עדכון לגבי טיימר דיטיטלי למכונה(נושא שכבר דשו בו כאן בעבר)
-
concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
רק רציתי לעדכן שמשווק עכשיו טיימר דיגיטלי ברמה גבוהה-אשר מצורפת לו גם אחריות של חמש שנים והוא ניתן כמובן לתכנות(10 תוכניות)כמו גם מעבר קל ופשוא בין auto-off-on המכשיר מתוצרת k-digital שך היבואן kobi-kom דגם st-t01 אני שילמתי 80 ש"ח אחרי הנחה קלילה.רכשתי בנתניה אך אני משוכנע שיש בהמון מקומות. אצלי הוא עושה את העבודה כמו גדול.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
גיגול העלה שמדובר בזה -
http://www.kobicom2008.co.il/image/user ... 257263.JPG
ובאתר היבואן - http://www.kobicom2008.co.il/site/detai ... id=2257263
http://www.kobicom2008.co.il/image/user ... 257263.JPG
ובאתר היבואן - http://www.kobicom2008.co.il/site/detai ... id=2257263
- עמרי
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 325
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
מעולה ככה אפשר לשים את המכונה על "תוכנית גנבים" ובאקראי המשאבה תכנס לפעולה
גם מרחיק גנבים וגם אפשר לבטל את הבייבי סנס כי זה גם ככה יעיר את התינוקת
מעולה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בירושלים/מודיעין אני אשמח...
גם מרחיק גנבים וגם אפשר לבטל את הבייבי סנס כי זה גם ככה יעיר את התינוקת
מעולה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בירושלים/מודיעין אני אשמח...
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
אפשר להזמין באינטרנט, למשל כאן: http://www.amperel.co.il/products/80574
זה נראה אותו שעון (אם כי בשם אחר), וזה השעון שיש לי.
ההזמנות מ"אמפרל" מאד נוחות והם שולחים כמעט מיד. אני הזמנתי מהם כבר כמה דברים.
המחירים אולי טיפה יותר גבוהים מאשר בחנות, אבל הנוחות של קניה ללא שוטטות ומציאת מנייה שווה את ההפרש לדעתי.
זה נראה אותו שעון (אם כי בשם אחר), וזה השעון שיש לי.
ההזמנות מ"אמפרל" מאד נוחות והם שולחים כמעט מיד. אני הזמנתי מהם כבר כמה דברים.
המחירים אולי טיפה יותר גבוהים מאשר בחנות, אבל הנוחות של קניה ללא שוטטות ומציאת מנייה שווה את ההפרש לדעתי.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
קוביקום הזה הוא איש לא כ"כ נעים.
בדיוק אתמול דיברתי איתו (איזה צירוף מקרים, הא?), רציתי לרכוש שקע נשלט ע"י שלט רחוק.
הגעתי למשרדים שלהם. שתי בנות משועממות ישבו שם. אמרו לי שמוכרים רק לסיטונאים, אבל הבחורה שם צלצלה לקובי.
הוא ביקש לדבר איתי.
תיחקר אותי מהיכן באתי, למה איך וכמה.
זרק לי הצעת מחיר *מטורפת* (פי 4 ממחיר הגיוני!) ואמר שזה המחיר וזה מה יש. היה קצר רוח בטלפון, לא נעים.
הלכתי משם ונשבעתי שלא אחזור שוב.
יכול להיות שהוא לא מעוניין למכור ללקוחות פרטיים, אבל הסגנון הזה לא מעודד... קשה לי להאמין שזו חברה שתכבד אחריות, גם לא ל-5 חודשים.
בדיוק אתמול דיברתי איתו (איזה צירוף מקרים, הא?), רציתי לרכוש שקע נשלט ע"י שלט רחוק.
הגעתי למשרדים שלהם. שתי בנות משועממות ישבו שם. אמרו לי שמוכרים רק לסיטונאים, אבל הבחורה שם צלצלה לקובי.
הוא ביקש לדבר איתי.
תיחקר אותי מהיכן באתי, למה איך וכמה.
זרק לי הצעת מחיר *מטורפת* (פי 4 ממחיר הגיוני!) ואמר שזה המחיר וזה מה יש. היה קצר רוח בטלפון, לא נעים.
הלכתי משם ונשבעתי שלא אחזור שוב.
יכול להיות שהוא לא מעוניין למכור ללקוחות פרטיים, אבל הסגנון הזה לא מעודד... קשה לי להאמין שזו חברה שתכבד אחריות, גם לא ל-5 חודשים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
מוטי!
יש לי כזה שתקע שהזמנתי מ dealextreme אין לי שימוש, אם אתה רוצה, קפוץ צפונה, ותקח.כולו 5$ ושבועים-3 סבלנות
אדי
יש לי כזה שתקע שהזמנתי מ dealextreme אין לי שימוש, אם אתה רוצה, קפוץ צפונה, ותקח.כולו 5$ ושבועים-3 סבלנות
אדי
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

תודה אדי!
האמת שיש לי 2 כאלו בבית (על IR, לא רדיו) אבל אני מפחד לחבר אותם לאניטה. כל זמן שזה מחובר לנורה/מאוורר, זה בסדר. אבל יש לי הרגשה שאי אפשר לסמוך על הרכיבים הזולים שלהם עם מכונה רגישה. אני גם לא בטוח שהם יעמדו בעומס...
זו הסיבה שרציתי ללכת על מוצר יקר יותר, אבל עם תו תקן ישראלי.
מה דעתך?
האמת שיש לי 2 כאלו בבית (על IR, לא רדיו) אבל אני מפחד לחבר אותם לאניטה. כל זמן שזה מחובר לנורה/מאוורר, זה בסדר. אבל יש לי הרגשה שאי אפשר לסמוך על הרכיבים הזולים שלהם עם מכונה רגישה. אני גם לא בטוח שהם יעמדו בעומס...
מה דעתך?
אני כמעט שרפתי את האוטו עם שנאי USB מ DEALEXTREMEmoti_r כתב:תודה אדי!
מה דעתך?...
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
לא הבנתי איך שתקע בשליטה אלחוטית יעזור לאניטה. זה מיועד לאיזה אביזר אלקטרוני נמוך צריכה, וללא הארקה. את האניטה מחברים לטיימר.
אדי
אדי
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אני מתכנן שליטה מרחוק במכונה.
הרעיון הוא להשתמש בארדואינו, אך במקום שהוא יחובר לממסר שימתג את המכונה (קצת מפחיד אותי...) אני רוצה שהוא ישלוט בשלט רחוק שידליק ויכבה את השקע שאליו מחוברת המכונה. באופן כזה, גם אם תהיה בעיה, היא תהא בחיבור לשלט ולא בחיבור למכונה עצמה.
לצורך כך חשבתי לרכוש שקע איכותי, אם אפשר באישור מכון התקנים הישראלי.
הרעיון הוא להשתמש בארדואינו, אך במקום שהוא יחובר לממסר שימתג את המכונה (קצת מפחיד אותי...) אני רוצה שהוא ישלוט בשלט רחוק שידליק ויכבה את השקע שאליו מחוברת המכונה. באופן כזה, גם אם תהיה בעיה, היא תהא בחיבור לשלט ולא בחיבור למכונה עצמה.
לצורך כך חשבתי לרכוש שקע איכותי, אם אפשר באישור מכון התקנים הישראלי.
אני חושב שאם הוא היה יכול, היה שורף את דילאקסטרים בגלל ה USB...joncafe כתב:טוב שלא שרפת את dealextreme עם שנאי USB מהאוטו!!shtud כתב:אני כמעט שרפתי את האוטו עם שנאי USB מ DEALEXTREME......
גם לי זה קרה, במאזדה3 (בליסינג למזלי) המטען המקורי של האייפון שרף משהו שהשבית את הכב ועלה כמה אלפי שקלים לתקן. הסיבה אגב היא שמתעצלים לנתק את המטען כשהוא לא בשימוש - ושתכנון השקע מצת באוטו הוא שגוי (יכול היה להגמר בשריפה של פיוז לא?)
אין ספק שהיה יכול להגמר בשריפה של פיוז.. אבל אני חושב שאתה קצת מתבלבל, למיטב ידיעתי אין לאפל מטען מקורי לרכב בכלל. כך שבכל מקרה השתמשת במטען צד שלישי, אולי לא הכי איכותי.hosq כתב:אני חושב שאם הוא היה יכול, היה שורף את דילאקסטרים בגלל ה USB...joncafe כתב:טוב שלא שרפת את dealextreme עם שנאי USB מהאוטו!!shtud כתב:אני כמעט שרפתי את האוטו עם שנאי USB מ DEALEXTREME......
גם לי זה קרה, במאזדה3 (בליסינג למזלי) המטען המקורי של האייפון שרף משהו שהשבית את הכב ועלה כמה אלפי שקלים לתקן. הסיבה אגב היא שמתעצלים לנתק את המטען כשהוא לא בשימוש - ושתכנון השקע מצת באוטו הוא שגוי (יכול היה להגמר בשריפה של פיוז לא?)...
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
iGreen שקניתי אובר. ZAP יכול לעזור לךmoti_r כתב:
לצורך כך חשבתי לרכוש שקע איכותי, אם אפשר באישור מכון התקנים הישראלי....
אני הבנתי ממך סיבות אחרות שבגינם אתה לא מחבר את המכונה ישירות לממסר...moti_r כתב:אני מתכנן שליטה מרחוק במכונה.
לצורך כך חשבתי לרכוש שקע איכותי, אם אפשר באישור מכון התקנים הישראלי....
בכל מקרה תדע שהרכיבים האלה מאוד אמינים (שלי עם תקן גרמני TUV) והם ממסרים עד 10A שזה בעברית סדר גודל של מעל 2000W.
אם אתה דואג אתה יכול לשים גם פיוז של 8A (עולה שקלים בודדים עם ה-HOUSING) כך שתהיה עוד הגנה.
צריך להבין שהממסר הוא בסך הכל מתג וכל זמן שזה רכיב שיוצר ע"י יצרן ידוע ואמין עם תו תקן כזה או אחר אין שום מניעה להשתמש בו.
במעגל שאני בניתי השתמשתי בכבלים עם גיד נחושת יחיד ועבה כזה שיש בתוך הכבלים בארון החשמל - באמת כדי להמנע מהתחממות וכד' אבל מבחינת רגישות של המכונה - זה ממש שקוף לא פחות מכל טיימר סיני שרובנו משתמשים בו...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

שמע, אתה אולי מבין בתחום, אני לא מבין בתחום הזה שום דבר. אני לא יודע מה ההבדל בין דיודה לנגד.
ממש לא בא לי להרכיב בעצמי ולעשות נזקים, וגם אם זה לא יקרה - אני מעדיף לא להיות לחוץ שמא אני עושה נזקים
הפתרון שאני הולך אליו הוא אחר לגמרי - הנה, אני פותח שרשור נפרד בנושא.
ממש לא בא לי להרכיב בעצמי ולעשות נזקים, וגם אם זה לא יקרה - אני מעדיף לא להיות לחוץ שמא אני עושה נזקים
הפתרון שאני הולך אליו הוא אחר לגמרי - הנה, אני פותח שרשור נפרד בנושא.