מה עובר על סאבסנטר ?
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ביקש
בא לכם תתרמו
לא בא לכם אל תתרמו
בא לכם תתרמו
לא בא לכם אל תתרמו
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
toxin כתב:רק לי זה נראה קצת חצוף לדרוש ״תרומה״ על הורדת כתוביות שאנשים אחרים עבדו והתאמצו לתרגם ולהעלות וכל זה בחינם?...
סליחהtoxin כתב:רק לי זה נראה קצת חצוף לדרוש ״תרומה״ על הורדת כתוביות שאנשים אחרים עבדו והתאמצו לתרגם ולהעלות וכל זה בחינם?...
עם כל הכבוד אנו דורשים תרומה אך ורק לכתוביות שהם בלעדיות לאתר ולא תמצא בשום מקום אחר ושהמתרגם נתן הוראה מפורשת שאפשר לשחרר אותה באתר ככתובית לתורמים בלבד "למספר שעות/ימים"
נראה לך שאנו עושים זאת לכל כתובית? תבדוק שוב.
חבל שאתה מדבר סתם על משהו שאתה בכלל לא מבין או לא בדקת.
הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא להמציא אותו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הבנתי מה העלויות שנופלות בדיוק על המתרגמים...
לא יודע אם שמתם לב לפופולריות ולתעבורה של אתרים מסוג זה בארץ. להחזיק שרתים כאלה בארץ (או אפילו באירוח בחו״ל) זה סיפור די יקר. אני לא לגמרי מבין את הלוגיקה של מי שמחזיקים אותם: פרסום נורמלי אין להם, אין מודל הכנסות ברור והם בסכנת סגירה מתמדת שלא לדבר על הסיכונים הכלכליים אם יתבעו אותם.
לא מאמין גם במודל תרומה, מה שגורם למחזור חיים מאוד ברור לאתרים האלה. הם מתחילים קטנים וזריזים בעלויות קטנות לבעליהם, עם ההצלחה באות המסות והשרתים לא מספיקים. אין מקור כסף אז השרתים קורסים תחת העומס. זה גורם לצורך ואז מגיעים חברים חדשים לחגיגה ומקימים אתרים משל עצמם בשביל למלא את החסר...
לא יודע אם שמתם לב לפופולריות ולתעבורה של אתרים מסוג זה בארץ. להחזיק שרתים כאלה בארץ (או אפילו באירוח בחו״ל) זה סיפור די יקר. אני לא לגמרי מבין את הלוגיקה של מי שמחזיקים אותם: פרסום נורמלי אין להם, אין מודל הכנסות ברור והם בסכנת סגירה מתמדת שלא לדבר על הסיכונים הכלכליים אם יתבעו אותם.
לא מאמין גם במודל תרומה, מה שגורם למחזור חיים מאוד ברור לאתרים האלה. הם מתחילים קטנים וזריזים בעלויות קטנות לבעליהם, עם ההצלחה באות המסות והשרתים לא מספיקים. אין מקור כסף אז השרתים קורסים תחת העומס. זה גורם לצורך ואז מגיעים חברים חדשים לחגיגה ומקימים אתרים משל עצמם בשביל למלא את החסר...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73384
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
צפיתי כרגע בסידרה MISFITS עם תרגום שהורדתי מהאתר SUBCENTER ופשוט עצוב שעל תרגום שכזה הם מבקשים תרומה. התרגום של ROM159 היה עמוס בשגיאות מביכות החל מאותיות שמופיעות היכן שלא צריך, ניסוח קלוקל, טעויות בסיסיות בעיברית ועוד. בשלב מסויים פשוט ניטרלתי את הכתוביות מכיוון שלא יכולתי ליותר לסבול את זה יותר. אז זה טוב ויפה לשים כתוביות "בלעדיות", מצד שני ממש חבל שמרשים לכתוביות ברמה שכזו לעלות לאתר ועוד מתנים אותם בתרומה.
Huber כתב:צפיתי כרגע בסידרה MISFITS עם תרגום שהורדתי מהאתר SUBCENTER ופשוט עצוב שעל תרגום שכזה הם מבקשים תרומה. התרגום של ROM159 היה עמוס בשגיאות מביכות החל מאותיות שמופיעות היכן שלא צריך, ניסוח קלוקל, טעויות בסיסיות בעיברית ועוד. בשלב מסויים פשוט ניטרלתי את הכתוביות מכיוון שלא יכולתי ליותר לסבול את זה יותר. אז זה טוב ויפה לשים כתוביות "בלעדיות", מצד שני ממש חבל שמרשים לכתוביות ברמה שכזו לעלות לאתר ועוד מתנים אותם בתרומה....