אבל תמיד זה יקר מדי, זה לא זמן מתאים, עוד מעט יצא דגם חדש... אתם מכירים את זה. אמרתם את זה לעצמכם כל כך הרבה פעמים בטח. פעם אחת אפילו הזמנתי ובאותו ערב ביטלתי
אז באמת שלא תכננתי לקנות שום דבר.
סתם קפצתי ביום שישי ל-Future רק בשביל "לראות" את המבצעים של Black Friday.
התקבלתי כמו חבר ותיק ע"י איתי (למרות שזו פעם ראשונה שאני פוגש אותו במציאות) שהציג לי כמה מהדברים שהשתנו מאז שקניתי את המסך הקודם שלי (LG 32") לפני יותר מ-4 שנים.
תכננתי להגיד תודה ולנסוע הביתה. באמת!
אבל אתם יודעים איך זה... כמו בסרט ממנטו, פתאום ביום ראשון התקשרו אלי לתאם הובלה, שניה אחרי זה (למרות שזה היה יום) הקרטון שם ופתאום אני עומד מול טלויזיה מותקנת והרבה לכלוך לנקות.
ואני יודע - זה לא נחשב אם אין תמונות אבל הייתי חייב לחזור לעבודה ורק הספקתי לראות שהיא עובדת וזהו!
אז אני מבטיח שבערב אני אתחיל לעשות ניסויים ולהעלות תמונות.
ועכשיו השאלה: מה קורה עם הרצה? צריך? לא צריך? איזה? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית בפורום. בעקרון הטכנאי שהתקין אמר לי שאין צורך. מה דעתכם?
זהו, סיימתי עם הסיפור הארוך הזה.
אני רק רוצה להודות לכמה גורמים לפני שאני לוחץ "שליחה".
ראשית כל לאתר, לפורום, מנהליו ולכם, משתמשי הפורום. אני קורא פה כל כך הרבה ואני לא חושב שהייתי נהנה מסרטים כל כך בלעדיכם.
תודה מיוחדת לעופר ולמרטין. אני יודע שלפעמים אתם מרגישים כמו הורים שצריכים לחנך את משתמשי הפורום ושזו עבודה לא קלה ולא תמיד מתגמלת. אז רציתי להגיד לכם, שבעיני לפחות, אתם עושים את ההבדל. המקצועיות שלכם והנכונות לענות היא זו שנותנת את הרוח הגבית לפורום. המשיכו כך!
שנית, ל-Future, ובעיקר לאיתי (אבל גם לדור), שהלכו לקראתי בהיותי סטודנט ואפשרו לי להגשים את החלום הזה.
תודה לכולם ותמונות בקרוב!