[left]New Gene Cafe Prototype, w/Profiles!
New Gene Cafe Prototype, w/Profiles!
Gene Cafe Booth
SCAA 2007
Long Beach Convention Center
Long Beach, CA
Monday, May 07, 2007
[/left]

נראה מגניב

מוטי,הרשה לי לחלוק על דעתך.moti_r כתב:אמיגו משווקים את הקולה הרגיל שהתחיל עכשיו להמכר גם בצבע אדום.
פה מדובר על משהו אחר לגמרי, ג׳ין עם פרופילים.
אני בטוח שיהיו המון שיתלהבו. אני אישית לא חושב שפרופיל ים זה משהו חשוב בשימוש ביתי. גם ככה אי אפשר לצפות את התנהגות הקפה כי מדובר בכמויות קטנות מדי....

הסבר:moti_r כתב:נימיץ, לא הבנתי את החלק השני של הודעתך, אשמח אם תוכל לחדד.
לגבי חד-זני, אז:
א. אני לא קולה חד זני אף פעם (למעט למטרות לימוד). זה פשוט יותר מדי התעסקות עבורי ולא מצאתי יתרון בטעם בסופו של דבר, מעדיף לקלות תערובת
ב. אם תקלה בג'ין חד זני, תקבל תערובת סופית מאוד גדולה (לפחות חצי קילו). היות והקפה מתיישן מהר, זה לא כ"כ ישים, לדעתי
מעניין אם אנשים שמחזיקים בבהמור באמת משתמשים בפרופילים, בסופו של היום, לאחר שהתרגלו לקולה....

אתה צודק מוטי בעניין הכמויות וההשפעה על התקדמות הקליה.moti_r כתב: הרי פרופיל צריך להיות תלוי בהתקדמות הקליה.
כשמדובר בכמות קטנה של פולים, מאוד קשה לדעת מה יקרה מתי (בניגוד לכמות גדולה)....

250 נשמע לי מאוד סביר לפרופיל נשלט.moti_r כתב:250 גר'.
חוץ מלייבש את הפולים בטמפ' נמוכה למשך כמה דק' קבועות מראש, קשה לי להאמין שהייתי יכול לתכנן פרופיל שיעבוד עם כ"כ מעט פולים....

תיקון קטן - יש משמעות לגודל הבאטצ' וגודל תוף הקליה.(לא בנפחים של הג'ין בכל מקרה שהם סבירים)דבוטאנט כתב:יש מקום לפרופילי קלייה שונים - זה בפירוש משנה את טעם הקפה ובלי קשר לגודל הבאטש....

כולנו ניסינו את זה בשלב מסויים, בסופו של דבר, למיטב ידיעתי כולנו הפסקנו עם זה. ההשפעה לא היתה מהותית מספיק בכדי לטרוח.דבוטאנט כתב:נראה לי שיש אי הבנה לגבי המילה פרופיל.
אם בעל ג'ין מחמם אותו לפני לטמפרטורה מסוימת וכל כמה דקות\צבע פולים הוא קולה לפי פרופיל גם אם הוא לא מודע\מודה בזה.
מעבר לזה בגללשיש לג'ין בקרת טמפרטורה בחוג סגור הוא מפעיל פרופיל בעצמו כדי להגיע ליעד הטמפרטורה שדרשתם.
יש מקום לפרופילי קלייה שונים - זה בפירוש משנה את טעם הקפה ובלי קשר לגודל הבאטש....