ח.י - נפנפו אותי כי הייתה טעות במחשבים שלהם.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #21 

benny123 - אכן קניתי מוואלה שופס.
אבל הטעות הייתה של ח.י

יש עוד כל מיני פרטים שאני לא אפרט כאן בפורום...

בנתיים המצב הוא כזה:
קניתי דגם מהסדרה הגבוהה של ה LCD , וכתחליף הם נותנים לי את הדגם הנמוך של ה LED שהוא 42LV371Y , ואני צריך עוד להוסיף 200 שקלים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #22 

בני123, לא ממש הבנתי למה אתה משבח כל כך את נותן השירות כאן: שים לב שזה שונה לחלוטין ממצב שבו מזמינים ואז מתקשרים אליך ואומרים שאזל מהמלאי. זה ברור לחלוטין ולגיטימי שיקרה, גם אם לא רצוי.
פה הם כבר קבעו איתו מועד למשלוח, ואף אילצו אותו לקחת יום חופש מהעבודה בשביל זה. כשמתקשרים לקבוע זה כבר מצב שבו הקרטון עם המסך כבר משוריין ללקוח ומוכן למשלוח, ואז ביום שהלקוח כבר בבית ומחכה ומודיעים לו שאין את המסך ואולי שייקח מסך אחר, זה שיא החוצפה.
אני עדיין חושב שהפיצוי לכאורה שח.י הציעו, בין אם זה 200 שקל ו/או מסך נחות מבחינת נתונים טכניים שהוא יקר יותר, זה רחוק מאוד מלהיות מספק.
נציגי ח.י, מצטער אם אני נשמע קיצוני מדי, אבל פישלתם וגרמתם ללקוח לחכות לכם לשווא בבית על חשבון יום העבודה שלו? תשאו בתוצאות. תנסו להעמיד את עצמכם במקום הלקוח שהיה במצב מאוד לא נעים ומתסכל. זה מה שהייתם מצפים בתור לקוחות לקבל במצב כזה, אחרי שחיכיתם בבית למסך המיוחל? 200 שקל? מסך אחר ממה שהזמנתם, ונחות יותר?
תחשבו שוב אם הייתם כאן בסדר. התירוץ של מה יבואן אחר היה עושה במקומכם ממש לא מקובל כאן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #23 

+1
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #24 

keyser
מני זה המקסימום שאתם יכולים לעשות בעבור הלקוח? נתתם לו להמתין בבית לשווא - אם יש לכם תיעודי שיחות והקלטות שיחה ואני בטוח שיש אנא בדקו זאת פעם נוספת.. אם צריך תערב מנהל שירות אזורי אני בטוח שזה שווה למען שמכם הטוב בתור נציגה רשמית של LG לפתור את הבעיה לשביעות רצון הלקוח ולפנים משורת הדין.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #25 

pixies כתב:בני123, לא ממש הבנתי למה אתה משבח כל כך את נותן השירות כאן: שים לב שזה שונה לחלוטין ממצב שבו מזמינים ואז מתקשרים אליך ואומרים שאזל מהמלאי. זה ברור לחלוטין ולגיטימי שיקרה, גם אם לא רצוי.
פה הם כבר קבעו איתו מועד למשלוח, ואף אילצו אותו לקחת יום חופש מהעבודה בשביל זה. כשמתקשרים לקבוע זה כבר מצב שבו הקרטון עם המסך כבר משוריין ללקוח ומוכן למשלוח, ואז ביום שהלקוח כבר בבית ומחכה ומודיעים לו שאין את המסך ואולי שייקח מסך אחר, זה שיא החוצפה.
אני עדיין חושב שהפיצוי לכאורה שח.י הציעו, בין אם זה 200 שקל ו/או מסך נחות מבחינת נתונים טכניים שהוא יקר יותר, זה רחוק מאוד מלהיות מספק.
נציגי ח.י, מצטער אם אני נשמע קיצוני מדי, אבל פישלתם וגרמתם ללקוח לחכות לכם לשווא בבית על חשבון יום העבודה שלו? תשאו בתוצאות. תנסו להעמיד את עצמכם במקום הלקוח שהיה במצב מאוד לא נעים ומתסכל. זה מה שהייתם מצפים בתור לקוחות לקבל במצב כזה, אחרי שחיכיתם בבית למסך המיוחל? 200 שקל? מסך אחר ממה שהזמנתם, ונחות יותר?
תחשבו שוב אם הייתם כאן בסדר. התירוץ של מה יבואן אחר היה עושה במקומכם ממש לא מקובל כאן.
...
למקרה שמישהו חשב אחרת
*אני לא נמצא כאן באופן רשמי בשם היבואן, אלא כ-מני, חבר אתר ותיק שרוצה לעזור.
תגובותיי הן על דעתי האישית בלבד.

pixies,
אני לא מתכוון לנהל איתך את הדיון כאן, כיוון שאתה אכן קיצוני מדי.
אתה מריח דם, מוציא את גלימת הגלדיאטור ואת החרב, ויוצא לקרב.
אתה קורא רק מה שבא לך לקרוא: אתה נתפסת על ה-200 שקל למרות שכבר הסברתי קודם בנוגע לכך (אבל כנראה לא קראת כי בקרב גלדיאטורים המטרה היא לערוף את הראש ולא משנה מה בדרך)
אתה לוקח משפט אחד מתגובה שלמה, ומוציא אותו לחלוטין מהקשרו -
pixies כתב: תחשבו שוב אם הייתם כאן בסדר. התירוץ של מה יבואן אחר היה עושה במקומכם ממש לא מקובל כאן.
...
השתמשתי בזה כתירוץ? אני ממליץ לך לקרוא שוב את כל מה שכתבתי, ותחזור אלי אחר כך.

בנוסף, נתפסת על הפיצוי של דגם 530 והתעלמת באופן מוחלט מדגמים אחרים שהוצעו, ואולי אתה אפילו לא יודע על חלקם.

יש לי אליך כבוד והערכה על פועלך באתר ועזרתך לחברים כאן.
אבל עקב כל מה שכתבתי לעיל -
בפרקי אבות, פרק א', יהושע בן פרחיה אמר: "... והוי דן את כל האדם לכף זכות"
בפרק ב' הלל הזקן אמר: ""אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו."

הסיבה שאנחנו לא אמורים לשפוט אף אחד עד שנגיע למקומם + אם כבר שפטת, אז שזה יהיה לכף הזכות היא שאתה אף פעם לא רואה את כל התמונה במלואה.
שאלת את עצמך:
האם זה הפיצוי היחיד שהוצע ללקוח שנפגע?
האם אנחנו עדיין מדברים איתו ומנסים להגיע איתו לעמק השווה, לשביעות רצונו?
האם כל מה שנכתב כאן הוא בדיוק כפי שקרה?
האם קראת בעניין רב את כל מה שכתבתי קודם, ברוח נייטרלית, או שבחרת למה להתייחס ולמה לא, ולא בצורה אובייקטיבית?
האם התכחשתי לזה שחבר האתר/לקוח נפגע עקב היום חופש שלו?

בכל אופן, זכותך לחשוב ולכתוב מה שאתה רוצה.
עם zovirax, אותו אני מכיר ומכבד עוד לפני שאתה הכרת את האתר הזה, אני כבר המשכתי מזמן בהודעות פרטיות ולא אעזוב את הנושא עד שהוא יהיה מרוצה.
לא כי כתבת את מה שכתבת והשתלחת ללא רסן, אלא כי מגיע לו להיות מרוצה.
benny123 כתב:keyser
מני זה המקסימום שאתם יכולים לעשות בעבור הלקוח? נתתם לו להמתין בבית לשווא - אם יש לכם תיעודי שיחות והקלטות שיחה ואני בטוח שיש אנא בדקו זאת פעם נוספת.. אם צריך תערב מנהל שירות אזורי אני בטוח שזה שווה למען שמכם הטוב בתור נציגה רשמית של LG לפתור את הבעיה לשביעות רצון הלקוח ולפנים משורת הדין.
...
כבר בדקנו והסקנו מסקנות, עוד לפני שידעתי שמדובר במכר ותיק. האמן לי, כאחד שעבר לא מעט מקומות עבודה אחרים בתחום, קבוצת ח.י. מתייחסת לתקלות כאלה בצורה ראויה להערכה.
אני עדיין בשיחות עם zovirax, אף אחד לא אמר שעזבנו את זה ולא ניתן לו פיתרון.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #26 

מני, לקחת את זה למחוזות רחוקים מדי. לא הרחתי שום דם, ולא השמצתי אותך אישית, פשוט קומם אותי שחברה גדולה ומכובדת קובעת עם לקוח מועד למשלוח ואז, כשהוא כבר בבית וכבר הפסיד יום עבודה מודיעה לו ש"אופס, בעצם אין לנו". לא מבין מה מסובך פה.
לגבי פרקי אבות, קטונתי, אני ממש לא מבין בזה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #27 

pixies כתב:מני, לקחת את זה למחוזות רחוקים מדי. לא הרחתי שום דם, ולא השמצתי אותך אישית, פשוט קומם אותי שחברה גדולה ומכובדת קובעת עם לקוח מועד למשלוח ואז, כשהוא כבר בבית וכבר הפסיד יום עבודה מודיעה לו ש"אופס, בעצם אין לנו". לא מבין מה מסובך פה.
לגבי פרקי אבות, קטונתי, אני ממש לא מבין בזה.
...
לא טענתי שהשמצת אותי אישית.

קורה גם לחברה גדולה ומכובדת שטועים, לא משנה מה הסיבה כרגע.
אני אשלם לך כל סכום אם תעלה על נוסחת הקסם - למכור את כמות המסכים שאנו מוכרים - עם אפס טעויות.
רק 1 ל- 4.6 אנשים בארץ שקונים LCD/LED קונים LG. רק 1 ל-2.5 אנשים שקונים בארץ פלזמה, קונה פלזמה LG.
טעויות קורות, אין מה לעשות. מדובר באנשים, לא במכונות. טעויות כאלה נדירות אצלנו, אבל גם זה קורה.
לכן הלקוח, שרצתה יד הגורל ובמקרה הזה הוא גם חבר אתר מכובד, יקבל מסך יקר יותר בהרבה מאות שקלים (אם לא יותר מזה) מהמסך המקורי שרכש, ללא תוספת תשלום.
טעויות קורות, וקבוצת ח.י. לא מתכחשת לכך ומספרת סיפורים.
להיפך, באים ושמים עצמם בפרונט, ואומרים בפה מלא: טעות שלנו, ונשלם על כך במוצר שעולה לנו הרבה יותר.
נגיד שכבר קרתה הטעות - איפה היינו לא בסדר מאז? הצענו לו חלופות, ואנחנו עדיין בשיחות עם זובירקס שמתלבט יחד איתנו מה לעשות. זה הכל.

עכשיו בוא רד לסוף דעתי.
נניח, רק נניח שהוא לא היה מתלבט, והיינו מסכימים שהוא יקבל מסך שעולה 1,000 ש"ח יותר מבלי לשלם תוספת, ועונה לו על הצרכים.
נניח שרק אז הוא היה פותח שירשור, בו הוא מספר איך לא היה במלאי לאחר שכבר קבעו איתו, אבל איך בסוף ח.י. עמדו מאחורי הטעות, ונתנו מסך יקר משמעותית כפיצוי.

התגובות שלך לא היו מקבלות תפנית ב-180 מעלות?

אז זהו, שלהערכתי זה בדיוק מה שיקרה (מבלי להיתפס על ה-1,000 שקל), רק שזובירקס רוצה להתלבט מעט, וזו זכותו המלאה ויש לו את כל הזמן שבעולם מבחינתי.

לכן גם באו המשפטים מפרקי אבות.
אני קורא לא מעט פוסטים שלך, אתה בחור חכם מספיק כדי להבין למה התכוונתי, בגלל זה הופתעתי מעוצמת השליליות בתגובות שלך בשרשור הנוכחי.

לדעתי במקרה הנ"ל "נאמר כבר הכל". נמתין לראות איך זה ייגמר, בתקווה שזובירקס ייצא מרוצה, וטעויות כאלה לא יחזרו.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #28 

אם באמת מדובר במסך שהוא גם בעל איכות תמונה טובה יותר מהמסך ההוא, הרי שמדובר בצעד מבורך המתקן את הטעות שנעשתה.
אני הבנתי מהכתוב שלא כך הוא המצב, ושבגלל זה נפתח השרשור.

אציין בהזדמנות זו שמה שכתבתי כאן משקף את דעתי הפרטית בלבד כצרכן, ואין לי שום ידע או בקיאות יוצאת דופן בדגמי המסכים הנמכרים כיום (אני בכלל בא מהנישה של HTPC).

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #29 

pixies כתב:אם באמת מדובר במסך שהוא גם בעל איכות תמונה טובה יותר מהמסך ההוא, הרי שמדובר בצעד מבורך המתקן את הטעות שנעשתה.
אני הבנתי מהכתוב שלא כך הוא המצב, ושבגלל זה נפתח השרשור.

אציין בהזדמנות זו שמה שכתבתי כאן משקף את דעתי הפרטית בלבד כצרכן, ואין לי שום ידע או בקיאות יוצאת דופן בדגמי המסכים הנמכרים כיום (אני בכלל בא מהנישה של HTPC).
...
איכות תמונה היא בעיני המתבונן.
יש לנו מגוון פניות של לקוחות שמעוניינים להחליף דגם כיוון שהם לא רואים טוב. אנחנו מחליפים להם לדגם שנחשב "נחות" יותר, והם מרוצים עד השמיים.
זה עניין של סדרי עדיפויות. המוצר שהוצע לו הוא נחות יותר - אם מה שחשוב לו זה קצב הריענון. לעומת זאת הוא טוב יותר אם הוא מעדיף LED ו/או אם חשוב לו SMART בטלוויזיה (אינטרנט פתוח, חיבור רשת, אפליקציות וכו').

בתקווה שמקרים כאלה לא יחזרו, שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך (Y)

zovirax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #30 

רציתי להודות ל keyser (מני)
שעזר לי להגיע לפתרון עבור טלוויזיה בשבילי.

הוא יעץ לי , נתן לי את כל האופציות.

בסוף בחרתי טלוויזיה ואני מרוצה (למרות שעדיין לא התאמתי אותה ב 100% ל HTPC שלי)

(Y)
(Y) (Y)
(Y) (Y) (Y)
(Y) (Y) (Y) (Y)
(b)

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום