האתר הורדות.נט הוסר מהרשת, מפעיליו נקנסו ב-200 אלף שקל
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
Re: סופו של כל פיראט
ממש לא ,אבל אני לא ייזום בחיים דבר כזה .Hertz33 כתב:כאילו 100% התכנים שברשותך נרכשו באופן חוקי וממיטב כספך....
...
אם מישהו החליט לשדוד בנק ולפזר את הכסף ברחוב ,מה לעשות אני אקח(כי זה בנק) ,אבל לא אלך לשדוד בנק,
ככה שהכינוי שודד ופיראט עדיין תקף.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אתה מבין שזה התחסדות ממדרגה ראשונה. האנלוגיה של פיזור כסף ברחוב ממש לא מתאימה כאן. אתה יודע שזה אתר פירטי ואתה צורך תוכן פירטי ולכן אתה בהגדרה גם פירט.
זה על אותו משקל כמו להגיד: "אני ממש נגד איך שמתייחסים לעופות אבל הם כבר מתים וטעים לי אז אני אוכל" או "אני נגד ניצול ילדים בסווטשופ אבל הם כבר תפרו את הנעליים והן נוחות לי".
אבל יצאת פה בהצהרה כאילו אתה יזמת מהלך וגרמת למפלת האתר. כשאתה בעצם תורם לקיומו.
לא חשוב שהוא נפתח אחרי 10 דקות מחדש.
זה על אותו משקל כמו להגיד: "אני ממש נגד איך שמתייחסים לעופות אבל הם כבר מתים וטעים לי אז אני אוכל" או "אני נגד ניצול ילדים בסווטשופ אבל הם כבר תפרו את הנעליים והן נוחות לי".
אבל יצאת פה בהצהרה כאילו אתה יזמת מהלך וגרמת למפלת האתר. כשאתה בעצם תורם לקיומו.
לא חשוב שהוא נפתח אחרי 10 דקות מחדש.
"על החתום...."
אתה מערבב מין שאינו במינו , האנלוגיה שלי מדויקת ,האיש באתר גונב סדרות ומפזר אותם לכל דורש ברחוב קרי הרשת.Hertz33 כתב:אתה מבין שזה התחסדות ממדרגה ראשונה. האנלוגיה של פיזור כסף ברחוב ממש לא מתאימה כאן. אתה יודע שזה אתר פירטי ואתה צורך תוכן פירטי ולכן אתה בהגדרה גם פירט.
זה על אותו משקל כמו להגיד: "אני ממש נגד איך שמתייחסים לעופות אבל הם כבר מתים ותאים לי אז אני אוכל" או "אני נגד ניצול ילדים בסווטשופ אבל הם כבר תפרו את הנעליים והן נוחות לי".
לא חשוב שהוא נפתח אחרי 10 דקות מחדש....
האנלוגיה שלך לגבי העופות צריכה להיות ,האם אני רוכש מקצב מורשה עוף או קונה עוף בשקל
מקצב בלתי מורשה שהבריח סחורה גנובה או בלי פיקוח וטרינרי מהשטחים ,כלומר החוק הוא המוטיב ,לא המוסר
שלי כלפי העוף .
נתראה ב 13:00
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אותו זיר"ה (אגב צריך לקרוא לו זיב"ה לפי "זכויות יוצרים ברשת האינטרנט"...) כולל גם נציגים מהוט ומיס שבאופן אירוני דווקא מרוויחים יותר חשיפה לתוכניות הבלעדיות שלהם בזכות אתרים כאלה.
אני לא בטוח שהסדרות "הבורר" או "עספור" היו הופכות ללהיטים כל כך גדולים אם הם לא היו מופצות בצורה כזו.
אני לא בטוח שהסדרות "הבורר" או "עספור" היו הופכות ללהיטים כל כך גדולים אם הם לא היו מופצות בצורה כזו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Chura
מה אתה מצפה מילדים (ומי כבר יכול לנהל אתרים כאלה חוץ מילדים בתאכלס...)?
המקרה של Newzbin הוא מעניין יותר. זו מדינה שמאוד מקפידה על חוקי זכויות יוצרים, מה ההגיון של אתר כ"כ בעייתי דווקא לשבת פיזית שם. עובדה שהוא ישב שם וגם כאשר היו נגד בעליו הליכים משפטיים, הוא נשאר שם. לאחר הפסיקה, הוא עבר לאלוהים יודע איפה ובעליו החדשים כבר לא ידועים וקרויים לפי שמות של דמויות מ- reservoir dogs.
מעניין שלמרות זאת, הוא עדיין בפוקוס של ה-MPA הבריטי שמקפיד לדאוג שהוא יהיה מספר אחד בתביעות שלו בכל נושא שלא יהיה (לאחרונה זה היה הנחיה לשני הספקיות הגדולות באינטרנט לחסום את הגישה אליו).
במקרה הזה ובמקרים אחרים כנראה שנוח למשטרה ולמשרד המשפטים לנסות ולתפוס את ה low hanging fruit...
מה אתה מצפה מילדים (ומי כבר יכול לנהל אתרים כאלה חוץ מילדים בתאכלס...)?
המקרה של Newzbin הוא מעניין יותר. זו מדינה שמאוד מקפידה על חוקי זכויות יוצרים, מה ההגיון של אתר כ"כ בעייתי דווקא לשבת פיזית שם. עובדה שהוא ישב שם וגם כאשר היו נגד בעליו הליכים משפטיים, הוא נשאר שם. לאחר הפסיקה, הוא עבר לאלוהים יודע איפה ובעליו החדשים כבר לא ידועים וקרויים לפי שמות של דמויות מ- reservoir dogs.
מעניין שלמרות זאת, הוא עדיין בפוקוס של ה-MPA הבריטי שמקפיד לדאוג שהוא יהיה מספר אחד בתביעות שלו בכל נושא שלא יהיה (לאחרונה זה היה הנחיה לשני הספקיות הגדולות באינטרנט לחסום את הגישה אליו).
במקרה הזה ובמקרים אחרים כנראה שנוח למשטרה ולמשרד המשפטים לנסות ולתפוס את ה low hanging fruit...
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
משהו מור, למה ארגון מסודר ופעיל משתמש בכתובת של GMAIL ןלא בדומיין מסודר?
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim