Philips בעית שמע
שלום, כתבתי על נושא באחד השרשראות אף זה לא זכה לצומת לב, לכן פתחתי שרשור חדש.
לא מזמן אני רכשתי טלוויזיה של פיליפס 8605 בגודל 40" ויש לי 2 שאלות,
ודבר ראשון, יש לי בעיה קטנה עם שמע, ברגע שמדליקים טלוויזיה (אחרי שהיא היית מכובד זמן רב, נגיד לילה) 5 דקות הראשונות הקול הוא מקוטע, היום שמתי לב שגם התמונה.
מרגיש כאילו היא מתכוונת או משהוא כזה, האם זה משהו חריג ולא אמור להיות או שזה באמת כוונון שלה?אפשר לבטל אותו?
האם עדכון תוכנה יכול לפתור בעיה זאת?והאם עדכון פוגע בתוקף האחראיות?(לא פגשתי משהוא כזה בחוברות, פשוט נתקעתי בזמנו במכשירי חשמל שעדכון שלהם ביטל אחראיות)
השידור הוא ממיר לווין HD, שהגדרתי טלוויזיה והוספתי ממיר בחרתי באופציה של הקופסא עם אנטנה ורישום HD עליה (ברח לי השם כרגע, ממיר HD לדעתי)
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת?
דבר שני לגבי USB ADAPTER - איפה רכשת אותו וכמה הוא עלה לך?
תודה!
לא מזמן אני רכשתי טלוויזיה של פיליפס 8605 בגודל 40" ויש לי 2 שאלות,
ודבר ראשון, יש לי בעיה קטנה עם שמע, ברגע שמדליקים טלוויזיה (אחרי שהיא היית מכובד זמן רב, נגיד לילה) 5 דקות הראשונות הקול הוא מקוטע, היום שמתי לב שגם התמונה.
מרגיש כאילו היא מתכוונת או משהוא כזה, האם זה משהו חריג ולא אמור להיות או שזה באמת כוונון שלה?אפשר לבטל אותו?
האם עדכון תוכנה יכול לפתור בעיה זאת?והאם עדכון פוגע בתוקף האחראיות?(לא פגשתי משהוא כזה בחוברות, פשוט נתקעתי בזמנו במכשירי חשמל שעדכון שלהם ביטל אחראיות)
השידור הוא ממיר לווין HD, שהגדרתי טלוויזיה והוספתי ממיר בחרתי באופציה של הקופסא עם אנטנה ורישום HD עליה (ברח לי השם כרגע, ממיר HD לדעתי)
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת?
דבר שני לגבי USB ADAPTER - איפה רכשת אותו וכמה הוא עלה לך?
תודה!
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
נסה עם מקור אות נוסף כמו פליסטיישן או מצלמה.
אם זה עדיין מופיע - אלקטרה.
דבר נוסף,
האם ההשתקפות לא מוציאה אותך מדעתך?
כל כך רציתי לקנות את הטלויזיה הזו אבל בחנות לא יכולתי לראות כלום במסך מעבר למה שהיה סביבי. וחבל כי יש לה ביקורות מפגיזות
אם זה עדיין מופיע - אלקטרה.
דבר נוסף,
האם ההשתקפות לא מוציאה אותך מדעתך?
כל כך רציתי לקנות את הטלויזיה הזו אבל בחנות לא יכולתי לראות כלום במסך מעבר למה שהיה סביבי. וחבל כי יש לה ביקורות מפגיזות
אכן יש בעית השתקפות, במקרה שלי השמש לא ממש על הטלוויזיה וחדר חשוך ולכן לי זה לא כזה מפריע,
והאיכות שלה באמת מחפה על זה, יצא לי לראות אצל כמה חברים, לאף אחד לא ראיתי כזאת איכות טובה ב HD כמו אצלי,
אבל אם החדר שלך מואר אז השתכפות היא די רצינית ובהחלט יכול להרגיז.
והאיכות שלה באמת מחפה על זה, יצא לי לראות אצל כמה חברים, לאף אחד לא ראיתי כזאת איכות טובה ב HD כמו אצלי,
אבל אם החדר שלך מואר אז השתכפות היא די רצינית ובהחלט יכול להרגיז.