לצערנו יוריד לך איכות מהמקור הדיגטאלי. הסיבה היחידה להשתמש בו הוא כדי לצפות מאוחר יותר. שקול שימוש ב YESMAX
אם אתה לא מאלו ששומרים הקלטות לאורך זמן ואיכות חשובה לך.
רצוי לדאוג התמונה באותה רזולוציה של המקרן. ניתן לעשות את זה על ידי POWERSTRIP למשל.
DVI הוא דיגיטאלי ובמרחק כזה אני לא חושב שיהיה בעיות
אם אתה לא מאלו ששומרים הקלטות לאורך זמן ואיכות חשובה לך.
רצוי לדאוג התמונה באותה רזולוציה של המקרן. ניתן לעשות את זה על ידי POWERSTRIP למשל.
DVI הוא דיגיטאלי ובמרחק כזה אני לא חושב שיהיה בעיות
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
OferL
- חבר מביא חבר

איך היית ממליץ לי לחבר את הממיר?
למקרן יש כניסות:
Composite
Component
svideo
VGA
HDMI
רציתי להעביר כבל אחד מה DVI במחשב ל HDMI. הרעיון שלי היה להעביר את האות מהממיר למחשב וממנו למקרן. וכך להמנע מחיבור נוסף. זו הסיבה שרציתי בכלל PVR. מה אתה מציע?
וגם: האם הפעלת powerstrip תתן תוצאה באיכות טובה בהקרנת YES ב720?
למקרן יש כניסות:
Composite
Component
svideo
VGA
HDMI
רציתי להעביר כבל אחד מה DVI במחשב ל HDMI. הרעיון שלי היה להעביר את האות מהממיר למחשב וממנו למקרן. וכך להמנע מחיבור נוסף. זו הסיבה שרציתי בכלל PVR. מה אתה מציע?
וגם: האם הפעלת powerstrip תתן תוצאה באיכות טובה בהקרנת YES ב720?
Enjoy the Silence
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
OferL, חבל לך על הזמן, וותר על החיבור של הממיר דרך ה- HTPC. חבר את ה- HTPC ב- HDMI ואת הממיר ב- Component או RGBcvS אם יש לך וזהו.
ה- PVR150 פוגע קשות באיכות התמונה, במקרן גם ככה לא רואים טלויזיה הכי טוב בעולם לכן עשה הכל לשמור את השידור טוב ככל שאפשר.
ה- PVR150 פוגע קשות באיכות התמונה, במקרן גם ככה לא רואים טלויזיה הכי טוב בעולם לכן עשה הכל לשמור את השידור טוב ככל שאפשר.
HiFiMusic IL
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יציאת קומפוננט אין בממירים, מה שניתן זה להמיר את אות ה-RGB לקומפוננט עם טראנסקודר.OferL כתב:חיבור component:
1. יעבוד טוב בכזה אורך כבל?
2. אפשרי בממיר YES?...
אפשרות נוספת היא לחבר את הממיר למקרן ב-S-VIDEO.
במרחק של 7 מטר לא צריכה להיות בעיה.
-
OferL
- חבר מביא חבר

נניח שאני מעביר למקרן:
1. כבל מתח
2. כבל DVI-HDMI
3. כבל component שיחובר לטרנסקודר בקצה התחתון
על מה כדאי להקפיד: האם אני צריך לקנות כבלים מיוחדים? ראיתי פה בשרשורים על כבלים מסוככים?
תעלה רחבה או צינור חשמלאים?
1. כבל מתח
2. כבל DVI-HDMI
3. כבל component שיחובר לטרנסקודר בקצה התחתון
על מה כדאי להקפיד: האם אני צריך לקנות כבלים מיוחדים? ראיתי פה בשרשורים על כבלים מסוככים?
תעלה רחבה או צינור חשמלאים?
Enjoy the Silence