תודה אחיkiko11 כתב:אכן הצדק איתך שמעתי את המערכת ואכן רמקולים איכותיים עם איכות בניה מעולה וכל שכן כשהם מחוברים לאונקיו 3008!!!udico כתב:אני עם paradigm מוניטור 11 V6 מחוברים לאונקיו 3008 והם פשוט נפלאים![]()
![]()
אם אתה אוהב את הגוון צליל של אונקיו אולי כדאי שתשדרג לרסיבר של אונקיו דגם הרבה יותר רציני שיש בו הגברה יותר רצינית....וכמובן שכדאי לך לבדוק (לשמוע) לפני שאתה קונה משהו.
חבר שלי כרגע עם אותם מוניטור 11 V6 של פראדיים מחוברים אצלו לימאהה 567 וכשהוא שמע את הסאונד אצלי כשהם מחוברים ל3008 הוא הבין את ההבדל וגם אהב מאוד את הגוון צליל של אונקיו וכיום הוא מחכה לTOP AUDIO שיגיע כבר האונקיו 3009 לארץ, הוא עשה כבר הזמנה וצריך לקבל אותו או השבוע או בשבוע הבא.
לסיכום גם אם תיקח לדעתי את האונקיו 1009 (מפלצת לא קטנה) לדעתי אתה תהנה מהשינוי, אבל עוד פעם אתה צריך לשמוע קודם לפני שאתה עושה את העסקה כי איך אומרים?? כל אחד והאוזן שלו ועל טעם וריח אין מה להתווכח![]()
בהצלחה ותהנה מכל מה שתחליט לקחת
......
המלצה לרסיבר לרמקולי PARADIGM
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אוטוטו הסאב נכנס להזמנה אודי... אל תדאג
מה איתי?!?!?!? מתי אזכה לשמוע את הפרדיים ???
מה איתי?!?!?!? מתי אזכה לשמוע את הפרדיים ???
אתה יותר ממוזמן לבוא ולהתרשםadirbooking כתב:אוטוטו הסאב נכנס להזמנה אודי... אל תדאג![]()
מה איתי?!?!?!? מתי אזכה לשמוע את הפרדיים ???...
קיקו בהזדמנות הקרובה מאוד מאוד....כשבנצי יקבל את האונקיו 3009 תביא אתך את אדיר נשמח גם להכיר אותו
אני כבר מחכה יותר ממנו ל 3009