הי - עברתי מהוט לבזק- אותה מהירות - 10Mb עכשיו יוטורנט לא זז :(
בהוט ההורדות היו די בסדר. טורנטים חזקים ירדו במקסימום רוב הזמן.
בגלל הניתוקים והתשלום עברתי לבזק לפני שבוע.
מאז ההורדות עושות טובה שעוברות את ה100kb
הכל על פניו נראה בסדר- אור ירוק, בדיקת מהירות, אותו פורט פתוח מהראוטר. הכל מראה שזורם טוב.
אז מה קורה??
לא יכול להיות שיש מן הגבלות מהירות כאלה נכון???
העיקר הם מקשקשים על זה שADSL זה רוחב קו פרטי..
למישהו יש הסבר? עצה? פתרון?
יש אולי בעיות לUTORRENT עצמו לאחרונה?
תודה !
בגלל הניתוקים והתשלום עברתי לבזק לפני שבוע.
מאז ההורדות עושות טובה שעוברות את ה100kb
הכל על פניו נראה בסדר- אור ירוק, בדיקת מהירות, אותו פורט פתוח מהראוטר. הכל מראה שזורם טוב.
אז מה קורה??
לא יכול להיות שיש מן הגבלות מהירות כאלה נכון???
העיקר הם מקשקשים על זה שADSL זה רוחב קו פרטי..
למישהו יש הסבר? עצה? פתרון?
יש אולי בעיות לUTORRENT עצמו לאחרונה?
תודה !
אה..fighter כתב:ממליץ לעבור לבזק בינלאומי ולעשות תעדוף "גיימר" ב10 שקלים
תעדוף זה כמו שבמקום לנסוע בכביש עמוס אתה נוסע בכביש 6...
אבל עד עכשיו היו לי מהירויות מקסימום ורק בגלל מעבר תשתית בלבד אני נע בין 3KB -100KB ??
אז זו עסקה *** רק לעבור מהוט לבזק? מה ההגיון?
או שאין הרבה בנטוויז'ן עם הוט, או שפשוט האנשי נטוורקינג שלהם נרדמו בשמירה כמו בבזק בינלאומי עם היוטיוב
תחשוב שהניתוב של בזק זה כביש למכוניות סוזוקי בלבד והניתוב של הוט זה כביש למכוניות סובארו בלבד
אל הכביש של סוזוקי התדרדרו אבנים אבל אף אחד לא מפנה אותן משם וצריך לנסוע ממש לאט על השוליים כדי לעבור
תחשוב שהניתוב של בזק זה כביש למכוניות סוזוקי בלבד והניתוב של הוט זה כביש למכוניות סובארו בלבד
אל הכביש של סוזוקי התדרדרו אבנים אבל אף אחד לא מפנה אותן משם וצריך לנסוע ממש לאט על השוליים כדי לעבור
אני לא יודע איך להסביר לך פשוט יותר מזה אם לא הבנת את האנלוגיה של ההודעה הקודמת שלי
קרה מקרה שהQOS שזה סדר העדיפויות של מי מקבל קודם מה ומה בדיוק - לא שווה כל כך בין בזק להוט ושאו שלא שמו לב זה ולא סידרו את זה בגלל זה, או שזאת דרך למכור לך גיימר בכוח
פשוט תתקשר לתמיכה של נטוויז'ן, תגיד להם שאתה לא מקבל את הרוחב פס שלך בביטורנט. רוב הסיכויים שהם יציעו לך גיימר אבל אולי זאת תקלה והם יסדרו אחרי שתדווח
קרה מקרה שהQOS שזה סדר העדיפויות של מי מקבל קודם מה ומה בדיוק - לא שווה כל כך בין בזק להוט ושאו שלא שמו לב זה ולא סידרו את זה בגלל זה, או שזאת דרך למכור לך גיימר בכוח
פשוט תתקשר לתמיכה של נטוויז'ן, תגיד להם שאתה לא מקבל את הרוחב פס שלך בביטורנט. רוב הסיכויים שהם יציעו לך גיימר אבל אולי זאת תקלה והם יסדרו אחרי שתדווח
אה. אוקי.fighter כתב:אני לא יודע איך להסביר לך פשוט יותר מזה אם לא הבנת את האנלוגיה של ההודעה הקודמת שלי
פשוט תתקשר לתמיכה של נטוויז'ן, תגיד להם שאתה לא מקבל את הרוחב פס שלך בביטורנט. רוב הסיכויים שהם יציעו לך גיימר אבל אולי זאת תקלה והם יסדרו אחרי שתדווח...
אז פשוט להתקשר לתמיכה אתה אומר..
תודה.
טוב שיש מישהו אובייקטיבי שמודה שבהוט הכל בסדר ושעבר לבזק פתאום ירד הקצב.
יכול להיות בגלל שאתה רחוק מהמרכזייה השכונתית של בזק או שיש עלייה עומס ,כי אתה מודה שנשארת
אצל אותו ספק עם שם וסיסמא,שהרי בהוט לא היית מנויי גיימר.
אני ללא מנוי גיימר בהוט ו 013 , מוריד יוטורנט בקצב טוב כמו שאמר roeiz ,אז בשביל מה להוסיף עוד כסף .
יכול להיות בגלל שאתה רחוק מהמרכזייה השכונתית של בזק או שיש עלייה עומס ,כי אתה מודה שנשארת
אצל אותו ספק עם שם וסיסמא,שהרי בהוט לא היית מנויי גיימר.
אני ללא מנוי גיימר בהוט ו 013 , מוריד יוטורנט בקצב טוב כמו שאמר roeiz ,אז בשביל מה להוסיף עוד כסף .
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
גם אני בהוט מוריד בקצב טוב ,פרט לניתוקים הכל מרגיש מצויין בהוט .
הייתי בבזק עד לפני חודש ,והביטורנט זחל ,עבר להוט ,ספק נשאר אותו דבר.
והכל נפתח .
הייתי בבזק עד לפני חודש ,והביטורנט זחל ,עבר להוט ,ספק נשאר אותו דבר.
והכל נפתח .

רפאל מנצור
נו מה, עכשיו בזק נהיו בעייתיים?
אבל אתם אומרים שזו הספקית אשמה.
אז מה ההבדל כשאני עושה speedtest?
והכל מראה מהירות טובה?
איך אני יכול לבדוק אם יש הגבלה בדרך אחרת חוץ מטורנט?
כל הסיפור הזה אמור להיות רק בטורנטים?
אני כבר מבולבל לגמרי.
והכל מראה מהירות טובה?
אני כבר מבולבל לגמרי.
תאמין רק למה שאתה רואה ,שהרי לא החלפת ספק .roeiz כתב:נו מה, עכשיו בזק נהיו בעייתיים?
והכל מראה מהירות טובה?
אני כבר מבולבל לגמרי....
אם אתה לא מקבל מה שאתה רוצה לאחר התמיכה של בזק\ספק , פשוט תחזור להוט שהרי לא הייתה לך בעיה
אין יותר קנס יציאה .