איך מקציפים עם שלושה חרירים ???
ניסיתי גם ע"פ הוראותיך כפיר
יש קצף אבל זה לא זה. רוב הבועיות גדולות, אין מספיק קצף והט"מ של החלב כבר מגיע לנקודת ההפסקה.
בקיצור זה לא מה שאני רגיל אליו.
אקנה פיית חור אחד וזהו. אותה אני מצליח להחזיק בקו החלב ולהקציף מה שלא הולך עם 4 החורים.
יש קצף אבל זה לא זה. רוב הבועיות גדולות, אין מספיק קצף והט"מ של החלב כבר מגיע לנקודת ההפסקה.
בקיצור זה לא מה שאני רגיל אליו.
אקנה פיית חור אחד וזהו. אותה אני מצליח להחזיק בקו החלב ולהקציף מה שלא הולך עם 4 החורים.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
אל תנסה לתזמן את המעבר מההקצפה לסירקולציה עם הטרמומטר. בפייה 4 חרירים עם ספיקת קיטור גבוהה זה פשוט לא יעבוד כי הטרמומטר מפגר בהרבה אחרי הטמפרטורה האמיתית.
הטעות שלך מאד נפוצה - אתה פשוט לא עובר מספיק מהר מהקצפה (החלק שבו הפיה ממש קרובה לפני השטח ומכניסים בועות לחלב) לסירקולציה (החלק שבו הפיה שקועה כ-2 ס"מ מתחת לפני החלב ורק "מערבלת" אותו במרץ).
תקציף כ-4-5 שניות בלבד (!) זהו! ומיד תעבור לסירקולציה ארוכה עד סוף ההקצפה. זה יעבוד, אני מבטיח לך.
MOTTA 750 מ"ל זה כד גדול. אני מקציף עם פיית 4 חרירים גם MOTTA 250 מ"ל, אבל זה באמת דורש קצת יותר נסיון.
עם 750 מ"ל לא צריכה להיות שום בעיה.
הטעות שלך מאד נפוצה - אתה פשוט לא עובר מספיק מהר מהקצפה (החלק שבו הפיה ממש קרובה לפני השטח ומכניסים בועות לחלב) לסירקולציה (החלק שבו הפיה שקועה כ-2 ס"מ מתחת לפני החלב ורק "מערבלת" אותו במרץ).
תקציף כ-4-5 שניות בלבד (!) זהו! ומיד תעבור לסירקולציה ארוכה עד סוף ההקצפה. זה יעבוד, אני מבטיח לך.
MOTTA 750 מ"ל זה כד גדול. אני מקציף עם פיית 4 חרירים גם MOTTA 250 מ"ל, אבל זה באמת דורש קצת יותר נסיון.
עם 750 מ"ל לא צריכה להיות שום בעיה.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
מחר על הבוקר יבוצע. תודה רבה, אכן ככל שהצלחתי פחות התעכבתי יותר.....טעות.
joncafe כתב:אל תנסה לתזמן את המעבר מההקצפה לסירקולציה עם הטרמומטר. בפייה 4 חרירים עם ספיקת קיטור גבוהה זה פשוט לא יעבוד כי הטרמומטר מפגר בהרבה אחרי הטמפרטורה האמיתית.
עם 750 מ"ל לא צריכה להיות שום בעיה....
אין בעיה, יקרה בערך ב 10 לאחר הרכיבה בשטח
joncafe כתב:ספר איך הלך. אני אחפש את העדכון שלך מחר. בהצלחה!...
צדקת !!!!!
אכן נדרש להשאר למעלה הרבה פחות זמן ממה שניסיתי.joncafe כתב:ספר איך הלך. אני אחפש את העדכון שלך מחר. בהצלחה!...
לאחר מספר שניות נדרש להיכנס פנימה.
תודה רבה לך !