הרד דיסק מהיר - כמה שאלות
חזרתי עכשיו מבנגקוק וחיפשתי הרד דיסק, חשבתי לתומי שהמחירים שם ישארו נמוכים (עדיין זול שם באופן משמעותי אבל המוכרים פשוט אומרים שלפני השטפונות היה הרבה יותר זול).
אני מחפש הרד דיסק מהיר, הבנתי שיש את ה BLCAK של WD שנחשב לטוב אבל קצת מרעיש.
בבנגקוק ראיתי שהוא מגיע בכמה גרסאות ובאחת מהן כתוב RE4, יש למישהו מושג מה זה אומר?
האם כדאי להשקיע ב 64MB או להסתפק ב 32MB?
ההבדלים בינו לבין ה BLUE משמעותיים (היום יש לי GREEN)?
מישהו מכיר הרד דיסק מהיר אחר של יצרן אחר שנחשב לטוב?
אני מחפש הרד דיסק מהיר, הבנתי שיש את ה BLCAK של WD שנחשב לטוב אבל קצת מרעיש.
בבנגקוק ראיתי שהוא מגיע בכמה גרסאות ובאחת מהן כתוב RE4, יש למישהו מושג מה זה אומר?
האם כדאי להשקיע ב 64MB או להסתפק ב 32MB?
ההבדלים בינו לבין ה BLUE משמעותיים (היום יש לי GREEN)?
מישהו מכיר הרד דיסק מהיר אחר של יצרן אחר שנחשב לטוב?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נא אל תצטט בלי קשר.
נתוני הרעש של כל כונן רשומים בדף המוצר באתר היצרן.
נתוני הרעש של כל כונן רשומים בדף המוצר באתר היצרן.
סך הכל טעיתי בציטוט.ziv_r כתב:נא אל תצטט בלי קשר.
נתוני הרעש של כל כונן רשומים בדף המוצר באתר היצרן....
לכל שאלה יש תשובה במפרטים וכו', אם אני רוצה לשאול כאן שאלה ולקבל תשובה מנסיון של אחרים אני חושב שזה המקום.
אם אתה לא חושב בתור מנהל הפורום אני חושב שיש בעייתיות. ואני בטוח שיש כאן מספיק אנשים שישמחו לענות על השאלה אם יש להם נסיון עם הרד דיסק כזה או אחר.
זה שנכנס לכאן העל עניין ונתן דעה + לא אומר שצריך להרוס את השרשור לגמרי.
אם מישהו יבקש המלצה למפרט או כרטיס מסך גם תפנה אותו למפרטים בטענה שהכל כתוב שם??????
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

mikee8,
משתמש בפורום שיבוא ויגיד "הכונן מרעיש", זה מילים באויר. צריך לדעת עד כמה הכונן מרעיש, במיוחד כאשר משווים סדרות שונות מיצרנים שונים. נתון זה של רעש נמדד בדציבלים בחדר אטום במעבדה של כל יצרן. על מנת לדעת עד כמה רעש מייצר כל כונן, אין יותר נכון מעיון בנתון הזה.
בקשר לדוגמה שלך, אם מישהו ישאל מה צריכת החשמל של כרטיס מסך או מה מהירות המעבד בו, התשובה תהיה להפנות למפרט. אם השאלה תהיה מדידת ביצועים מול כרטיסים אחרים, כאן כבר יש חשיבות למבחני ביצועים שנערכו, לא לדעות.
אחרון, אם אתה רואה שיש טעות בהודעה שלך, כפתור ה"ערוך" תמיד זמין.
משתמש בפורום שיבוא ויגיד "הכונן מרעיש", זה מילים באויר. צריך לדעת עד כמה הכונן מרעיש, במיוחד כאשר משווים סדרות שונות מיצרנים שונים. נתון זה של רעש נמדד בדציבלים בחדר אטום במעבדה של כל יצרן. על מנת לדעת עד כמה רעש מייצר כל כונן, אין יותר נכון מעיון בנתון הזה.
בקשר לדוגמה שלך, אם מישהו ישאל מה צריכת החשמל של כרטיס מסך או מה מהירות המעבד בו, התשובה תהיה להפנות למפרט. אם השאלה תהיה מדידת ביצועים מול כרטיסים אחרים, כאן כבר יש חשיבות למבחני ביצועים שנערכו, לא לדעות.
אחרון, אם אתה רואה שיש טעות בהודעה שלך, כפתור ה"ערוך" תמיד זמין.