איך אני מעביר כסף לחשבון הפייפאל שלי?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

יש לי כרטיס אשראי דביט של ויזה לאומי , ניתן לטעון בו רק עד 7500 ש"ח , פתחתי חשבון פייפאל שמקושר לכרטיס הזה . והיות וכרגע אני בחיפוש אחרי מגבר , ואני בודק כמה אפשרויות באודיוגון , המגבלה הזו מציקה לי .
חשבתי לטעון אלף עד אלפיים דולר לפייפאל שלי , אבל אני לא יודע איך עושים את זה .
אם מישהו יודע איך ניתן לבצע את זה מהכרטיס אני אשמח מאוד

ולכול אלו ששואלים למה לא לעשות כרטיס אשראי רגיל , התשובה היא שאני לא מת להעשיר את הבנקים , והריבית על כרטיסי אשראי שחברות האשראי גובות נראה לי כמו ריבית אפורה . היות ואני תמיד קונה רק כשיש לי כסף . אני לא מעוניין להעשיר את הבנק בריבית . ולכן אני מעדיף כרטיס נטען (גם שם הם מרוויחים כי אני משאיר להם מעין הלוואה , אבל לפחות זה לא יורד לי מהחשבון :lol: )

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אי אפשר להעביר כסף לחשבון פיפאל מכרטיס ישראלי. פיפאל מחייב את הכרטיס שלך ישירות.
גם refunds יועברו ישירות לכרטיס.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

indi5
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 581
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

אפשר לבצע העברה מחשבון פייפאל אחד למישנהו.אתה יכול לבקש ממישהו קרוב או חבר שיש לו בחשבון הפייפאל שלו את הסכום הדרוש ובמקביל להעביר לו כסף במזומן/העברה בנקאית. בפעולה כזו יש עמלה קטנה.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #4 

לא נראה לי שהכסף ישאר בפייפאל - כשקיבלתי refund על מוצר שקניתי לפני כשבוע הכסף הועבר ישירות לחשבון הבנק. הפעם היחידה שראיתי כסף בפייפאל זה בחיוב 2$ בפתיחת החשבון לאימות הכרטיס.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

תודה . יש לכם אם כך רעיון אחר ? כלומר אם למשל אני רוצה לרכוש משהו ב3K$ ובכרטיס אני יכול להכניס הרי רק 2K$ , מה אפשר לעשות לדעתכם ?

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #6 

אם אתה יכול ליצור קשר עם המוכר ולהסביר לו את המצב יכול להיות שתוכל לשלוח לו את התשלום בשני חלקים. (לא תשלומים, תשלום מיידי בשני חלקים, בהפרש של יום-יומיים כדי להפקיד כסף בחשבון) לא רואה סיבה שיסרב.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

תודה . נקווה שזה ילך כך

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #8 

truejoker כתב:
ולכול אלו ששואלים למה לא לעשות כרטיס אשראי רגיל , התשובה היא שאני לא מת להעשיר את הבנקים , והריבית על כרטיסי אשראי שחברות האשראי גובות נראה לי כמו ריבית אפורה . היות ואני תמיד קונה רק כשיש לי כסף . אני לא מעוניין להעשיר את הבנק בריבית . ולכן אני מעדיף כרטיס נטען (גם שם הם מרוויחים כי אני משאיר להם מעין הלוואה , אבל לפחות זה לא יורד לי מהחשבון :lol: )
...
אין לי מושג על איזו ריבית אתה מדבר. אולי אתה מדבר על עמלות. שקיימות גם בכרטיסים נטענים בצורה זו או אחרת.
יש המון מועדוני לקוחות שנותנים את הכרטיס ללא עלות (החל ממועדנים של הסופרמרקט, ועד מועדונים של היטק וכו'). אז העלות החודשית לא רלוונטית.
בחר את זה שעמלות ההמרה ממטח לשח הן הכי נמוכות.

וזהו.

כל הסיפור על להעשיר את הבנקים לא נראה לי רלוונטי במקרה הזה

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #9 

ראשית יש לשים לב ששער ההמרה של paypal גבוה מאוד יחסית לשער החליפין הנהוג.
שנית אתה יכול לקשר יותר מכרטיס אשראי אחד לחשבון וע"י כך לבצע 2 העברות של תשלום - מכל כרטיס תשלום

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

taoyossi כתב:ראשית יש לשים לב ששער ההמרה של paypal גבוה מאוד יחסית לשער החליפין הנהוג.
שנית אתה יכול לקשר יותר מכרטיס אשראי אחד לחשבון וע"י כך לבצע 2 העברות של תשלום - מכל כרטיס תשלום
...
זה יכול להיות רעיון טוב . אולי אני באמת אבקש עוד כרטיס כזה

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #11 

אתה לא יכול לבקש להגדיל את המסגרת של הכרטיס הזה?
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

mayeast כתב:
truejoker כתב:
...
אין לי מושג על איזו ריבית אתה מדבר. אולי אתה מדבר על עמלות. שקיימות גם בכרטיסים נטענים בצורה זו או אחרת.
יש המון מועדוני לקוחות שנותנים את הכרטיס ללא עלות (החל ממועדנים של הסופרמרקט, ועד מועדונים של היטק וכו'). אז העלות החודשית לא רלוונטית.

וזהו.

...
אתה חושב שאתה לא משלם ריבית על האשראי שאתה צורך ? אני מציע שתבדוק בעצמך עם חברת האשראי שלך כמה אתה משלם חודשית ושנתית, ומה הריבית האפקטיבית , אולי תופתע

אני בזמנו קיבלתי הצעה מהבנק לקבל את הכרטיס (אני לקוח של המון שנים , ואף פעם לא חזר לי שיק , ואף פעם לא הייתי בחריגה , ואני בד"כ ביתרת זכות בבנק ). ולמרות שאני אמור להיות לקוח עם מרכיב סיכון הכי קטן , עדיין הריבית השנתית שהם דרשו הייתה 12% . רק מה ,שאת זה הם סיפרו לי רק כשהם שלחו לי את החוזה עם האותיות הקטנות (אני תמיד קורא קודם כול את האותיות הקטנות , כי שם מנסים "למרוח" אותי :lol: ). טלפנתי אליהם והם הודו בכך . באותו יום היה השליח אמור לבוא ולתת לי את הכרטיס , פשוט אמרתי לו שלא יבוא וזהו .

ולגבי מועדוני לקוחות , אמא שלי נכנסה לאחד כזה , יש לה כרטיס זהב , וגם לה יש רקורד של שנים על גבי שנים של לקוחה מסודרת , ואני לא רוצה לומר לך מה גיליתי לגבי החיובי ריבית שלה .
אני מעדיף לשלם עמלה , ולא לשלם ריבית

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #13 

יש לך עוד אפשרות, כרטיס ויזה בינלאומי של דואר ישראל. עלות חד פעמית של 40 שקל אם אני טועה. וניתן להטעין אותו עד 2500$

אח"כ כל טעינה, אתה משלם עמלה של 0.8% מהסכום שהטענת.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

תודה . זה יהיה כרטיס באמת נוסף אפילו לא מאותו מנפיק . אני אנסה את זה עם פייפאל ונראה מה קורה.
ולהררי , לא , זה הכרטיס, הם לא מאפשרים להטעין בו יותר מהסכום הזה

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

truejoker כתב:
mayeast כתב:
truejoker כתב:
...

וזהו.

...
אתה חושב שאתה לא משלם ריבית על האשראי שאתה צורך ? אני מציע שתבדוק בעצמך עם חברת האשראי שלך כמה אתה משלם חודשית ושנתית, ומה הריבית האפקטיבית , אולי תופתע

אני בזמנו קיבלתי הצעה מהבנק לקבל את הכרטיס (אני לקוח של המון שנים , ואף פעם לא חזר לי שיק , ואף פעם לא הייתי בחריגה , ואני בד"כ ביתרת זכות בבנק ). ולמרות שאני אמור להיות לקוח עם מרכיב סיכון הכי קטן , עדיין הריבית השנתית שהם דרשו הייתה 12% . רק מה ,שאת זה הם סיפרו לי רק כשהם שלחו לי את החוזה עם האותיות הקטנות (אני תמיד קורא קודם כול את האותיות הקטנות , כי שם מנסים "למרוח" אותי :lol: ). טלפנתי אליהם והם הודו בכך . באותו יום היה השליח אמור לבוא ולתת לי את הכרטיס , פשוט אמרתי לו שלא יבוא וזהו .

ולגבי מועדוני לקוחות , אמא שלי נכנסה לאחד כזה , יש לה כרטיס זהב , וגם לה יש רקורד של שנים על גבי שנים של לקוחה מסודרת , ואני לא רוצה לומר לך מה גיליתי לגבי החיובי ריבית שלה .
אני מעדיף לשלם עמלה , ולא לשלם ריבית
...

יקירי - לא מאיפה אתה מביא את זה.

אני לא משתמש בתשלומי קרדיט.
כל מה שאני מגהץ יורד בחיוב הקרוב או שזה תשלומים של בית העסק.
משלם 0! ריבית.
לא משלם עלות חודשית על הכרטיס !

אז באמת אתה כנראה מתכוון לחלוקה לתשלומי קרדיט וכו. אם אתה לא עושה את זה - (הרי ממילא כרגע אתה משלם מיידית בכרטיס דביט) אז כרטיס אשראי רגיל יעלה לך 0! מבחינת ריבית.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #16 

מצטרף לקודמי.

שום עלות על הכרטיס או על תשלומים ...

יש תשלום שהחברה לוקח על תשלומים של בית העסק וזה חצי ש"ח לתשלום..
נניח 36 תשלומים, 18 ש"ח... זניח.

אבל מעבר לזה, לא מתקרבים לקרדיט והכל טוב.

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

mayeast כתב:

משלם 0! ריבית.

אז באמת אתה כנראה מתכוון לחלוקה לתשלומי קרדיט וכו. אם אתה לא עושה את זה - (הרי ממילא כרגע אתה משלם מיידית בכרטיס דביט) אז כרטיס אשראי רגיל יעלה לך 0! מבחינת ריבית.
...
לא אני לא התכוונתי לקרדיט. אני שאלתי על התשלום החודשי וזה מה שהם אמרו לי . לקרדיט אני בכלל לא חלמתי להגיע , עדיף כבר לקחת הלוואה בבנק מאשר קרדיט. שאלתי במפורש אם יש ריבית על התשלום החודשי , אם אני קונה ב25 בחודש ויורד לי בשני בחודש הבא אם יש על זה ריביתת או לא ? ואז הוא אמר לי שיש ולי זה יוצא 12 אחוז שנתי מתואם .
אז או שזה רק לי (אבל אז למה הם יזמו לתת לי כרטיס בלי שביקשתי בכלל ), או שזו פרקטיקה ישנה לכולם, רק שאם אתה לא שואל במפורש במעמד חתימת החוזה הם לא יספרו לך
יהיה מסקרן אם תבדוק את זה בעצמך

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

truejoker כתב:
mayeast כתב:

משלם 0! ריבית.

...
לא אני לא התכוונתי לקרדיט. אני שאלתי על התשלום החודשי וזה מה שהם אמרו לי . לקרדיט אני בכלל לא חלמתי להגיע , עדיף כבר לקחת הלוואה בבנק מאשר קרדיט. שאלתי במפורש אם יש ריבית על התשלום החודשי , אם אני קונה ב25 בחודש ויורד לי בשני בחודש הבא אם יש על זה ריביתת או לא ? ואז הוא אמר לי שיש ולי זה יוצא 12 אחוז שנתי מתואם .
אז או שזה רק לי (אבל אז למה הם יזמו לתת לי כרטיס בלי שביקשתי בכלל ), או שזו פרקטיקה ישנה לכולם, רק שאם אתה לא שואל במפורש במעמד חתימת החוזה הם לא יספרו לך
יהיה מסקרן אם תבדוק את זה בעצמך
...
יקירי - יש לי כרטיס אשראי מגיל 15 (בזמן שהיה ישראכרט צעיר).
אף פעם, ואני חוזר - אף פעם בשום כרטיס שהיה לי, לא היתה שום ריבית על קניה וחיוב במועד החיוב הקרוב החודשי.
יש לי היום גם כרטיסים של תשלובת ישראכרט וגם של לאומי קארד. גם גולד, פלטינה וקורפורייט.

כדאי שאתה תעשה קצת בדק בית, כי או שאתה מתבלבל, או שעובדים עליך.
אולי הציעו לך כרטיסים כמו "יש" או משהוא כזה, שבעצם כל הרכישה היא קרדיט ואתה כל חודש בוחר כמה לשלם.
או כרטיס MORE של ישראכרט...

(למי שרוכש בתשלומים, אפילו של בית העסק יש לעיתים עמלה של כמה אגורות לכל תשלום... אולי שקל... משהוא כזה)

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

טוב , לא יודע , אני רק יודע מה שהפקיד אמר לי . מכול מקום לא כל כך בטוח ששוה לי היום להתחיל עוד פעם את התהליך ולבדוק עוד פעם .
אז נשאיר את זה כך
מכול מקום תודה על המידע

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”