ח.י - נפנפו אותי כי הייתה טעות במחשבים שלהם.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
רכשתי דרך וואלה שופס את ה LG 42LD650 בדיל של חיסול המלאי .
3400 בערך
יום ראשון קיבלתי מהם טלפון לתאם זמן הספקה , לאחר חוסר גמישות שלהם התפשרתי על יום שלישי על חשבון עבודה.
כמובן שהם דורשים שאני אשב בבית מ 9:00-13:00
וגם קיבלתי איום שאם אני לא יהיה בבית בזמן הזה הם ידרשו ממני תשלום.
ספגתי את הכל .
הגיע יום שלישי , קמתי והתקשרתי אליהם לוודא שבאמת תגיע הטלוויזיה.
אמרו לי שכן .
בסביבות 10:00 התקשרו ואמרו לי שהייתה טעות במחשבים ואין את המסך במלאי והם מוכנים "לשדרג" אותי למסך יותר טוב - דגם LK530
אחרי בדיקות הבנתי שמדובר בדגם בסידרה נמוכה יותר שהוא עם פחות פיצ'רים ולא 200HZ
לאחר בדיקה חזרתי אליהם ואמרתי שאני מעוניין בדגם שווה ערך
הם חזרו אלי והציעו לי LED שהיא 50HZ - וזה היה מלווה בטון של איום " או שתקח את הדגם הזה או שתבטל את הרכישה"
אני חייב להגיד שכל השיחות איתם הם נתנו לי את ההרגשה שאני סוחט אותם למרות שהייתי סובלני ודיברתי בצורה מנומסת.
לבסוף התקשרתי שוב ואמרתי שהדגמים שנתנו לי אינם משתווים לסדרה 6 שהזמנתי.
הם לא היו מוכנים לבדוק על דגם אחר שמשתווה להזמנה שלי ודרשו שאני אבטל את ההזמנה.
יצאתי בלי טלוויזיה ובזבזתי יום עבודה.
3400 בערך
יום ראשון קיבלתי מהם טלפון לתאם זמן הספקה , לאחר חוסר גמישות שלהם התפשרתי על יום שלישי על חשבון עבודה.
כמובן שהם דורשים שאני אשב בבית מ 9:00-13:00
וגם קיבלתי איום שאם אני לא יהיה בבית בזמן הזה הם ידרשו ממני תשלום.
ספגתי את הכל .
הגיע יום שלישי , קמתי והתקשרתי אליהם לוודא שבאמת תגיע הטלוויזיה.
אמרו לי שכן .
בסביבות 10:00 התקשרו ואמרו לי שהייתה טעות במחשבים ואין את המסך במלאי והם מוכנים "לשדרג" אותי למסך יותר טוב - דגם LK530
אחרי בדיקות הבנתי שמדובר בדגם בסידרה נמוכה יותר שהוא עם פחות פיצ'רים ולא 200HZ
לאחר בדיקה חזרתי אליהם ואמרתי שאני מעוניין בדגם שווה ערך
הם חזרו אלי והציעו לי LED שהיא 50HZ - וזה היה מלווה בטון של איום " או שתקח את הדגם הזה או שתבטל את הרכישה"
אני חייב להגיד שכל השיחות איתם הם נתנו לי את ההרגשה שאני סוחט אותם למרות שהייתי סובלני ודיברתי בצורה מנומסת.
לבסוף התקשרתי שוב ואמרתי שהדגמים שנתנו לי אינם משתווים לסדרה 6 שהזמנתי.
הם לא היו מוכנים לבדוק על דגם אחר שמשתווה להזמנה שלי ודרשו שאני אבטל את ההזמנה.
יצאתי בלי טלוויזיה ובזבזתי יום עבודה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מבלי להיכנס לאתר המכירות הספציפי , האם בדקת "באותיות הקטנות" של חוזה ההתקשרות שלך מול הספק / האתר מה הוא רשאי לעשות ?
זאת כמובן מבלי לפגוע בהוראות החוק המתייצבות מעל להסכם ההתקשרות ביניכם , והן הקובעות במקרה של בעיה .
זאת כמובן מבלי לפגוע בהוראות החוק המתייצבות מעל להסכם ההתקשרות ביניכם , והן הקובעות במקרה של בעיה .
- רונן
- חבר מכור קשה

שוב , מבלי להיכנס לספק הנ"ל , מנסיוני , בעבר הרחוק כאשר המכירות הפומביות התחילו ,
יצא לי לזכות במוצרים שונים מספקים שונים לאחר שהגשתי הצעה מאד זולה
( נדמה לי שלא הייתה "רצפת מחיר" .בזמנו .. )
לאחר מכן התקשרו אלי וביקשו שאחליף את המוצר שזכיתי בו עקב סיבות שונות ומשונות.
כצרכן אינני יכול "להילחם" ולכן נאלצתי להיכנע לבקשות , אך "רגלי לא דרכה שם יותר "
יצא לי לזכות במוצרים שונים מספקים שונים לאחר שהגשתי הצעה מאד זולה
( נדמה לי שלא הייתה "רצפת מחיר" .בזמנו .. )
לאחר מכן התקשרו אלי וביקשו שאחליף את המוצר שזכיתי בו עקב סיבות שונות ומשונות.
כצרכן אינני יכול "להילחם" ולכן נאלצתי להיכנע לבקשות , אך "רגלי לא דרכה שם יותר "
- רונן
- חבר מכור קשה

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רונן, זה לא שרשור מקביל. בשרשור ההוא יש התייעצות מקצועית יותר בקשר לדגמים חלופיים.
בכל מקרה, הכי טוב היה לבטל את ההזמנה ולא להחליט בלחץ על דגם שלא רצית מלכתחילה.
בכל מקרה, הכי טוב היה לבטל את ההזמנה ולא להחליט בלחץ על דגם שלא רצית מלכתחילה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- רונן
- חבר מכור קשה

אכן !
מסקנתי היא שרכישה באינטרנט היא לא תמיד אלטרנטיבה מועדפת .
מסקנתי היא שרכישה באינטרנט היא לא תמיד אלטרנטיבה מועדפת .
- רונן
- חבר מכור קשה

mp3lll
בוודאי לא התכוונתי אליך במפורש או ברמיזה ,
אם נפגעת ממני - אני מתנצל , הכוונה כאמור לא אליך אלא באופן כללי .
רונן
בוודאי לא התכוונתי אליך במפורש או ברמיזה ,
אם נפגעת ממני - אני מתנצל , הכוונה כאמור לא אליך אלא באופן כללי .
רונן
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
זובירקס, עכשיו אני רואה את התקלה, ואני גם יודע על מה מדובר.
שוחחת איתי על רכישת הדגם בפרטי והמלצתי לך להעביר לי את כל הפרטים כדי שאדאג לשריין לך יחידה, עקב הקצב המהיר שהטלוויזיה הזו נמכרת והמלאי "העדין".
אין קשר בין זה שהמוצר נרכש מאתר קניות לבין קבלת המוצר. גם אם היית רוכש בחנות, לא היה מה לספק, כי נגמר.
במקרה, מבלי לדעת שזה אתה, אני זה שנתתי לשירות הלקוחות את הדגמים החלופיים עבורך.
לצערי אין טלוויזיה מקבילה במפרט שלה לדגם שרכשת.
אחד הדגמים היה 42lk530y, וע"פ תיעוד השיחה לא נאמר שהדגם הוא טוב יותר, אלא יקר יותר (וזה נכון). ממש במקרה אני זה שביקשתי מהנציגים לנסח זאת כך, ומבלי לדעת שמדובר בך, אחרת הייתי משוחח איתך באופן אישי.
למרות שהדגם הנ"ל הוא יקר יותר נכון להיום, עדיין הציעו לך זיכוי של 200 ש"ח ממחיר הקניה, שזו לדעתי הצעה הוגנת, וזכותך כמובן לסרב.
אחר כך הציעו לך LED שמחירה בשוק הוא גבוה משמעותית מהדגם שרכשת, ללא תוספת תשלום. גם כאן, זכותך כמובן לסרב.
משום מה לא ציינת זאת, אבל למיטב הבנתי הציעו (או היו אמורים להציע) לך טלוויזיית LED SMART (שנותנת פיתרון יותר טוב ל NETCAST שיש ב 42ld650) בתוספת 200 ש"ח בלבד שזה עדיין יוצא פחות מעלות סוחר.
אם הרגשת מאויים מסיבה כלשהי, זה לא אופייני ואני מתנצל בשם קבוצת ח.י.
צר לי על חוויית הקניה הלא נעימה.
אם אני יכול לעזור במשהו, תדבר איתי. מוזר לי שלא דיברת איתי קודם.
שוחחת איתי על רכישת הדגם בפרטי והמלצתי לך להעביר לי את כל הפרטים כדי שאדאג לשריין לך יחידה, עקב הקצב המהיר שהטלוויזיה הזו נמכרת והמלאי "העדין".
אין קשר בין זה שהמוצר נרכש מאתר קניות לבין קבלת המוצר. גם אם היית רוכש בחנות, לא היה מה לספק, כי נגמר.
במקרה, מבלי לדעת שזה אתה, אני זה שנתתי לשירות הלקוחות את הדגמים החלופיים עבורך.
לצערי אין טלוויזיה מקבילה במפרט שלה לדגם שרכשת.
אחד הדגמים היה 42lk530y, וע"פ תיעוד השיחה לא נאמר שהדגם הוא טוב יותר, אלא יקר יותר (וזה נכון). ממש במקרה אני זה שביקשתי מהנציגים לנסח זאת כך, ומבלי לדעת שמדובר בך, אחרת הייתי משוחח איתך באופן אישי.
למרות שהדגם הנ"ל הוא יקר יותר נכון להיום, עדיין הציעו לך זיכוי של 200 ש"ח ממחיר הקניה, שזו לדעתי הצעה הוגנת, וזכותך כמובן לסרב.
אחר כך הציעו לך LED שמחירה בשוק הוא גבוה משמעותית מהדגם שרכשת, ללא תוספת תשלום. גם כאן, זכותך כמובן לסרב.
משום מה לא ציינת זאת, אבל למיטב הבנתי הציעו (או היו אמורים להציע) לך טלוויזיית LED SMART (שנותנת פיתרון יותר טוב ל NETCAST שיש ב 42ld650) בתוספת 200 ש"ח בלבד שזה עדיין יוצא פחות מעלות סוחר.
אם הרגשת מאויים מסיבה כלשהי, זה לא אופייני ואני מתנצל בשם קבוצת ח.י.
צר לי על חוויית הקניה הלא נעימה.
אם אני יכול לעזור במשהו, תדבר איתי. מוזר לי שלא דיברת איתי קודם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ועדיין, אתם צריכים לבדוק אצלכם למה קורה שאתם קובעים עם לקוח בבית בשעות היום כשהוא מפסיד יום עבודה מבלי לוודא שהמוצר קיים במלאי ומוכן למשלוח.
זהו בהחלט מחדל שירותי חמור שאתם צריכים לתת עליו את הדעת. פיצוי של 200 ש"ח על אובדן יום עבודה ו/או הצעה לשדרוג בתשלום הוא לדעתי די עלוב, וחברה אחרת הייתה עושה מאמצים גדולים יותר לתת ללקוח פיצוי הולם על כך שהפסיד יום עבודה, חיכה בבית "בין 9 ל-1" ואז מודיעים לו - "אופס, בעצם אין לנו את המסך, מצטערים".
ממש חבל, הייתם יכולים לעשות את זה אחרת.
זהו בהחלט מחדל שירותי חמור שאתם צריכים לתת עליו את הדעת. פיצוי של 200 ש"ח על אובדן יום עבודה ו/או הצעה לשדרוג בתשלום הוא לדעתי די עלוב, וחברה אחרת הייתה עושה מאמצים גדולים יותר לתת ללקוח פיצוי הולם על כך שהפסיד יום עבודה, חיכה בבית "בין 9 ל-1" ואז מודיעים לו - "אופס, בעצם אין לנו את המסך, מצטערים".
ממש חבל, הייתם יכולים לעשות את זה אחרת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
היי מני,
בשיחה האחרונה עם הנציגה, היא הדגישה שאני לא אקבל את ה 200 שקל אם לא אבצע את הרכישה - למרות ההפסד של היום עבודה שנגרם בגללכם.
הטלוויזיה שהוצעה לי היא ה LE370Y
יכול להיות שהיא טלוויזיה יקרה יותר , אבל היא רק 50HZ
LD650 היא 200HZ
ניסיתי לראות את המסך אתמול באחת החנויות, היה קשה להתרשם ממנה בגלל שיש להם רק ערוץ 2
אז אני עדיין מתלבט.
נאמר לי ש 530Y הוא שידרוג .
שידרוג אומר שאני מקבל דגם יותר טוב מזה שהזמנתי!
האם ה 530Y הוא באמת שידרוג?
בשיחה האחרונה עם הנציגה, היא הדגישה שאני לא אקבל את ה 200 שקל אם לא אבצע את הרכישה - למרות ההפסד של היום עבודה שנגרם בגללכם.
LD650 היא 200HZ
ניסיתי לראות את המסך אתמול באחת החנויות, היה קשה להתרשם ממנה בגלל שיש להם רק ערוץ 2
אז אני עדיין מתלבט.
האם ה 530Y הוא באמת שידרוג?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
pixies,pixies כתב:ועדיין, אתם צריכים לבדוק אצלכם למה קורה שאתם קובעים עם לקוח בבית בשעות היום כשהוא מפסיד יום עבודה מבלי לוודא שהמוצר קיים במלאי ומוכן למשלוח.
זהו בהחלט מחדל שירותי חמור שאתם צריכים לתת עליו את הדעת. פיצוי של 200 ש"ח על אובדן יום עבודה ו/או הצעה לשדרוג בתשלום הוא לדעתי די עלוב, וחברה אחרת הייתה עושה מאמצים גדולים יותר לתת ללקוח פיצוי הולם על כך שהפסיד יום עבודה, חיכה בבית "בין 9 ל-1" ואז מודיעים לו - "אופס, בעצם אין לנו את המסך, מצטערים".![]()
![]()
ממש חבל, הייתם יכולים לעשות את זה אחרת....
האמן לי שבדקנו היטב מדוע קרה המקרה.
דברים כאלה קורים לטובים שבינינו, ולא קורים הרבה.
לא מדובר על פיצוי של 200 ש"ח, מדובר בדגם יקר יותר שעולה 3,990 ש"ח שזה 600 ש"ח יותר מההזמנה המקורית, והצענו אותו ל zovirax כולל זיכוי של 200 ש"ח. תבדוק מסביב מה עלות סוחר לדגם הזה, ותבין את גובה הפיצוי. באותה נשימה הצענו טלוויזיות אחרות אף יקרות יותר, אך כפי הנראה מה שחשוב ללקוח זה 200 הרץ ולא חיבור רשת, ולצערי הרב אין לנו טלוויזיה 200 הרץ במגוון, למעט 55lw651 ואתה לא באמת מצפה שזה מה שניתן...
***חברה אחרת היתה עושה מאמצים גדולים יותר? עד כמה שידוע לי רוב החברות אפילו לא מציעות את כל האופציות הנ"ל.
zovirax כתב:היי מני,
LD650 היא 200HZ
אז אני עדיין מתלבט.
האם ה 530Y הוא באמת שידרוג?...
zovirax,
שוב- התנצלות על כל הבלאגן, זה לא קורה הרבה.
בה"פ לפני הרכישה ציינתי בפניך שהמלאי בעייתי, וכך קרה...
נעשה מעט סדר:
דגם 42lk530y באופן כללי אינו נחשב שידרוג, ואף אחד לא היה אמור להציג את זה כשידרוג. אם כך היה - לא תקין.
יש למסך את היתרונות שלו, אבל הוא לא אמור להיות מוצג כשידרוג.
נתקלתי בדילמה כשהצענו אותו. אספר לך בנפרד אם תרצה.
בכל אופן,
במידה ואתה כן מעוניין בדגם יקר יותר / אחר כפיצוי, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי או בנייד (גם לצורך התייעצות), לא קשה להשיג אותי אתה יודע... יש לך ערוץ ישיר.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
לא ברור בדיוק מה הסיבה שוואלה שופס הציגה מוצר שהוא איננו במלאי הספק...
כמובן שיש להם גיבוי באותיות קטנות בכל דף מוצר - "וואלה! שופס אינה יכולה להבטיח כי המוצר אותו רכשת יסופק לך במקרה של היעדר מלאי"
אין זו הפעם הראשונה שאני נתקלתי בסיפורים של קניות מוואלה שופס שנגמרו בביטול עיסקה כי הפלא ופלא אין במלאי הספק.
וואלה שופס הינה המשווק וח.י. הינה היבואן (ספק)
משום מה היה קצר בתקשורת (לא ידוע מאיזו סיבה) בדבר המצאות המסך במלאי - דבר שהוביל להזמנה של הלקוח הנ"ל ולבטח עוד מספר הזמנות ומקרים דומים לשלו.
אין אני אישית מוצא כל כשל בתפקוד הספק, ידוע שח.י. הינה אחת היבואנים הנחשבים פה בארץ מבחינת מערך שירות ועובדה זו הינה השיקוף שאתם מקבלים כאן מצידים
בכל מקרה אני מאחל לפותח האשכול למצוא את מבוקשו בדרך זו או אחרת ולא לתת לחווית הרכישה הוירטואלית הזו לתת לו טעם רע לגבי ח.י. במידה ולא תסתדר אתה תקבל אני מאמין ללא בעיה זיכוי מלא לאשראי שלך מצד וואלה שופס היות ואין הם יכולים לספק את המוצר עליו שילמת - אם יש בעיה אתה יכול לפנות לאמון הציבור ולמועצה לצרכנות.. תעדכן אותנו בבקשה בכל התפתחות.
שאפו למני על הרצון לעזור, הלוואי שיהיו הרבה עוד חברות שמודעות כל כך לערכי שירות טוב!
כמובן שיש להם גיבוי באותיות קטנות בכל דף מוצר - "וואלה! שופס אינה יכולה להבטיח כי המוצר אותו רכשת יסופק לך במקרה של היעדר מלאי"
אין זו הפעם הראשונה שאני נתקלתי בסיפורים של קניות מוואלה שופס שנגמרו בביטול עיסקה כי הפלא ופלא אין במלאי הספק.
וואלה שופס הינה המשווק וח.י. הינה היבואן (ספק)
משום מה היה קצר בתקשורת (לא ידוע מאיזו סיבה) בדבר המצאות המסך במלאי - דבר שהוביל להזמנה של הלקוח הנ"ל ולבטח עוד מספר הזמנות ומקרים דומים לשלו.
אין אני אישית מוצא כל כשל בתפקוד הספק, ידוע שח.י. הינה אחת היבואנים הנחשבים פה בארץ מבחינת מערך שירות ועובדה זו הינה השיקוף שאתם מקבלים כאן מצידים
שאפו למני על הרצון לעזור, הלוואי שיהיו הרבה עוד חברות שמודעות כל כך לערכי שירות טוב!