Site 2 Site
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

אתה רוצה שבשני בתים שונים יהיה רשת משותפת?
זה בדיוק ההגדרה של VPN SITE TO SITE...
אם יש לך כזו אופציה בראוטר, סבבה. אם לא, או שתרכוש אחד שתומך (לי יש כזה ואני ברשת בדיוק כזו מול המשרד שלי ביקנעם).
אם יש לך כזו אופציה בראוטר, סבבה. אם לא, או שתרכוש אחד שתומך (לי יש כזה ואני ברשת בדיוק כזו מול המשרד שלי ביקנעם).
תוכל לתת לי את הדגם של הרואטר שלך?oferlaor כתב:אתה רוצה שבשני בתים שונים יהיה רשת משותפת?
אם יש לך כזו אופציה בראוטר, סבבה. אם לא, או שתרכוש אחד שתומך (לי יש כזה ואני ברשת בדיוק כזו מול המשרד שלי ביקנעם)....
האם בשני הבתים אני צריך את אותו רואטר או מספיק רק אחד?
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
האופציה הכי זולה תהיה נתב שנתמך בdd-wrt שנותן אופציה זאת.
אם לא אז ללכת על SBOX או ראוטר סיסקו בסיסי (אבל צריך לדעת להתעסק)
אופציה שלישית היא VPN אפליקציה, אבל זה אומר שכל מחשב יצטרך זאת.
אופציה שלישית היא VPN אפליקציה, אבל זה אומר שכל מחשב יצטרך זאת.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
אולי תוכל להיות ספציפי יותר?Chura כתב:האופציה הכי זולה תהיה נתב שנתמך בdd-wrt שנותן אופציה זאת.
אופציה שלישית היא VPN אפליקציה, אבל זה אומר שכל מחשב יצטרך זאת....
אני כבר הסתדר עם ההגדרה (אני מהתחום).
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מגדיר במחשב אחד שרת VPN והמחשב ברשת השניה מתחבר אליו. צריך שהראוטר יתמוך בVPN passthrough.
זה יוצר קישור בין שני המחשבים בלבד, לכן יש ליצור כמה VPNים כדי שיהיה קישור לכל המחשבים, מה גם שלא תוכל לגשת למשאבי רשת אחרים. אני מניח שאתה רוצה לקשר בין שתי הרשתות ולא בין מחשב למחשב אז אתה צריך שהקישור יעשה בשלב מוקדם יותר, כלומר, בין הנתבים ולא בין מחשבים.
זה יוצר קישור בין שני המחשבים בלבד, לכן יש ליצור כמה VPNים כדי שיהיה קישור לכל המחשבים, מה גם שלא תוכל לגשת למשאבי רשת אחרים. אני מניח שאתה רוצה לקשר בין שתי הרשתות ולא בין מחשב למחשב אז אתה צריך שהקישור יעשה בשלב מוקדם יותר, כלומר, בין הנתבים ולא בין מחשבים.
אחי כמו שאמרתי אני מהתחום אני יודע מה זה VPN אתה לא צריך להסביר לי אני פשוט מכיר רק ציוד רשת של ארגונים ולא ברמה הביתית לכן אני שואל איזה רואטר יכול לעבוד בצורה כזאת?harari כתב:אתה מגדיר במחשב אחד שרת VPN והמחשב ברשת השניה מתחבר אליו. צריך שהראוטר יתמוך בVPN passthrough.
זה יוצר קישור בין שני המחשבים בלבד, לכן יש ליצור כמה VPNים כדי שיהיה קישור לכל המחשבים, מה גם שלא תוכל לגשת למשאבי רשת אחרים. אני מניח שאתה רוצה לקשר בין שתי הרשתות ולא בין מחשב למחשב אז אתה צריך שהקישור יעשה בשלב מוקדם יותר, כלומר, בין הנתבים ולא בין מחשבים....
תודה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ביקשת הסבר על VPN אפליקטיבי - זה מה שנתתי.
ראוטר כשרת VPN זה דבר אחר.
אני משתמש בtp-link wr1043nd שתומך בVPN passthrough אבל לא בשימוש כשרת VPN. כנראה שקושחת DD-WRT מוסיפה את הפונקציה הזו אבל לא ניסיתי בעצמי.
לגבי דגמים עם פונקציית שרת VPN ישר מהקופסה אני לא מכיר אישית.
ראוטר כשרת VPN זה דבר אחר.
אני משתמש בtp-link wr1043nd שתומך בVPN passthrough אבל לא בשימוש כשרת VPN. כנראה שקושחת DD-WRT מוסיפה את הפונקציה הזו אבל לא ניסיתי בעצמי.
לגבי דגמים עם פונקציית שרת VPN ישר מהקופסה אני לא מכיר אישית.
- oferlaor
- מנהל