מבצעי BLACK FRIDAY ואקסטרימר ULTRA במבצע
בעוונותיי הרבים, נתקלתי גם במבצעי BLACK FRIDAY השונים שמגיעים בארץ ליותר ויותר חנויות..
יופי, עוד פיתוי לבזבז את הכסף שלנו שגם ככה הולך ברובו לגאדג'טים שונים...
נתקלתי במודעה על ה XTREAMER ULTRA שנמכר כעת בבאג ב 1300 ש"ח (בסביבות 340$)
מחיר ממש מעולה למוצר שכזה...
הייתם ממליצים לקנות את ה ULTRA או שעדיף לחסוך עוד, לשלם יותר ולקנות HTPC אחר שיהיה טוב יותר מאשר ה ULTRA?
במיוחד שווה ההשוואה בין המחיר שלו כעת במבצע לעומת שאר מכשירי ה HTPC שלבטח יתחילו במחיר של 2000 ש"ח...
רמי
יופי, עוד פיתוי לבזבז את הכסף שלנו שגם ככה הולך ברובו לגאדג'טים שונים...
נתקלתי במודעה על ה XTREAMER ULTRA שנמכר כעת בבאג ב 1300 ש"ח (בסביבות 340$)
מחיר ממש מעולה למוצר שכזה...
הייתם ממליצים לקנות את ה ULTRA או שעדיף לחסוך עוד, לשלם יותר ולקנות HTPC אחר שיהיה טוב יותר מאשר ה ULTRA?
במיוחד שווה ההשוואה בין המחיר שלו כעת במבצע לעומת שאר מכשירי ה HTPC שלבטח יתחילו במחיר של 2000 ש"ח...
רמי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
השרשור הועבר לפורום HTPC, כי אקסטרימר אולטרה זה לא סטרימר אלא HTPC.
קח בחשבון שמחירו אינו כולל כונן קשיח פנימי, וכיום מדובר ברכיב די יקר בגלל משבר השטפון בתאילנד. חלק מהמחשבים הזעירים האחרים כן כוללים את זה במחירם.
קח בחשבון שמחירו אינו כולל כונן קשיח פנימי, וכיום מדובר ברכיב די יקר בגלל משבר השטפון בתאילנד. חלק מהמחשבים הזעירים האחרים כן כוללים את זה במחירם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אתה מוזמן להסתכל בחוות דעתי לגבי Zotac Nano AD10. לפני הרכישה התלבטתי בינו לבין ה-Xtreamer Ultra, אבל לאחר קריאת חוות דעת רבות בנושא הגעתי למסקנה שה-Nano מכיל חומרה טובה יותר, ומחירים הסופי (כולל כונן קשיח וזיכרון) יוצא כמעט זהה. ה-Nano קטן יותר, יפה יותר, ולדעתי יעבוד הרבה יותר טוב (אם כי אני מודה שלא ערכתי השוואה יסודית בין הביצועים).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני מזכיר לך שוב שמחירו של האולטרה אינו כולל כונן קשיח פנימי. זהו חלק לא מבוטל בעלות...
עד כמה שידוע לי, אין עדיין מחשבים זעירים הנמכרים בארץ שיש להם E-450.
עד כמה שידוע לי, אין עדיין מחשבים זעירים הנמכרים בארץ שיש להם E-450.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"